Mina 3 favoriter inom Koreansk hudvård. K-beauty Sverige

3 favoriter inom Koreansk hudvård

Mina 3 absoluta favoriter från Korea just nu som jag absolut kommer att köpa igen, och igen, och igen. Koreansk hudvård när den är som allra bäst!

Koreanska hudvårds produkter jag ÄLSKAR:

Banila Co Clean It Zero

Alltså doften! Konsistensen! Känslan! Jag bara älskar denna underbara koreanska rengörings produkt. Den är som tjockare vaselin, typ sorbet balsam i konsistensen. Smälter på huden och tar med sig smink och smuts lätt som en plätt. Massera in produkten i huden, på med lite vatten och massera huden ett varv till. Sen sköljer man av allt med vatten och ba står där med baby len, super ren, fräsch hud. Love it! Finns för flera hudtyper, jag har den rosa, originalet. Finns varianter för mogen, känslig och fet hud. Denna produkt passar alla hudtyper. Ni bara måste prova! Jag förstår verkligen att Banila Co Clean It Zero är typ Koreas bäst säljande rengöringsprodukt.
Pris Ca 150kr / 100ml

SU:M37 Losec therapy eye cream

Jag älskar verkligen tjocka lyxiga krämer som smälter in i huden och det gör verkligen den här ögonkrämen från Koreanska high-end märket SU:M37. Den känns som viken svindyr Dior kräm som helst. Har nån slags svag mentol aktig doft och man verkligen känner hur ögonen slappnar av och stressen försvinner. Denna produkt är en ordentlig ögonkräm, så om du letar efter en lättare typ ögon gel så är detta inte produkten för dig. Jag använder dock SU:M37 Losec therapy eye cream både dag och natt och jag älskar den. Passar alla hudtyper, särskilt mogen eller torr hud.
Pris ca 90kr / 30ml (30 x samples)

Laneige Water Sleep Mask

OMG den här sovmasken (sleeping mask) är SÅ sval och skön på huden. Man känner hur huden slukar i sig fukten med lätthet. Svalkande, fräsch och enormt återfuktande. Funkar även som nattkräm om man vill. Konsistensen är lätt, luftig och fuktig, ungefär som en blandning mellan gel och kräm. Jag förstår verkligen att Laneige Water sleep Mask är en av Koreas absoluta bästsäljare, tveka inte att prova! Passar precis alla hudtyper.
Pris 200kr / 70ml

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »