Testar 7 skin method Ny het hudvårds trend från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Jag testar 7 skin method. Ny het hudvårds trend från Korea.

Minns ni 7 skin method. Nu ska vi testa den nya heta trenden från Korea – Att applicera 7 lager toner eller essence i följd.

Jag har skrivit om den här nya hudvårdstrenden från Korea förut. Den heter 7 skin method, läs mer om 7 skin metoden här. Kort sagt så går 7 skin method ut på att applicera 7 lager vårdande toner eller essence i följd och att huden då ska bli så djupt återfuktad och mättad att man inte ens behöver använda ansiktskräm! Ja du läste rätt!

Jag testar 7 skin method
– Ny hudvårds trend från Korea.

Jag har hört att man ska ha en vattenbaserad essens eller toner för 7 skin method, och gärna en med t ex hassel. Jag har valt att prova 7 skin method med SON&PARK Beauty Water då jag tror att Missha Timer Revolution The first Treatment essence kan bli för starkt för huden. Någon annan koreansk essence eller toner har jag inte tillgång till just nu…

Innan du själv provar 7 skin method, läs den här artikeln först.

Jag testar 7 skin method, ny het hudvårdstrend i Korea. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Jag testar 7 skin method, ny het hudvårdstrend i Korea. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Jag rengjorde först ansiktet med skummande rengöring och huden var ordentligt torr innan jag satte igång med 7 skin method. Jag applicerade ett lager toner efter det andra och klappade försiktigt in all toner tills huden absorberat all produkt. Då tog jag ett lager till, och så höll jag på 7 gånger. Just Son&Park Beauty Water gav en lite klibbig känsla på huden vid applicering. Men när all produkt absorberats ordentligt efter 7 lager så kändes huden återfuktad och inte alls klibbig.

Testar 7 skin method Ny het hudvårds trend från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Min hud är lite fräknig just nu när jag precis kommit hem från soliga Spanien. Men ja, jag tycker faktiskt att huden blev ordentligt återfuktad med nytt glow. Även om jag tror att en koreansk essence hade gett mig ännu bättre resultat. Men jag är nöjd! Efter bilden är efter att all toner har absorberats helt.

Jag tror att 7 skin method skulle kunna fungera bra för normal, kombinerad och fet hud eftersom man pressar in mycket fukt i huden utan att huden blir direkt fet eller kladdig. En koreansk toner eller essence är ju ofta väldigt tunn i konsistensen. Jag har själv torr hud och jag tror att 7 skin method skulle fungera ännu bättre om jag hade använt en mer djupvårdande essence istället för en toner. Kort sagt, välj en produkt efter din hudtyp för bästa resultat.

Ja! – 7 skin method fungerar!

Slutsats: 7 skin method fungerar! Jag använde ingen ansiktskräm efteråt utan huden kändes återfuktad med nytt glow. Men det var väldigt tidskrävande med 7 lager produkt!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »