Missha Time Revolution The First Treatment Essence Intensive VS Moist ny formula Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Missha Time Revolution The First Treatment Essence Intensive VS Moist ny formula

Jag tänkte prata lite om Missha Time Revolution The First Treatment Essence som är en av de mest säljande, bästa och populäraste essence i Korea, och min egen personliga holy grail produkt!

Missha Time Revolution The First Treatment Essence tog hela Korea med storm när produkten lanserades som en dupe på svindyra SKII Facial Treatment Essence. Den verksamma ingrediensen är i huvudsak fermenterad jäst. Sedan dess har Missha Time Revolution The First Treatment Essence utvecklats i olika “generationer” och är fortfarande en av de mest sålda och bästa essence på den koreanska marknaden skulle jag säga. En koreanska hudvårdsprodukt som är älskad av många!

Först kom Missha Time Revolution The First Treatment Essence, sen Missha Time Revolution The First Treatment Essence ZYOSYS. Den 3dje generationen heter Missha Time Revolution The First Treatment Essence INTENSIVE och innehåller hela 80% fermenterad jäst, man tog även bort ingrediensen licorice root (lakrits rot) extract. Den senaste versionen heter Missha Time Revolution The First Treatment Essence intensive MOIST och lanserades 2016. I den slimmade Missha ner listan med ingredienser ordentligt och tog bort olika botaniska extrakt, hyaluronsyra, trehalose, adenosine, betaine och raffinose för att nämna några. Många användare blev besvikna och förvirrade? Kanske gjorde Missha det för att göra det enklare att exportera från Korea till andra länder med olika regler för hudvård. De med känslig hud blev desto gladare då intensive varianten inte riktigt fungerat för deras hud. Missha Time Revolution The First Treatment Essence Intensive Moist innehåller i alla fall hela 90% fermenterad jäst.

Jag använder Missha Time Revolution The First Treatment Essence i min hudvårdsrutin just nu. Jag har testat både intensive och moist, och båda är bra. Jag märkte bara en liten skillnad på färgen och att intensive moist är helt totalt doftfri, men i stort sätt identiska.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence Intensive VS Moist ny formula Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Den verksamma ingrediensen i Missha Time Revolution The First Treatment Essence är i huvudsak fermenterad jäst som gör underverk för huden och hjälper cellförnyelsen. Tänk dig fräschare hud med glow. För min egen del kan jag vittna om att huden verkligen ser bättre ut. Det är svårt att sätta fingret på vad det är. Både jag och min syster blev även av med finnar & knottror på bara ett par veckor. Men produkten passar inte alla. Vissa tycks inte alls få samma goda effekt och fastna för produkten. Om du har känslig hud så är nog Missha Time Revolution The First Treatment Essence Intensive MOIST att föredra.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence kostar ca 220kr/150ml med gratis frakt från Korea. Produkten räcker i minst ett halvår även om du använder den både morgon & kväll. Några droppar räcker.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »