Nordic Beauty Import K-beauty Event Goodiebag Restaurag Farang Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty Event via Nordic Beauty Import!

Ni som följer mig på Instagram kanske såg att jag var på ett roligt K-beauty event förra veckan? Nu ska vi titta närmare på den underbara goodiebagen!

Förra veckan var jag på ett K-beauty frukostevent som Nordic Beauty Import ordnade. Nordic Beauty Import importerar och distribuerar Koreanska märken som Tonymoly, Konjac Sponge och Kocostar. Och jag kan även avslöja att att Huxley står näst på tur. Så snart kommer du att kunna kika närmare på märket Huxley i en fysik butik nära dig. Så himla najs. På K-beauty eventet som hölls på restaurang Farang i Stockholm, bjöds det lyxig frukost, färskpressade fruktdrinkar och massor med Koreansk hudvård. Sofia Ben Fadhel från Paris föreläste om de olika stegen i en Koreansk hudvårdsrutin, berättade om nyckel ingredienser och tipsade om grymma produkter.

Nordic Beauty Import K-beauty Event Goodiebag Restaurang Farang Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Eventet var jättetrevligt och jag måste verkligen säga att goodiebagen som Nordic Beauty Import ordnade tillsammans med Huxley, Tonymoly och Kocostar var väldigt generös. Nu fick jag förvisso några extra produkter i min goodiebag för att recensera och tipsa er härliga läsare här i bloggen, och det ska bli SÅ kul hörni! Ni kommer bl a att få se mer av det Koreanska märket Huxley som har så otroligt fina hudvårdsprodukter. Här kommer alla färgsprakande underbara Koreanska produkter som fanns med i den charmiga Tonymoly panda goodiebagen från Nordic Beauty Import.

K-beauty event goodiebag

Nordic Beauty Import K-beauty Event Goodiebag Restaurang Farang Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Nordic Beauty Import K-beauty Event Goodiebag Restaurang Farang Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack Tonymoly Appletox Smooth Massage Peeling Cream Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Tonymoly panda makeup smink från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Kocostar Princess Eye Patch ögon mask Koreanks hudvård K-beauty Blogg Sverige
Tonymoly Egg Pore Blackhead Steam Balm  Tonymoly Egg Pore Tightening Cooling Pack Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Huxley bästa hudvård från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Nordic Beauty Import K-beauty Event Restaurag Farang Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Det fanns många spännande K-beauty produkter i denna fantastiska goodiebagen som jag knappt kan vänta med att få testa och dela med mig av. Huxley är t ex ett Koreanskt märke som jag haft ögonen på länge. Produkterna känns högkvalitativa och lyxiga och jag skulle säga att detta är ett premium märke av riktigt god kvalitet. Tonern är en storsäljare och jag är även väldigt nyfiken på deras unika oil essence. Huxley har även vunnit priser för sin hudvård. Recensioner och mer information om Huxley och övriga produkter från Tonymoly och Kocostar kommer så klart längre fram i här i bloggen och på instagram.

Var det några K-beauty produkter ni blev särskilt nyfikna på? Kommentera gärna så berättar jag mer.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »