Missha the First Treatment Essence har förändrat min syn på hudvård. K-beauty Sverige

Missha the First Treatment Essence har förändrat min syn på hudvård.

Av alla Koreanska produkter jag hittills provat så är det definitivt Missha Time Revolution The First Treatment Essence som gjort störst intryck på mig resultatmässigt.

Asså, Koreanska klassikern och bästsäljaren Missha Time Revolution The First Treatment Essence har på riktigt förändrat hela min syn på hudvård. Ett vatten! Det är helt sjukt! Min hud blev bättre inom 24h, jag skojjar inte. Likaså min systers. Nu när jag använt Koreansk hudvård i många månader så vet jag FOR SURE att Missha Time Revolution The First Treatment Essence är en stor orsak till att huden blivit så bra. Vid min första test av produkten så var jag inte särskilt imponerad, men den här produkten har verkligen vuxit i mina ögon. Jag använder den morgon och kväll sedan 4 månader och har 1/3 av flaskan kvar.

Jag vet inte vad det är med The First Treatment Essence, den är bara så najs! Finnar och blemmor blir mindre, de försvinner, huden blir jämn, ren och fräsch som en persika. Jag kan inte leva utan den, I Love it!

Om du ska testa nån enda produkt från Korea så missa för Guds skull inte Missha Time Revolution The First Treatment Essence! Den kan förändra hela ditt liv, eller ja, din hud i alla fall.

Koreanska bästsäljaren Missha Time Revolution The First Treatment Essence har på riktigt förändrat hela min syn på hudvård. Ett vatten!?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »