Koreanska lip balms läppbalsam från Korea Laneige It's Skin Tonymoly Etude House K-beauty Blogg Sverige

6 x Koreanska lip balms

Idag ska jag berätta mer om 6 Koreanska lip balms som jag använder och testar just nu. Vi pratar Tonymoly, Laneige, Etude House och It’s Skin!

Om det är något som verkligen utmärker Koreanska produkter så är det dom söta och roliga förpackningarna. Idag tänkte jag visa 6 olika lip sleeping masks och lip balms som jag använder och testar just nu. Vissa mer smörjande och feta, andra i budget klass perfekta att ha med i väskan. Men alltså, hur söta är inte dessa!

Mina Koreanska lip balms

Koreanska lip balms läppbalsam från Korea Laneige It's Skin Tonymoly Etude House K-beauty Blogg Sverige

Koreanska Lip Sleeping Masks

Jag använder just nu två produkter som är sk lip sleeping masks. Korea klassikern Laneige Lip Sleeping Mask som jag har i smaken Berry och Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping mask. Lip sleeping masks appliceras på läpparna till kvällen, och läpp masken verkar sedan över natten. Man kan säga att lip sleeping masks är en mer djupgående och djupvårdande typ av lip balm.

First impression recension Laneige Lip Sleeping Mask läppmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Laneige Lip Sleeping Mask är i det närmaste en kult klassiker både i Korea och Europa vid det här laget. Laneige Lip Sleeping Mask är den dyraste av alla dessa läpp produkter men också den som känns mest premium. Produkten kommer i en fin förpackning med en söt liten mini spatel. Kostar runt 110kr så fortfarande prisvärt enligt mig. Produkten känns mest som en läpp mask av dessa produkter, medan de andra mer liknar klassiska lip balms. Jag använder Laneige Lip Sleeping Mask både till kvällen men även på dagen. Jag älskar hur insmorda läpparna blir och produkten ger en härlig ljusrosa glans till läpparna så de ser friska och inbjudande ut. Produkten är härligt krämig och mjuk i burken, och smörjer läpparna bra utan att kännas överdrivet fet. Laneige Lip Sleeping Mask Berry doftar sött av röda bär och är helt underbar. Trots att produkten kostar 110kr så är den väldigt dryg och räcker i minst 6 månader då den innehåller 20gr. Fortfarande prisvärt enligt mig. Rekommenderas varmt och en av mina absoluta favoriter!

Sök bästa pris Laneige Lip Sleeping Mask ➥

Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping Mask White Chocolate läpp mask balsam från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping Mask kommer i en fin glasburk och har den ljuvligast doft av vit choklad. Ganska fast lite fet glansig konsistens i burken och liknar egentligen en klassisk lip balm. Något lite mer koncentrerad och rejäl skulle jag säga. Läpparna håller sig insmorda länge och jag bara älskar den underbara choklad doften. Jag använder gärna Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping Mask både till natten och på dagen. En klassisk lip balm av premium kvalitet om jag ska beskriva produkten. Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping Mask räcker i flera månader och produkten kostar ca 90kr / 15gr.

Sök bästa pris Etude House Melting Chocolat Lip Sleeping Mask ➥

Alla dessa Koreanska lip balms är i stort sätt färglösa och jobbar för att smörja, återfukta, ge näring och göra torra nariga läppar mjuka igen.

Klassiska Koreanska Lip Balms

Nu kikar vi närmare på It’s Skin Macaron Lip Balm, Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm och Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm i Banana och Peach. Dessa är mer traditionella klassiska lipbalms som kommer i otroligt fina förpackningar. Vad sägs om läppar i rosa chrome, frukter och bakverk. Mums alltså!

Recension Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Banana Fruit läpp balsam Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Banana är den fetaste av alla dessa lip balms och den lilla söta bananen är en kläm tub för kladdfri och smidig applicering. Produkten är fast och koncentrerad, och känns rejält fet och smörjande på läpparna. Jag bara älskar den härliga doften av banan och förpackningen är totalt oemotståndligt. 7gr kostar 60kr och jag hade önskat lite mer produkt i förpackningen, även om priset är billigt. Denna balm är fetast av dem alla, men kommer definitivt att ta slut snabbast. Inte direkt en high-end balm, men Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Banana gör jobbet och är smidig att ha med i fickan. Plus för att man slipper kladda med smutsiga fingrar i produkten. Jag älskar den feta känslan på läpparna.

Sök bästa pris Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Banana ➥

Recension Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Peach Fruit läpp balsam persika från Korea K-beauty Blogg Sverige

Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Peach ser ut som den sötaste lilla mini persika. Produkten kommer i en fin plastförpackning med skruvlock, inga konstigeter. Fast konsistens i burken och produkten blir otroligt glansig och blank så snart man sticker ner fingret. En lite fastare blank balm som glider lätt på läpparna, smörjer och mjukgör bra. Någon slags mild söt persiko doft. Jag gillar att produkten är såpass fast i burken och kladdar mindre. Vissa balms kan annars lätt bli för mjuka och geggiga tycker jag. Ingen high-end produkt, men den funkar till vardags och är hur söt som helst. Jag har den gärna med mig i väskan. Vill man ha en smidig och lite fastare lip balm som kladdar mindre, så fungerar denna utmärkt. Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Peach kostar ca 50kr och innehåller 7.2gr produkt som räcker länge.

Sök bästa pris Tonymoly Magic Food Mini Lip Balm Peach ➥

Recension Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm Blueberry Kiss kiss läpp balsam från Korea K-beauty Blogg Sverige

Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm har helt klart den mest uppseendeväckande förpackningen i gänget. Vad sägs om ett par läckra läppar i knallrosa chrome. Förpackningen är helt oemotståndlig och jag älskar att ha med denna lip balm i väskan, särskilt en fredagkväll när jag är ute och svirar med kompisarna. Jag har Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm i smaken Blueberry men jag kan inte påstå att den doftar helt tydligt av blåbär. Mer artificiellt, sött och bärigt åt blåbär / körsbär skulle jag säga, även om doften är helt ok. Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm känns mjukare och “studsigare” i burken än många andra lip balms. Mer lik vaselin eller mjuk fet honung ungefär. Produkten är härligt krämig och smörjande och jag gillar verkligen konsistensen på läpparna som känns ordentligt insmorda, lagom feta, mjuka och kyssvänliga. Jag vet inte riktigt vad det är för skillnad på Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm och deras Kiss Kiss lip balm i liknande förpackning? Men 7.2gr produkt kostar i alla fall från ca 50kr. Super billig men inte jättedryg. Jag gillar dock denna och snygg är den också!

Sök bästa pris Tonymoly Bbo Bbo Lip Balm ➥

Recension It's Skin Macaron Lip Balm 03 grape koreansk läpp balsam K-beauty Blogg Sverige

It’s Skin Macaron Lip Balm kommer i den sötaste lilla macaron förpackning och finns i flera olika sorter och färger. Jag har It’s Skin Macaron Lip Balm i smaken #3 grape som doftar underbart av söta druvor. Jag skulle nog säga att It’s Skin Macaron Lip Balm är den mest traditionella “lagom” lip balmen i gänget, så som man förväntar sig en klassisk lip balm att vara. Lagom fast men mjuk, krämig, lite fet och smörjande. Jag har gärna med mig It’s Skin Macaron Lip Balm i min vardagsväska och använder den så snart mina läppar känns torra och nariga. Produkten räcker relativt länge och fungerar bra utan tjafs. 9gr produkt kostar ca 50kr och denna är riktigt trevlig enligt mig. Om du älskar macarons så kommer du att älska denna. Den är bara för söt!

Sök bästa pris It’s Skin Macaron Lip Balm ➥

Jag älskar att öppna en ny koreansk lip balm. Ni vet den härliga känslan när man för första gången använder en produkt!

Koreanska lip balms läppbalsam från Korea Laneige It's Skin Tonymoly Etude House K-beauty Blogg Sverige

Har du några favorit lip balms från Korea? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »