Tonymoly The Chok Chok Green Tea Linjen fet hud kombinerad hud acne benägen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Sommar, sommar, sommar i K-beauty Blogg Sverige!

En Koreansk hudvårds-linje jag rekommenderar för sommaren, den fräscha Tonymoly The Chok Chok Green Tea Linjen.

Hej hörni, hur var helgen? Det känns som att maj slog alla rekord i hela Sverige när det kommer till höga temperaturer och sol. Vad jag har hört så var det tom bättre och varmare väder i Sverige än i Spanien denna vår. Härligt, hoppas det håller i sig nu fast det blev lite regn och åska i Stockholm igår!

Den här veckan blir det en kort vecka i K-beauty Blogg eftersom det är Sveriges Nationaldag och röd dag på onsdag, plus att vår förskola är stängd nu på fredag. Jag tänkte ändå hinna med en härlig K-beauty recension denna veckan så klart. Vi ska nämligen testa en produkt ur Tonymoly Chok Chok Green Tea linjen, närmare bestämt Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Eye Cream / en ögonkräm.

Tonymoly The Chok Chok Green Tea Linjen fet hud kombinerad hud acne benägen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag kan verkligen rekommendera Tonymoly The Chok Chok Green Tea linjen för alla er som vill ha något ”lagom” i sommar. För alla er som inte vet var ni ska börja eller vilka produkter ni ens behöver. För alla nybörjare som är intresserade av att testa K-beauty. Och för alla er som gillar riktigt billig hudvård som samtidigt är grymt bra med en premium SPA känsla. Det kanske låter för bra för att vara sant, men Tonymoly Chok Chok linjen är verkligen sjukt bra och så otroligt prisvärd enligt mig! Alla produkter kostar runt 60-150kr/st med gratis frakt från Korea. Tonymoly Chok Chok linjen inkluderar allt från rengöring till lotion, ansiktskräm, gel och toner mm. Tonymoly Chok Chok sheet mask kostar ca 30kr/st. Produkterna doftar helt underbart av örter och SPA med en hint av citrus. Jag älskar det!

Tonymoly Chok Chok linjen baseras på nyckelingrediensen fermenterat grönt te och produkterna är packade med anti-oxidanter. Det är lätta fräscha produkter som absorberas bra av huden. Formulan nästan smälter på huden som genast blir återfuktad och mjuk utan att produkterna känns tunga eller kladdiga. Tonymoly Chok Chok Green Tea linjen passar utmärkt för feta och kombinerade hudtyper samt för acne benägen hud och allt däremellan.

Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream är en fräsch och djupt återfuktande gelkräm, läs mer om krämen här. Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Lotion är en otroligt prisvärd lätt lotion i stor flaska som passar dig med en fetare hudtyp. Tunn och fräsch formula som absorberas bra av huden. Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Eye Cream får ni recension på redan imorgon här i bloggen, en fräsch och lätt ögonkräm som passar de flesta!

Om du inte har en aning om vilken hudvård du ska välja, så ge Tonymoly Chok Chok linjen en chans. Jag tror inte du kommer att bli besviken!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.