Laneige Moisture Care Trial Kit Prova Koreansk hudvård! K-beauty Sverige

Laneige Moisture Care Trial Kit – När man vill prova Koreansk hudvård!

Nästa paket från Korea var Laneige Moisture Care Trial Kit. Ett väldigt billigt och prisvärt prov-kit med 4 produkter från koreanska märket Laneige för bara 60kr.

Nästa paket från Korea som vi öppnade igår var ju Laneige Moisture Care Trial Kit. Helt perfekt om du är sugen på att testa koreansk hudvård och Laneiges produkter till billigt pris. Jag hittade detta prov-kit för bara 60kr med gratis frakt från Korea. Det innehåller 4 produkter, bl a Laneige Water Bank Essence som sägs vara en dupe på Chanels Hydra Serum! Spännande va!?

Laneige är specialicerade på sk “vatten-teknologi” och deras produkter är enormt återfuktande för alla hudtyper. Jag har tidigare testat och gjort en recension på Laneige Water Sleeping Mask som är deras absolut mest kända hudvårds produkt i Korea, en riktigt kult klassiker och must-have.

Det ska bli kul att testa alla produkter i detta prov-kit från Laneige, men det kommer bli lite längre fram då jag just nu testar Sulwhasoo’s hudvårds produkter som ni kanske minns.

Laneige Moisture Care Trial Kit

  • Moisture Power Essential Skin Refiner 25ml
  • Moisture Balancing Emulsion 25ml
  • Water Bank Essence EX 10ml
  • Water Bank Gel Cream EX 10ml

Om du är sugen på att köpa ett Laneige Trial Kit så se till att du får ordentligt med produkt för pengarna. Just detta prov-kit innehåller hela 70ml produkt. Det gäller inte alla set tyvärr, så läs på innan du beställer.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »