Information om koreanska serum från Mizon

Jag är inne på att köpa ett serum från välkända koreanska märket Mizon, men vilket serum / ampoule ska man egentligen välja?

Mizon Snail repair intensive ampoule är definitivt det mest kända Mizon serumet i Korea och en riktig bestseller, ett klassiskt snigel serum! Men även de andra serumen från Mizon är populära. Man kan applicera flera serum ovanpå varandra i den Koreanska hudvårdsrutinen. Här kommer lite mer information om just Mizons serum som är riktigt prisvärda och kostar ca 120-150kr inkl frakt direkt från Korea.


Mizon Snail repair intensive ampoule. K-beauty Sverige

Mizon Snail repair intensive ampoule

Innehåller hela 80% snigel sekret filtrat. Ett högkoncentrerat serum med en av Koreas mest populära ingredienser, snigel sekret! Minskar akne ärr och fina linjer, läker, skyddar, lugnar och återfuktar huden. Innehåller även hyaluronsyra  och antioxidanten kakao. Lämnar huden silkeslen och återupplivad.


Mizon Hyaluronic acid 100 serum. K-beauty Sverige

Mizon Hyaluronic acid 100 serum

Innehåller 50% hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en kraftfull fuktighetsbevarande ingrediens som hjälper huden att binda fukt. Hyaluronsyra är en mycket populär ingrediens i Korea för sina återfuktande egenskaper. Ett lätt, silkeslent och snabbt absorberande serum som är idealisk för alla hudtyper, och speciellt för torr hud. Använd 2-3 droppar direkt på huden, kombinera med andra serum, eller blanda några droppar med din ansiktskräm. Bra serum särskilt för de torra kalla vintermånaderna i Sverige.


Mizon Original skin energy placenta 45 serum. K-beauty Sverige

Mizon Placenta 45 serum

Mizon Original Skin Energy Placenta 45 serum förminskar rynkor, fina linjer och ger lyster. Mizons Placenta serum hjälper hudens problemområden. Ampullen, berikad med moderkaka, förnyar huden och verkar djupt nere i hudlagren. Lätt konsistens som snabbt och effektivt tränger ner huden utan att vara klibbig eller sätta stopp för efterföljande hudvård. En undergörare som ger dig livfull, elastisk hud med ökad lyster.


Mizon Original Skin energy peptid 500 serum. k-beauty Sverige

Mizon Peptide 500 serum

Mizon Original Skin Energy Peptid 500 har en formula med 45% peptider som ger huden ett riktigt lyft. Ett lätt och silkeslent anti-aging serum. Peptider hjälper till att återfukta huden, ge fastare hud och ökad elasticitet. Idealisk för alla hudtyper. Peptider är kedjor av aminosyror som ger en signal till cellerna att stimulera produktionen av collagen. De hjälper till att lindra inflammation, skyddar mot fria radikaler, och bidra till att förhindra och släta ut fina linjer och rynkor.


Mizon Original skin energy collagen 100 serum. K-beauty Sverige

Mizon Original skin energy collagen 100

Med 90% marint collagen hjälper Mizon Original skin energy collagen 100 serum till att upprätthålla elasticiteten i huden. Huden blir fast, fyllig, och återfuktad. Formula med en generös portion av 90% marint collagen som hydrolyseras för att absorberas ännu bättre av huden. Perfekt för den som vill ha ett anti-aging serum med återfuktande egenskaper. Passar för alla hudtyper och även riktigt känslig hud.


Mizon Night repair seruming ampoule K-beauty Sverige

Mizon Night repair seruming ampoule

Mizon Night repair seruming ampoule är ett kraftfullt serum som används till natten. Återfuktande, anti-aging, reducerar ärr, pigmentsfläckar, linjer och rynkor. Ger fastare hud, ökar elasticitet och lyster, tar bort stress och ger ny energi till huden under 12h. Innehåller bl a Lathyrus Japonicas Wild Extract och Natto gum, rosmarin, aloe vera, lavendel och björksav.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »