Jag rekommenderar Glow Kit från koreanska märket LJH Lee Jiham Propolis serie. Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Jag rekommenderar Glow Kit från koreanska märket LJH Lee Jiham Propolis serie

Seriöst hörni, det här är koreansk hudvård av riktigt god kvalité. Jag rekommenderar verkligen Glow Kit från LJH Lee Jiham Propolis serien.

Jag hade aldrig hört talas om det koreanska märket LJH Lee Jiham förut. Nu har jag fått chansen att testa flera koreanska hudvårdsprodukter ur LJH Lee Jiham Propolis serien och jag kan verkligen rekommendera dessa produkter. Och det säger jag inte bara för att jag fått produkterna i samarbete med GlowID, utan det här är riktigt bra hudvårdsprodukter. Ni har mitt ord! Alla ni som träffade mig på Stockholm Beauty Week igår fick prova och alla älskar! Välkomna till K-beauty corner idag och prova själva. Jag är där från kl 10.00.

Glow Kit från LJH Lee Jiham Propolis serie säljs hos svenska webbshoppen GlowID för 750kr. Då ingår ansiktskräm, serum och en sheetmask. Man kan även få tag i produkterna (serum+ansiktskräm) på Ebay för ungefär 500kr totalt med gratis frakt från Korea.

Märket LJH Lee Jiham kommer från Korea och man kombinerar hudvård med medicin i samarbete med framstående Koreanska dermatologer. Ansiktskrämen LJH Lee Jiham Vita Propolis Cream och serumet LJH Lee Jiham Vita Propolis Ampoule innehåller båda 50% propolis och 20% vitaminer. LJH Lee Jiham Propolis produkterna känns rena i sin formula och håller hög kvalitet enligt mig. Om du funderat på att testa koreansk hudvård så kommer du inte bli besviken på LJH Propolis serien. Mild honungs doft, djupvårdande och återfuktande produkter som passar de flesta hudtyper.

Produkterna är även lugnande, anti-inflammatoriska och behandlar rynkor och linjer. Ger nytt glow till trött och glåmig hud. Jag skulle rekommendera produkterna till alla utom den fetaste hudtypen. Om du har problematisk hud, acne, normal till torr, kombinerad eller mogen hud och vill ha ordentligt vårdande hudvårdsprodukter så kommer du inte att bli besviken.

Läs mina recensioner på LJH produkterna här:
LJH Lee Jiham Vita Propolis Ampoule recension
LJH Lee Jiham Vita Propolis Cream recension

LJH Lee Jiham Vita Propolis Cream är något av det bästa jag testat! Riktigt bra och djupvårdande ansiktskräm som passar de flesta hudtyper.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »