Mer information om OST Vitamin C20 serum från Korea. K-beauty Sverige

Mer information om OST Vitamin C20 serum från Korea

OST Vitamin C20 serum är ett av Koreas mest köpta och prisvinnande C-vitamin serum. C-vitamin minskar porer, jämnar ut huden och läker acne ärr, förebygger rynkor och tar bort åldersfläckar. Serumet innehåller 20% ren c-vitamin och är en kraftig antioxidant och exfolierar huden.

Eftersom C-vitamin lätt oxiderar och tappar sina hudvårdande egenskaper så är det viktigt att serumet förvaras svalt och framför allt mörkt. Det är därför flaskan är av mörkt glas. Vissa applicerar t o m C-vitamin serum i mörker för att få maximal effekt på huden, men det kanske är lite overkill.? Se till att stänga flaskan ordentligt, och förvara den i kylen. Det är vanligt att C-vitamin serum blir lite mer gult med tiden. Men om serumet blir oranget eller mörkt så kasta flaskan, då har C-vitaminen oxidetat och förlorat sin effekt.

C-vitamin serum, AHA och BHA syror gör huden mer solkänslig, så använd SPF dagtid. Jag har även läst att om man använder en toner som sänker PH värdet i huden direkt innan ett C-vitamin serum så maximeras effekten av C-vitaminet, likaså om man använder en C-vitamin ansiktskräm / moisturizer direkt efter. C-vitamin serum har störst effekt de första 15 minutrarna. Det är vanligt med en stickande känsla på huden i ett par minuter, men stickandet minskar i takt med att huden vänjer sig vid C-vitamin.

Koreanska C-vitaminserum bör användas inom 3-6 månader då de är en färskvara. Leta på flaskan efter tillverkningsdatum. Om du fått ett C-vitaminserum som tillverkades för 6 månader sen så är produkten alltså redan gammal.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »