Koreansk hudvård topp 3 bästa billiga prisvärda sheet masks fran Korea K-beauty Sverige

#Julklapps tips Koreansk hudvård – Topp 3 bästa, billiga, prisvärda sheet masks

Om du inte hunnit börja tänka på julklappar än så är det hög tid nu, särskilt om du planerar att beställa från Korea. Koreanska sheet masks är en oväntad och spännande present, uppskattad av de flesta. Finns från 10kr.

Här kommer mitt första julklapps tips om du planerar att ge bort hudvård eller makeup från Korea. Då är det hög till att beställa nu om du garanterat vill ha produkterna innan jul.

Mitt första tips på en billig och oväntat julklapp från Korea är så klart sheet masks. Kostar ca 10-40kr/st och finns för alla åldrar och hudtyper. En garanterat oväntad och spännande julklapp för den som aldrig testat sheet masks förut. Här är 3 förslag på prisvärda och billiga sheet masks från Korea som håller god kvalité.

Julklapps tips #1
Koreansk hudvård
Topp 3 bästa, billiga, prisvärda sheet masks

♥ TonyMoly I’m Real Mask Sheet
Finns med en rad olika behandlingsområden och ingredienser. Jag har själv nyss fått hem ett gäng sheet masks från TonyMoly. Riktigt prisvärda billiga koreanska masker i färgglada förpackningar. Vem skulle inte bli glad av dessa?
Från 10kr/st med gratis frakt från Korea.

♥ Innisfree It’s Real Squeeze Mask
Riktigt bra och prisvärda sheet masks från Korea. Det finns uppåt 16 olika varianter med grönsaker, växter, frukter och bär. Köp storpack med 15 masker så kommer du undan billigt.
Från 10kr/st med gratis frakt från Korea.

♥ It’S SKIN The Homme Double Shot Total Mask Sheet
Billigaste koreanska sheet masken för män på Ebay just nu, i alla fall om du käper 3-pack. Innehåller bl a cypress och grönt te extrakt.
3-pack / 40kr med gratis frakt från Korea.

Tips! Köp 3-pack eller 15-pack sheet masks från Korea. Då får du mycket billigare styck pris och har julklappar till hela tjocka släkten.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »