OST Vitamin C20 serum från Korea tar kol på mig, måste sluta? K-beauty Sverige

OST Vitamin C20 serum från Korea tar kol på mig, måste sluta?

NOOO. Jag läste precis att man bara ska ta några droppar av det koreanska serumet OST Vitamin C20 serum, jag som tagit hela pipetten full! OMG.

Man ska ta max 2-3 droppar, och kanske 1-2 droppar om man har känslig hud av det koreanska serumet OST Vitamin C20 serum. Jag som håller på att blästra huden av mig just nu. Tänk dig en dag i Kalahari öknen utan solskyddskräm. Jag kan säga att jag har ju tagit betydligt mer än 2 droppar de senaste veckorna! Snarare hela pipetten full, kanske 15 droppar eller mer. OPS! Man kanske ska läsa på lite mer om koreanska produkter innan man går bananas, men jag tänkte väl att:
– Ett serum är väl alltid bra för huden, bara att ösa på…

Inte konstigt att huden känns varm, spänd och solsvedd. Tror helt enkelt den där C vitamin exfolieringen blev mer av en blästring och frätte bort de översta hudlagret. Jag menar, mina fingeravtryck känns inte längre på fingertopparna, helt slätt alltså. Jag får verkligen ta och tagga ner några hekto på OST Vitamin C20 serum från Korea om jag ska överleva det här. Kanske måste sluta? Hellre rynkor än blästring!

Note to self: var försiktig med koreanska serum och exfoliators som innehåller syra! Särskilt en koncentration av 40% C-vitamin.

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »