2 bästa prisvärda koreanska hudvårdsprodukter från märkena Missha & Mizon Koreansk hudvård K-beauty Sverige

2 bästa prisvärda koreanska hudvårdsprodukter från märkena Missha & Mizon

Jag tänkte tipsa om 2 billiga och prisvärda koreanska hudvårdsprodukter från märkena Missha & Mizon som passar alla hudtyper och åldrar. Riktigt bra produkter från Korea!

Vi öppnade ju 2 paket igår här i bloggen igår och 2 av produkterna var ju koreanska serumet Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum och skummande ansiktsrengöringen Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam. Jag har köpt båda dessa produkter flera gånger. Till mig själv, till vänner, till familj.

Idag tänkte jag tipsa om dessa två hudvårdsprodukter från Korea som båda är grymt prisvärda om jag får säga det själv. De kostar runt 100kr/st och är populära produkter i Korea, särskilt serumet. Jag pratar om Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum och skummande ansiktsrengöringen Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam. Riktigt bra koreanska produkter för alla åldrar, hudtyper och preferenser! Passar både till morgon och kvälls rutinen.

Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam

♥ Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam var en av de första koreanska hudvårdsprodukterna jag köpte på Ebay faktiskt. Jag gjorde noggrann research och valde en prisvärd ansiktsrengöring som fått höga betyg i recensioner och reviews. Man får en stor tub för 75kr med gratis frakt från Korea. Och jag menar verkligen stor tub! 200ml är faktiskt lika mycket produkt som man brukar få i en duschcreme eller schampo flaska! Med andra ord så räcker Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam med all säkerhet i minst 6 månader även om du använder produkten både morgon & kväll. Dryg, skummar bra, doftar fräscht och rengör effektivt. Läs min recension på Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam här.

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum var ett av mina första serum jag köpte från Korea så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Ett tunt och lätt serum som absorberas bra av huden. Produkten innehåller hela 50% hyaluronsyra som är en välkänd ingrediens inom hudvård både i Europa och i Korea. Hyaluronsyra har djupt återfuktande egenskaper. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och binder fukt, upp till 1000ggr sin vikt. Används ofta i anti-aging produkter då den naturliga hyaluronsyran i kroppen minskar när vi åldras. Med det sagt så är Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum helt enkelt packad med fantastiskt hyaluronsyra. Ingen doft, absorberas lätt av huden och kan läggas till i vilken hudvårdsrutin som helst. Passar alla hudtyper och åldrar. En extra fukt boost helt enkelt, och det till billigt pris. Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum kostar runt 115kr/30ml med gratis frakt från Korea. Läs hela min recension på Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum här.

Jag har tidigare gjort en snabb test mellan Mizons produkter med hyaluronsyra och Eucerin som finns att köpa i Sverige. Eucerin marknadsför sig som sååå anti-aging med hyaluronsyra i sina produkter, men snälla! Mizon vinner med hästlängder, både på innehåll och pris. Läs hela mitt test här.

Jag har jämfört koreanska märket Mizon’s produkter med Eucerin som båda marknadsför sig med hyaluronsyra. Mizon vinner med hästlängder, både på pris och formula! Läs mer här.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »