Koreansk hudvård är bättre än Europeisk. K-beauty Sverige

Koreansk hudvård är bättre än Europeisk

Det sägs att Koreansk hudvård ligger 10-25 år före Europeisk. Men är detta sant? Och i så fall hur är det möjligt?

Men är detta verkligen sant? Ingen kan förstås säga att alla Koreanska hudvårdsprodukter är bättre än Europeiska, och det är de säkert inte. Men efter noggrann research har jag själv börjat använda uteslutande Koreansk hudvård, och det är många som svär vid att Koreas hudvård ligger minst 10-25 år före Europas, både när det gäller formula, teknologi, nytänkande förpackningar och banbrytande innovationer. Faktum är att många av de nya hippa produkter som dyker upp runtom i Europa och Sverige redan funnits i Korea i många år, t ex cushion foundation eller sheet masks.

Därför är Koreansk hudvård bättre än Europeisk

 • Koreanernas besatthet av perfekt docklik hud har haft direkt inverkan på produktionen av högteknologisk hudvård av hög kvalité i Korea.
 • Konsumenten värdesätter naturliga rena ingredienser så långt det bara är möjligt.
 • Koreansk hudvård är mer naturlig och har mycket färre tillsatser än Europeisk.
 • Det betyder också att även billigare Koreanska budget-märken har ovanligt hög kvalité om man jämför med likvärdiga billigare varumärken i Europa.
 • I Korea är man ofta noga med datum märkning och tillverkningsdatum för att garantera en fräsch produkt.
 • Den koreanska konsumenten är medveten och läser innehållsförteckningen på hudvårdsprodukter och makeup. Gör du?
 • Innehållet i Koreanska produkter är koncentrerat. Är det ett serum som heter ”hyaluronsyra” så kan du förvänta dig minst 30-50% hyaluronsyra eller mer. Snigel krämerna innehåller t ex upp till 90% snigelsekret eller mer. Inget lurendrejeri alltså.
 • Priserna är så mycket lägre i Korea än i Europa trots att kvalitén är så hög. En Koreansk ansiktskräm kostar från 65kr, ett serum kanske 100kr och en rengöring från 60kr, och då är det inklusive frakt från Korea.
 • Koreanska laboratorier är avancerade och kan i princip kopiera vilken dyr kräm som helst.
 • I Korea kan ett företag få ut en hudvårdsprodukt på marknaden inom 6 månader, i Europa tar den processen ungefär 2 år. Det betyder att utvecklingen går snabbare framåt i Korea.
 • Man har en unik, avancerad och framstående teknologi i Korea, bl a sätt att fermentera ingredienser som gör att formulan lättare kan tillgodogöras av huden.
 • Man är inte rädd för att prova nya kraftfulla ingredienser från t ex växt eller djurriket.
 • Många ingredienser i Koreansk hudvård kommer från forntida medicinska örter som är beprövade och välrenommerade sedan många decennier tillbaka.

Koreansk hudvård har precis landat Europa! Sephora, Åhléns & Kicks är först ut med att sälja koreanska märken som Tonymoly, It’s Skin, Missha mm och flera koreanska hudvårds produkter har redan vunnit priser runtom i Europa.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

3 reaktioner på ”Koreansk hudvård är bättre än Europeisk”

 1. Hej,
  Precis hittat er hemsida efter jag hörde nån att prata om koreanska produkter och googlat det. Vad skulle ni rekommendera till en kille på 42 år med blandhy(tror jag)?

 2. Hej Janne! Vad kul att du är intresserad av Koreansk hudvård. Jag skulle rekommendera dig att starta med rengöring, serum och en lätt ansiktskräm. Innisfree Green Tea linjen är fräsch och väldigt prisvärd, där finns t ex rengöring, lätta serum och ansiktskrämer. Fler tips, ett prisvärt, återfuktande och lätt anti-age serum med hyaluronsyra är Mizon Hyaluronic Acid 100. Mizon All In One Snail Repair Cream är en lätt snigelkräm med hela 92% läkande snigel sekret som förebygger rynkor och linjer. Innisfree Volcano cleanser kanske kan vara en bra rengöring för dig, den passar blandhy och har vulkaniska cluster i sig som absorberar överflödig talg/sebum. Kika även på Benton produkter, de är bra, ser inte ”tjejiga” ut, och är ofta utan parfym. Hoppas du hittar något, återkom gärna och berätta hur det går… Trevlig helg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.