K-beauty favoriter 35+ känslig kombinerad acne benägen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

4 K-beauty favoriter för 35+ känslig kombinerad hud

Här kommer en liten uppdatering från min kompis som började testa Koreansk hudvård för ungefär ett år sedan.

Det är många i min närhet som hunnit testa Koreansk hudvård vid det här laget kan jag erkänna. Inte minst för att jag tar med mig Koreanska sheet masks och samples till födelsedagar, tjejmiddagar och andra tillställningar. Flera av mina vänner och familj använder numera K-beauty i sina hudvårdsrutiner. Min kompis 35+ med känslig kombinerad hud är med i K-beauty bloggens test panel. Hon har tidigare i livet gått igenom hormonella break outs och använt nästan uteslutande dyra salongsmärken från hudterapeuter. Men det senaste året har hon gått över nästan helt till Koreansk hudvård och här är hennes K-beauty favoriter.

Redan från allra första början när hon provade Koreansk hudvård, så skrev min kompis till mig “Det känns bra tycker jag! Vet inte om man kan se skillnad ännu men jag är mycket mindre torr än tidigare”. Hon hittade snabbt ett par K-beauty favoriter medan andra produkter har fallit bort under resans gång, bl a Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam som hon tyckte var lite för stark för hennes känslig hud. Hon har tidigare använt Etude House Moistfull Collagen Cream & Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum som hon tyckte om och som fungerade bra. Sedan dess har hon hittat ett par nya K-beauty favoriter som jag vill dela med mig av till er idag.

K-beauty favoriter 35+ kombinerad känslig hud.

Här kommer min kompis nuvarande K-beauty favoriter som fungerar jättebra för hennes kombinerade känsliga hud. Hon skriver att “Min hy är nästan helt återställd efter hormonproblem och torrhet, och jag har en jämnare yta och ton. “ Hon köper ofta samples eftersom hon reser mycket, och det är ju perfekt med tanke på att produkterna från det Koreanska märket “The History of Whoo” annars kostar över 1000kr/burken i full size. Alla produkterna från The History of Whoo är anti-aging mot rynkor och linjer och Gongjinhyang Qi & Jin serien är dessutom packad med läkande örter & ginseng (Klicka på länkarna för att se pris och mer info om produkterna)

The History of Whoo Jinyul Cream
The History Of Whoo Gongjinhyang Qi & Jin Eye Cream
The History Of Whoo Gongjinhyang Qi & Jin Cream
Innisfree The Green Tea Seed Serum

K-beauty favoriter 35+ känslig kombinerad acne benägen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty favoriter 35+ känslig kombinerad acne benägen hud Samples Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dessa är mina bästa 4 K-beauty favoriter, de är verkligen toppen allihop! säger min kompis. The History of Whoo Jinyul Cream är hennes senaste kärlek, bild ovan.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »