K-beauty unboxing från JOLSE beställa koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

K-beauty unboxing / haul från JOLSE

Dags för nästa Korea paket! Nu blir det unboxing från JOLSE, en Koreansk webbshop med snabb leverans och gratis frakt till Sverige.

Detta är inte ett sponsrat inlägg. Jag har köpt alla dessa produkter för mina egna pengar. Mina recensioner eller åsikter är aldrig sponsrade för att vara extra tydlig.

K-beauty unboxing från JOLSE beställa koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Jag kommer att hinna med 2 härliga paket från JOLSE den här veckan. Så här såg det första paketet ut. Jag undrar om någon har försökt kika in, för det var hål på ena sidan av paketet. Som tur var så var alla produkter med och ingenting var trasigt. Pju!

K-beauty unboxing från JOLSE beställa koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

K-beauty unboxing från JOLSE beställa koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Det bästa med JOLSE är att de har ett brett K-beauty sortiment, att de är snabba och pålitliga, och att de alltid har gratis frakt och fria samples med varje order. Leverans från JOLSE brukar ta max 2 veckor till Sverige, och värdet på deras paket brukar vara lågt satt med tanke på Postnord. Enda nackdelen är att priserna hos JOLSE ligger något högre än hos flera andra Koreanska webbshoppar, men man slipper ju frakt kostnaden. Det är fortfarande mycket billigare än att handla i svenska butiker. Dessutom har JOLSE ofta rabatter, olika kuponger och launching events som man kan utnyttja. Se Jolses produkter och handla här.

Hos JOLSE beställde jag bl a hem produkter ur den underbara gröna linjen Tonymoly The Chok Chok Green Tea line som jag rekommenderar varmt. Jag köpte även de hypade och fina blå produkterna från Pyunkang Yul. Det vart även ett C-vitamin serum från TIAM till min älskade syster och ett gäng sheet masks som JOLSE själva rekommenderar på sin hemsida, nämligen Secriss Pure Nature Mask. Jag tror de kostade ca 120kr för 10st, helt klart prisvärt. Någon som testat Secriss sheet masks förut? Kommentera gärna och berätta vad du tyckte. Nedan alla sheet masker i Secriss Pure Nature Mask linjen. Fina är dem i alla fall.

Secriss Pure Nature Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Vad innehöll din senaste beställning från Korea? Kommentera gärna och dela med dig.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “K-beauty unboxing / haul från JOLSE”

  1. Gick all in på Pyunkang Yul förra veckan. Har ju kört det ett tag nu och passade på att fylla på när Stylekorean hade alla P.Y för 9.99 dollar styck. Köpte Moisture Cream, Nutrition Cream, Mist Toner, 5pack med deras sheetmask, ögonkrämen och en cleanser. Blev lite besviken dock- snordyr frakt (valde DHL- 38 dollar. Vanlig skulle gått på 20 men ville ha varorna fort). Annars brukar man få mkt samples men jag fick bara med 1 sample. Det blev jag lite besviken över, haha. Annars är jag nöjd, mkt för pengarna!

    1. Ååå Pyunkang Yul känns grymt bra tycker jag 100kr/st är ju sjukt billig, tror jag betalat det dubbla förut 🙂 Men slapp du postnord när du valde DHL? Trist att du inte fick fler samples. Jag har faktiskt inte handlat på Stylekorean själv, men det kanske man ska prova.
      Trevlig helg Mira! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »