Missha Misa Yehyun Jinbon hudvårdslinje torr mogen hud rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Tips! Missha Misa Yehyun Jinbon linjen

Idag berättar jag allt om Missha Misa Yehyun Jinbon linjen. En härligt krämig och rik anti-age linje anpassad för torr hud.

Idag tänkte jag tipsa om den härligt krämiga och rika Missha Misa Yehyun Jinbon linjen. Vi snackar djupt återfuktande hudvård med långvarig effekt. Missha Misa Yehyun Jinbon hudvårdslinje riktar in sig på djupt närande produkter som skyddar och stärker huden, jämnar ut hudtonen och är anti-age mot rynkor och linjer. Bland ingredienserna hittar vi bl a ginseng, mushroom / svamp och pine / tall. Jag rekommenderar varmt Missha Misa Yehyun Jinbon linjen till dig med torr hud och mogen hud som vill ha något riktigt djupverkande, främst till natten. Hudvårdslinjen översätts ofta till “Misa Yei Hyeon Jin-bon” eller “Misa Yei Hyun” eller “Misa Yehyun Jinbon”, men det är alla samma produkter. Vi tar en närmare titt!

Missha Misa Yehyun Jinbon hudvårdslinje torr mogen hud rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Missha Misa Yehyun Jinbon hudvårdslinje torr mogen hud rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Produkterna i Missha Misa Yehyun Jinbon linjen kommer i lyxiga förpackningar med otroligt fina påkostade detaljer. Själva krämerna är silkeslena, rika och krämiga med en varm beige ton. Trots den dyra känslan är detta en oväntat prisvärd och billig Koreansk hudvårdslinje. Både ansiktskrämen och ögonkrämen kostar ca 150kr/st och det är ett riktigt bra pris för den här höga kvalitén tycker jag. Produkterna är dock parfymerade och doftar åt mormor blandat med hudvård och tvål. En mild fin doft, men är du känslig mot dofter i hudvård så är detta bra att känna till. Jag har testat både ansiktskrämen och ögonkrämen och gillar produkterna skarpt, särskilt nu till vintern. Läs mer om båda krämerna nedan.

Missha Misa Yehyun Jinbon linjen är bra och lyxig hudvård till billigt pris. Det här är precis vad Koreansk hudvård handlar om för mig!

Missha Misa Yehyun Jinbon Cream

recension Missha Ye Hyeon Jinbon Cream närande ansiktskräm torr mogen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Missha Misa Yehyun Jinbon Cream har en härligt silkeslen, krämig och rik formula som glider på huden som en smäck. En djupt närande och återfuktande ansiktskräm med lite av en shea butter känsla. Huden känns insmord och omfamnad och lämnas otroligt len, smidig och mjuk. Det här är en riktigt djupvårdande ansiktskräm åt det tjockare och rikare hållet. Missha Misa Yehyun Jinbon Cream rekommenderas varmt till torra hudtyper, och produkten är främst en nattkräm enligt mig. Även bra för mogen hud mot rynkor och linjer samt till dig med ojämn hud. Ansiktskrämen ligger på 50ml och kostar ca 150kr.
♥ Sök bästa pris Missha Misa Yehyun Jinbon Cream

Missha Misa Yehyun Jinbon Eye Cream

Recension Missha Misa Yei Hyun Eye Cream ögonkräm från Korea anti age rynkor torr hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Ögonkrämen fungerar utmärkt tillsammans med ansiktskrämen enligt mig. Missha Misa Yehyun Jinbon Eye Cream har en len krämig formula och produkten är otroligt dryg. Endast lite produkt räcker gott till hela området runt ögonen. Jag använder gärna ögonkrämen natt som dag och även under makeup. Medeltjock “lagom” konsistens åt det lite krämigare hållet, men inte alls för tung eller fet på den känsliga huden runt ögonen. Läs hela min recension på ögonkrämen här. God absorption. Ögonkrämen passar de flesta hudtyper enligt mig. Från normal till torr hud, kombinerad hud och mogen hud. Burken är dessutom stor på hela 30ml och kostar ca 150kr.
Sök bästa pris Missha Misa Yehyun Jinbon Eye Cream

Har du testat Missha Misa Yehyun Jinbon linjen förut? I så fall vad tyckte du om produkterna? Kommentera gärna nedan och dela med dig.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »