Månadens Glow boxar från Masktime Koreanska sheet masks K-beauty Blogg Sverige

Månadens sheet mask glow boxar från Masktime!

Månadens härligaste post från underbara Masktime. Jag bara älskar deras paket, alltid lika spännande att öppna!

Ni som följer mig på Instagram har redan fått en sneak peek av månadens boxar från Masktime. Det är en liten Glow Starter Box och en stor Glow Setter box. Om du är sugen på att prova någon av Masktimes boxar så rekommenderar jag verkligen Glow Setter boxen som alltid är välfylld till bredden och perfekt för en månads användning tills nästa box kommer. Glow setter boxen innehåller minst 10st sheet masks eller mer och det är alltid blandad kompott av nya spännande och färgglada masker. SÅ najs!

Månadens Glow boxar från Masktime Koreanska sheet masks K-beauty Blogg Sverige

Månadens Glow boxar från Masktime Koreanska sheet masks K-beauty Blogg Sverige

Jag rekommenderar att använda minst 2 sheet masks / vecka för att hålla huden frisk, fräsch och återfuktad med lyster, särskilt nu till vintern. Ett tips är att exfoliera eller skrubba huden innan du applicerar en sheet mask. Då tar du effektivt bort döda hudceller på hudens yta och hudvården har lättare att absorberas och göra maximal nytta. Sheet masks passar alla hudtyper skulle jag säga. Från normal, torr och mogen hud till kombinerad och fet hud. Många Koreanska sheet masks passar även känslig hud enligt mig. Det handlar oftast om ren fukt och näring, och flera sheet masker är även lugnande och dämpar upprorisk problem hud.

Ett litet tag till får alla läsare 15% rabatt när ni tecknar en box-prenumeration.
Ange koden: KBEAUTY15
Till Masktimes hemsida här

Vilken är er favorit sheet mask? Kommentera gärna och dela med er. En vinter utan sheet masks är som en sommar utan kokos!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.