K-beauty Haul Beställning från JOLSE iamloveshop från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Korea haul: Min senaste beställning från JOLSE

Idag tänkte jag dela med mig av min senaste beställning från Korea och en av mina absoluta favoritsäljare JOLSE / iamlove-shop.

Förra veckan kanske ni såg min mini unboxing på Instagram stories när jag hämtade ut mitt paket från Korea. Och idag delar jag hela min beställning från Jolse (AKA iamlove-shop på Ebay). Det bästa med JOLSE/iamlove-shop är att de har ett otroligt bra K-beauty sortiment, låga priser, gratis frakt och att man alltid får med en massa gratis samples. Idag ska ni få se vilka Koreanska produkter jag är mest sugen på att testa just nu. Och vilka produkter jag beställer om och om igen och gärna rekommenderar till vänner och familj. Och till er kära läsare förstås. Häng med, nu blir det lyxig K-beauty haul!

Korea post / k-beauty haul

K-beauty Haul Beställning från JOLSE iamloveshop från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
K-beauty Haul Beställning från JOLSE iamloveshop från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

På inköpslistan stod både nya Koreanska produkter jag vill testa och recensera, och gamla godingar jag gärna köper igen och igen. Leverans med iamlove-shop / JOLSE tar ca 3 veckor från Korea till Sverige och man kan kallt räkna med en massa gratis samples. Den här gången fick jag t o m en full size handkräm och en sheet mask, plus en massa annat kul. Ordern gick på totalt 1600kr med gratis frakt från Korea, och Postnords avgifter blev 230kr.

K-beauty inköpslista

Missha Time Revolution The First Treatment Essence RX 150ml ➥
Tonymoly Egg Pore Nose Pack Package x 7st ➥
It’s skin Power 10 Formula GF Effector 30ml ampoule ➥
It’s skin Hyaluronic Acid Moisture Emulsion 150ml ➥
Etude House Face Blur SPF33 PA++ 35g ➥
Neogen Real Fresh Foam Blueberry 160g ➥
Farmstay Snail Repair Eye Cream 40ml x 2st ➥
Skinfood Egg White Pore Mask 125g x 2st ➥
Skinfood Black Sugar Mask Wash Off 100g ➥
Skinfood Black Sugar Strawberry Mask Wash Off 100g
COSRX Acne Pimple Master Patch 24 patches ➥
COSRX Oil-free ultra-moisturizing lotion 100ml ➥
Secret Key Snail Repairing Toner 150ml ➥
Shiseido Senka Perfect Whip Foam Cleanser 120g ➥
(en Japansk rengöring som min syster älskar)
GRATIS Farmstay Visible Difference Mask Sheet ➥
GRATIS Foodaholic Natural Touch Moisture Hand Cream 100g ➥
GRATIS Diverse hudvårds samples, JOLSE blotting papers + en italian cloth och strumpor

K-beauty Haul Beställning från JOLSE iamloveshop från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Total pris 1600kr + 230kr (Postnord) för 16 full size produkter, det blir 114kr/produkt i snitt inklusive Postnords avgifter. Så oavsett om man får betala tull så blir det ändå väldigt mycket billigare mot att handla K-beauty i butik i Sverige eller Europa. Plus att man får en massa gratis samples på köpet.

Enligt min väldigt vetenskapliga undersökning på Instagram så beställer 74% av er alltid direkt från Korea, medan 26% inte gör det.

Nya K-beauty produkter yey!

Nya K-beauty produkter nyheter Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Första gången live i bloggen. Här är några Koreanska produkter som jag själv är super taggad på att testa i höst! It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Emulsion blev jag tipsad om av en läsare, och denna linje i övrigt är helt underbar. Skinfood’s fantastiska bästsäljande socker skrubb masker är så himla bra och prisvärda, och vem kan motstå jordgubb! Jag har även haft ögonen på Neogen Real Fresh Foam Blueberry som känns som en modern och innovativ rengöring. Jag är även nyfiken på Skinfood Egg White Pore Mask. Har ni testat någon av dessa Koreanska produkter förut, vad tyckte ni? Kommentera gärna. Jag kommer så klart att skriva mer om dem i bloggen framöver.

K-beauty som jag varmt rekommenderar!

Bästa K-beauty jag varmt rekommenderar koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Här är ett härligt gäng Koreanska produkter som jag varmt rekommenderar till vänner och familj, och till er kära läsare förstås! Farmstay Snail Repair Eye Cream är en lätt och fräsch ögonkräm med god absorption, orimligt billig för ca 45kr! COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion är en underbart fräsch återfuktare som är ideal för acnebenägen hud, kombinerad och fet hud. Riktigt bra. COSRX Acne Pimple Master Patch motverkar bakterier och snabbar på läkningen av enstaka finnar. Kostar från 35kr / 24 patches. Sist men inte minst, Tonymoly Egg Pore Nose Pack Package som är en av de billigaste och mest effektiva nose strips som finns enligt mig. Endast 45kr / 7 strips, dvs ca 6kr/st.

Vad var er senaste beställning från Korea? Och framför allt, vad står på önskelistan? Dela gärna med er i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »