Missha Time Revolution The First Treatment Essence RX Pro Fermented Missha Time Revolution Night Repair Probio Ampoule K-beauty Blogg Sverige

NYA Missha Time Revolution linjen 2019 – 4th generation!

Den här veckan tänkte jag börja med att prata om Missha Time Revolution linjen, en grymt framgångsrik och populär kult-linje och storsäljare i Korea. 4:e generationen är här…

Hej allihop, hoppas ni haft en bra helg? Vad mycket snö det kom, i alla fall i Stockholm! Ni som följer mig här i bloggen vet att en av mina holy grail produkter är Missha Time Revolution The First Treatment Essence. Faktiskt en av de första koreanska produkterna jag testade och en essence som jag använt i många år nu. Och nu 2019 så kommer 4e generationen, nya spännande varianter som är värda att ta en titt på!

Missha Time Revolution 4th generation

Missha Time Revolution The First Treatment Essence RX 2019 Missha Time Revolution Night Repair Probio Ampoule 2019 K-beauty Blogg Sverige

I min hudvårdsrutin just nu…

Missha Time Revolution The First Treatment Essence Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule K-beauty Blogg Sverige
Missha Time Revolution The First Treatment Essence Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule K-beauty Blogg Sverige

Jag kan bara inte vara utan Missha’s essence och jag har alltid en extra flaska på lager. Även min syster älskar Missha Time Revolution The First Treatment Essence då den hjälpt henne att få bättre hud och blivit av med finnar. Överhuvudtaget så skulle jag vilja prata lite mer om Missha Time Revolution linjen som jag varmt rekommenderar. Har ni föresten sett att Missha Time Revolution The First Treatment Essence kommit med en ny variant 2019 som heter RX Pro Fermented? Och att nya serumet heter “Probio Ampoule”. SÅ spännande!

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Missha Time Revolution The First Treatment Essence bästa koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Missha Time Revolution The First Treatment Essence blev omåttligt populär i Korea som en dupe av den svindyra SK-II Facial Treatment Essence. Det är många år sedan nu och Missha Time Revolution The First Treatment Essence har sedan dess utvecklats i flera generationer t ex “Intensive”, “Moist” och nu senast “RX”. Nyckelingrediensen är fortfarande fermenterad jäst som vårdar, återfuktar och hjälper hudens cellförnyelse. För friskare och jämnare hud med lyster. Essencen jobbar även mot flera olika ålderstecken.

Den nya Missha Time Revolution The First Treatment Essence RX innehåller bl a 80% fermenterad jäst, hyaluronsyra och niacinamide. Pro ferment α™ kombinerar Misshas “Hot & Cold Double Fermentation Process”, dvs Misshas unika fermenteringsprocess som använder hetta och kyla. Detta hjälper till att maximera produktens absorption djupt in i huden där de konentrerade hudvårdande ingredienserna blir så effektfulla som möjligt.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med Missha Time Revolution The First Treatment Essence eftersom produkten ser ut och känns som doftlöst vatten. Men det här vet jag. Huden blir återfuktad, jämn och ser frisk och fräsh ut. Jag led tidigare av små prickar och knottror på pannan och finnar längs käken. Allt detta försvann inom ett par veckor med Missha Time Revolution The First Treatment Essence. Min syster vittnar om samma otroliga resultat på acne. En flaska är på 150ml och räcker i månader. Häll ett par droppar i händerna och klappa in essencen i huden direkt efter rengöring som första essence i din hudvårdsrutin. Produkten rekommenderas varmt av mig.

Sök bästa pris på Ebay ➥

Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule

Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule bästa serum från Korea K-beauty Blogg Sverige

Även anti-age serumet i denna linje, Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule har förbättras och uppdaterats genom åren. Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule lanserades först som en dupe på Estee Lauders Advanced Night Repair och jag är beredd att hålla med. Jag har nämligen testat båda produkterna sida vid sida, se hela testet här. Jag använder just nu flaskan med guld-lock och jag upplever den som något kraftfullare än den förra med silverlock? Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule är återfuktande och jobbar mot rynkor och ålderstecken samt stärker och skyddar huden. Detta är främst ett natt-serum då den innehåller retinol.

Nya Missha Time Revolution Night Repair Probio Ampoule 2019 serum från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Nya Missha Time Revolution Night Repair Probio Ampoule 2019. Har ni föresten sett Missha Time Revolution Night Repair “Probio” Ampoule som är den allra senaste! Innehåller 10 olika Lactobacillus-komponenter som riktar in sig på hudens skadade områden. Även ampullen framställs genom Misshas unika fermenteringsprocess som gör att produkten lättare kan absorberas djupt in i huden.

Jag såg att den finns på Ebay för bara 200kr just nu!

Min första erfarenhet med Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule var galen. Det är flera år sedan nu och jag blev av med en rynka! Jag var så grymt imponerad över resultatet och sjukt förvånad. Jag var 35år och min stackars åldrande torra hud hade äntligen fått nytt liv tack vare Missha Time Revolution linjen. Jag upplever att Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule med guldlock är ännu lite kraftfullare än den gamla med silver-lock. Ibland kan jag känna av lite irritation och rödhet om jag använder för mycket av serumet varje kväll. Så var sparsam med produkt och applicera inte serumet på den känslig huden runt ögonen. Missha Time Revolution Night Repair Borabit Ampoule är ett kraftfullt serum enligt mig och har samma nyckelingrediens som Estee Lauder Advanced Night Repair, nämligen Bifida Ferment Lysate (fermenterad jäst). Ingen lyxkänsla eller god doft tyvärr. Men om du är nyfiken på serumet, eller inte har råd med Estee Lauder så absolut 100% värt att testa enligt mig. Borabit ampullen kostar under 200kr så man blir inte ruinerad heller!

Sök bästa pris på Ebay ➥

Har ni testat några produkter ur Missha Time Revolution linjen? I så fall vilka och vad tyckte ni?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Instagram
@k_beauty_europe


Webbutik

Visa alla produkter »