K-beauty bra kvalitet i roliga färgglada frukt förpackningar Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

Koreansk hudvård i roliga förpackningar

Om det är något som utmärker Koreansk hudvård så är det dom lekfulla, roliga och färglada förpackningarna. Märket Tonymoly ligger definitivt i framkant på den fronten.

När jag först började med Koreansk hudvård för många år sedan så förstod jag verkligen inte grejen med roliga barnsliga förpackningar. Jag tyckte att produkterna liknade leksaker från MacDonalds och var ytterst tveksam till kvalitén. Men det är ju just det som är hela grejen med Koreansk hudvård. Roliga förpackningar eller inte, Koreansk hudvård håller alltid en bra kvalitet! Och de innovativa roliga burkarna gör ju bara hudvårdsrutinen lustfylld och kul.

Tonymoly är ett välkänt Koreanskt märke som är grymt bra på det här med innovativa, roliga och minst sagt färgglada förpackningar. Tonymoly erbjuder bl a handkrämer, sovmasker och lip balms som liknar färgglada frukter, bär och djur. Kvalitén finns där samtidigt som produkterna blir lustfylla och roliga. Även andra koreanska märken som t ex It’s Skin, Etude House och Holika Holika anammar denna härliga K-beauty trend. Vad tycker ni, kul eller bara töntigt?

K-beauty,
bra kvalitet i roliga förpackningar!

K-beauty kvalitet i roliga färgglada frukt förpackningar Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

På bilden ovan några av mina egna favoriter när det kommer till K-beauty i roliga förpackningar. Alla dessa produkter kostar mellan ca 50-120kr/st och är så otroligt prisvärda enligt mig. Det är sleeping masks, olika ansiktsmasker, lip balms och handkrämer mm. Och alla är ju så sjukt söta så man dör! Det är kanske inte fråga om high-end produkter, men de fungerar och priserna är väldigt budget vänliga.

Koreanska lip balms!

K-beauty lip balm roliga färgglada frukt förpackningar Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige
Recension Holika Holika Dessert Time Lip Balm från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Men alltså ursäkta, hur fina är inte dessa!! Vem blir inte glad av söta förpackningar liksom? Dessutom jättekul att ge bort i present. Jag kan själv inte få nog av Koreanska lip balms som ofta kostar runt 30-60kr/st. Kommer i en onändlig variation av fina förpackningar som ser ut som godis, bakverk, glassar, frukter, djur och mycket mer. Några av mina favoriter syns på bilderna ovan. It’s Skin Macaron lip balm är transparent och doftar helt underbart av härliga druvor. Tonymoly Cherry Lip Balm ger mer täckning och en somrig fräsch korall / persiko ton på läpparna. Den lilla kaninen Tonymoly Bunny Petit Gloss Bar kommer i en rad härliga nyanser och är både mjukgörande, återfuktande och ger fin färg på läpparna. För att inte tala om underbara Holika Holika Dessert Lip Balm i form av små desserter. Ger skir ungdomlig “naturlig” färg på läpparna som går att bygga upp, men alltså hur söta!

It’s Skin Macaron Lip Balm ➥
Holika Holika Dessert Lip Balm ➥
Tonymoly Petite Bunny Gloss Bar ➥
Tonymoly Mini Cherry Lip Balm ➥

Tonymoly’s frukt förpackningar

K-beauty Tonymoly roliga frukt förpackningar Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige
K-beauty Tonymoly roliga frukt förpackningar Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

Det välkända och populära Koreanska märket Tonymoly är kända för sina otroligt inbjudande, färgglada och roliga frukt förpackningar, se bild ovan. Ett bra försäljningsknep för visst vill man känna, klämma och köpa! Tonymoly’s färgglada produkter är verkligen svåra att motstå. Och även om just frukt-linjen är mer av en rolig budget linje så håller man ändå en bra kvalitet på produkterna tycker jag. Detta är kanske inte high-end hudvård men Tonymoly’s produkter fungerar verkligen och gör absolut nytta för läppar, händer och ansikte. Dessutom är produkterna billiga och prisvärda från bara 40-100kr/st. Och alla dessa färgglada produkter doftar dessutom helt underbart av söta frukter och bär! Vad sägs t ex om handkräm med mango, persika eller banan? Eller en äppel mask, eller kanske en färgad lipbalm förpackad som ett körsbär!

Tonymoly Mini Cherry Lip Balm ➥
Tonymoly Magic Food Banana Hand Milk ➥
Tonymoly Magic Food Mango Hand Butter ➥
Tonymoly Peach Hand Cream ➥
Tonymoly Appletox Smooth Massage Peeling Cream ➥
Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack ➥

Köpsugen på rolig K-beauty?

K-beauty kvalitet i roliga färgglada frukt förpackningar Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

Jag handlar själv oftast K-beauty direkt från Korea eftersom det till 99% är mycket billigare än i Svenska butiker trots Postnords avgifter, läs mer om Postnord och att handla smart här. Flera av Tonymoly produkterna jag presenterat säljs även på Sephora om man vill dofta, klämma och känna innan man beställer. Sist men inte minst, övriga Koreanska produkter på bilderna som inte redan listats ovan:

Tonymoly Tako Pore Bubble Pore Pack ➥
Tonymoly Golden Mushroom Sleeping Mask ➥
Tonymoly Egg Pore Silky Smooth Balm ➥
Tonymoly Egg Pore Blackhead steam balm ➥
Tonymoly Egg Pore Tightening Cooling Pack ➥
Tonymoly Panda’s Dream White Sleeping Pack ➥
Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick ➥

Vad tycker ni om Koreansk hudvård i lekfulla, färgglada och roliga förpackningar? Kul eller bara töntigt? Kommentera gärna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »