OST Vitamin C20 serum från Korea mot rynkor och fina linjer. K-beauty Sverige.

OST Vitamin C20 serum från Korea mot rynkor och fina linjer

Jag väntar ju fortfarande på min första beställning från Korea och är supertaggad på att testa den koreanska 10 stegs hudvårds rutinen för första gången.

Läste lite om det här med C-vitamin serum som är bra för det mesta, och även hjälper mogen hud att bli spänstigare. C vitamin är känt för att strama upp huden, öka elasticitet och förebygga uppkomsten av rynkor och fina linjer. Jag menar, C-vitamin borde väl fräta bort det mesta då det är en slags naturlig syra? Eller?

Det finns ett par olika C vitamin serum som är populära i Korea, och jag läste på lite mer om OST Vitamin C20 serum som är en riktig bestseller och har vunnit många priser. Förutom effekterna angiva ovan så är C-vitaminet i OST Vitamin C20 serum extra effektivt och ger snabbare resultat eftersom produkten har en extra peeling effekt i sin formula. Best awards vinnare både 2013 och 2014.

Hela 22.9% av OST Vitamin C20 serum är ren Vitamin C. En enda flaska OST Vitamin C20 serum innehåller 40 x gånger mer C-vitamin än en apelsin. Snacka om vitamin injektion!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »