Maximal återfuktning 2 koreanska favoriter toner essence från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Maximal återfuktning med 2 koreanska favoriter!

Idag ska jag berätta mer om en Koreansk duo med 2 produkter som fungerar så sjukt bra tillsammans och utgör den perfekta återfuktande hudvårds basen i en hudvårdsrutin!

Jag har naturligt torr hud, och särskilt torr nu på vintern. Jag gillar därför att maxa hudvården genom att applicera många hudvårdsprodukter efter varandra i lager. I år har jag hittat en Koreansk duo med toner och essence som utgör den perfekta återfuktande basen för vilken hudvårdsrutin som helst. Produkterna fungerar så sjukt bra tillsammans, och trots att båda produkterna har en relativt tunn konsistens, ungefär som lättflytande serum, så ger de verkligen effekt på djupet. Och det bästa av allt, det är löjligt billiga och otroligt milda hudvårdsprodukter som inte irriterar huden. De passar därför även för känslig hud. Vad sägs om snigel, guld och hyaluronsyra i en härlig mix! Applicera produkterna direkt efter rengöring, först toner och sedan essence. Fortsätt sedan med ditt favorit serum och ansiktskräm som vanligt. Du kommer att märka skillnad direkt, jag lovar!

Maximal återfuktning 2 koreanska favoriter toner essence från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

God absorption och maximal återfuktning. Dessa koreanska produkter ger den perfekta hudvårdsbasen i vinter!

Steg 1.
It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner

Recension It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Ni har säkert redan hört mig prata massor om hela It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen under 2019, och produkterna är verkligen grymt bra. Tonern är en av mina absoluta favoriter ur denna linje. Ett otroligt återfuktande och vårdande ansiktsvattnet perfekt nu på vintern. Produkten är tjockare än många andra toners och konsistensen liknar ett lätt genomskinligt serum. Underbar blommig syren doft som är alldeles lagom. Applicera denna toner med händerna genom att klappa in produkten i huden direkt efter rengöring. God absorption och huden känns direkt återfuktad och lättad. Jag älskar att It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner känns så mild och snäll mot huden och lugnar torr och irriterad vinter hud. Linjen är just lugnande och lindrande med nyckelingrediensen hyaluronsyra. En grymt bra och mild toner som passar de flesta hudtyper enligt mig. Från normal, torr och mogen hud, till kombinerad och känslig hud. Rekommenderas varmt och kostar från ca 110kr/150ml med gratis frakt från Korea!
Sök bästa pris

Steg 2.
Farmstay Gold Escargot Noblesse Intensive Lifting Essence

Farmstay Gold Escargot Noblesse Intensive Lifting Essence anti age mot rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Helt ärligt, jag köpte Farmstay Gold Escargot Noblesse Intensive Lifting Essence för att flaskan var så otroligt lyxig och sjukt billig. Men denna härliga essence har verkligen levererat! En ny favorit från 2019. Produkten ska lyfta huden och jobbar mot rynkor. Essencen innehåller bl a snigel sekret och guld. Flaskan är otroligt lyxig med guld detaljer och själva produkten liknar gyllene honung med guld flakes inuti flaskan. Jag älskar konsistensen som känns som ett lugnande fuktigt och lätt serum på huden. Flaskan är dessutom enorm på hela 150ml! Produkten har en svag diskret hudvårdsdoft och god absorption. Kan appliceras i flera lager om man så önskar. Huden känns återfuktad och klibbig efter applicering, men klibbigheten försvinner så snart du applicerar nästa produkt. Det enda negativa är hålet i flaskan som borde vara lite större, för man får skaka ordentligt för att få ut rätt mängd produkt. I övrigt en otroligt prisvärd bra Koreansk essence. Farmstay Gold Escargot Noblesse Intensive Lifting Essence kostar ca 100kr/150ml med gratis frakt från Korea. Så värt och produkten rekommenderas varmt av mig!
Sök bästa pris

Maximal återfuktning 2 koreanska favoriter toner essence från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Den här Koreanska kombon är oslagbar och produkterna fungerar utmärkt tillsammans som en återfuktande bas i vilken hudvårdsrutin som helst. Ingen irritation på huden utan båda produkterna känns så otroligt milda och snälla mot huden. Jag upplever att produkterna tillsammans lindrar och hjälper torr och uttorkad hud som ibland kan kännas röd och irriterad. En skön lättnad som återfuktar, läker och lugnar. Båda produkterna har en tunn serum-liknande konsistens och god absorption. Denna duo funkar utmärkt för de flesta hudtyper enligt mig. Vare sig du har torr, normal, kombinerad, mogen eller känslig hud. Morgon eller kväll. Båda produkterna rekommenderas varmt och fungerar även jättebra var för sig. Och det bästa av allt, de kostar bara från 100kr/st med gratis frakt från Korea. Så otroligt prisvärt för den här kvalitén enligt mig!

Har ni hittat några nya Koreanska hudvårds favoriter under 2019? Kommentera gärna och dela med er.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »