Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum vs Mizon Snail Repair Intensive Ampoule serum från Korea K-beauty Sverige

Nya Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum, billigt och koncentrerat!

Här är nya förbättrade Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum. Riktigt bra och riktigt prisvärt om du är intresserad av snigel produkter.

Jag pratade lite förra veckan om det nya hyaluron serumet från koreanska märket Mizon, det blir en recension nu på lördag. Läs mer om hyaluronic serum här. Mizon har även förbättrat formulan i det nya snigel serumet Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum och dessutom är flaskan större på 50ml med en smidig pump.

Originalet (till vänster), Mizon Snail Repair Intensive Ampoule är en av Mizon’s bäst säljande serum och en omåttligt populär produkt i Korea. Hela Mizon’s snigel serie är väl i det närmast kultförklarad i Korea vid det här laget. De flesta har provat eller hört talas om detta snigel serum och snigelkrämen. Även jag har testat båda produkterna. Läs mer om den populära koreanska ansiktskrämen Mizon All In One Snail Repair Cream här.

Det nya serumet Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum har en tjockare formula än originalet Mizon Snail Repair Intensive Ampoule. Produkten innehåller hela 80% snigel sekret filtrat. I det nya serumet har man inte med ingredienserna panthenol eller peptider likt ampullen. Men man har istället lagt till niacinamide, chia frö extrakt, centella och saccharide. Trots att formulan är mer lik en tunn gel så absorberas Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum snabbt och lätt av huden. Produkten passar de flesta hudtyper. Serumet är lätt, återfuktande och läkande. Passar alla från torr, kombinerad och fet hud, till mogen hud och acne benägen känslig hud. Läker acne ärr, rynkor och linjer.

Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum kostar ca 50ml / 115kr.
Jag vill ha ➥

Mizons snigel produkter är omåttligt populära i Korea och verkar återfuktande, läkande och lugnande. Perfekt för att behandla rynkor eller acne benägen hud och acne ärr.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Instagram
@k_beauty_europe


Webbutik

Visa alla produkter »