Nyfiken på Koreanska märket The History Of Whoo. K-beauty Sverige

Nyfiken på Koreanska märket The History Of Whoo

Jag är bara så nyfiken på koreanska märket The History of whoo. Det är ett av Koreas absolut lyxigaste märken, och har tydligen en annorlunda konsistens och formula än alla andra krämer på den Koreanska marknaden.

Koreanska lyx märket The History Of Whoo använder nano technologi i sin hudvård vilket gör deras produkter super effektiva eftersom de är verksamma även i de djupare hudlagren. Lee Young Ae går i bräsen för märket, och hon är helt flawless och har perfekt hud vid 45 års ålder. The History Of Whoo’s produkter innehåller närande medicinska örter och växter, och krämerna har en unik konsistens som inget annat märke har. En tjock, krämig konsistens som absorberas effektivt.

Många hudvårds produkter av The History of whoo är högt ratade i olika reviews och recensioner. Man ser nästan bara 5/5 överallt. Det här koreanska märket måste jag bara testa. Att burkarna ser ut att vara gjorda av guld och juveler är en bonus som väcker ha begär!

Jag vet att The History of whoo’s produkter kostar tusentals kronor, men det finns sätt… Mer om det när jag ska beställa.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »