Samples är grymt bra & billigt! Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Samples är grymt bra & billigt! Koreansk hudvård.

Nu när jag beställt en hel del Koreanska produkter från Ebay så måste jag säga att samples är grymt bra! Det är små 1ml förpackningar och man får mycket för pengarna, ibland mer produkt för billigare pris än om man köper en fullsize produkt. Jo, det är sant!

Håll alltid koll efter Koreanska samples. Känns inte som att skummisar förfalskar samples direkt heller? Fördelen är även att du kan testa en produkt för 20-50kr inkl frakt från Korea, innan du köper full size. Man har liksom råd att testa sig fram bland alla koreanska bästsäljare.

1st sample 1ml räcker ungefär till 2-5 appliceringar beroende på vad det är för typ av produkt. 10ml räcker alltså till 20-50 appliceringar.

Billigare med samples från Korea

Ett exempel är t ex The History of Whoo’s kräm som jag köpte här om dagen. Det är ett svindyrt lyxmärke i Korea och jag betalade:
65kr / 20ml (20st x 1ml samples). Fri frakt från Korea.

Såg en full size burk på 50ml av exakt samma kräm för 800-1500kr på Amazon. Prisskillnaden för själva produkten, alltså krämen är enorm. Visst, man får kanske inte med en fancy burk, men i det här exemplet blir det hela 5 gånger billigare med samples…

♥ 16kr/ml om du köper en full size burk.
3,25kr/ml om du köper samples.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »