Koreanska TheFaceShop Rice Water Bright produkt serie. K--beauty Sverige

Koreanska TheFaceShop Rice Water Bright produkt serie

Nu känns det kanske som jag shoppar som en dåre men min Banila Co Clean It Zero är verkligen snart slut, trots att jag sparar på det sista i botten i burken. Jag absolut ÄLSKAR denna koreanska oljebaserade rengöring. Jag VILL INTE köpa nån annan oljebaserad rengöring nånsin, men man kan ju inte bara nöja sig med den första man provar? För bloggens skull så tänkte jag därför prova en annan bästsäljare från Korea, men vilken?

Thefaceshop Rice Water Bright serien är en storsäljare i Korea. Och särskilt rengöringsoljan som jag funderar på:
Thefaceshop Rice Water Bright Rich Cleansing Oil

Thefaceshop Rice Water Bright Cleansing Oil finns i flera varianter, bl a de som heter rich och light. Det är helt enkelt en rengöringsolja för ansiktet som smälter bort smink och orenheter. Efter den tar man en vattenbaserad rengöring, t ex en ansiktstvål. I Rice Water Bright serien finns även en cleansing milk, cleansing water och cleansing foam. Thefaceshop Rice Water Bright serien verkar uppljusande och ger huden ny lyster. Thefaceshop Rice Water Bright serien är välrenomerad och väldigt populär i Korea.

Om man ska köra Koreansk double cleansing, alltså dubbel rengöring, så kan Thefaceshop Rice Water Bright Cleansing Oil + Thefaceshop Rice Water Bright Cleansing Foam kanske vara en variant. 2 populära bästsäljare i Korea.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »