K-beauty fynd från sommar rea HM Hennes & Mauritz It's Skin Power 10 serum köpa koreansk hudvård online K-beauty Blogg Sverige

It’s Skin Power 10 Formula Effector prisvärda serum!

Idag tänkte jag kika närmare på It’s Skin Power 10 Formula serum som kommer i rad olika varianter i alla regnbågens färger.

Men hur snygga är inte dessa färgglada Koreanska serum från It’s Skin! Jag fyndade själv flera stycken på H&M REA i somras för bara 100kr/st. It’s Skin Power 10 Formula kommer i hela 13 olika varianter som riktar in sig på olika behandlingsområden och hudtyper. Här finns något för alla. Och It’s Skin Power 10 Formula Serum är dessutom otroligt lätta att få tag på i butiker runt om i Sverige. De säljs både på Åhléns, Apoteket Hjärtat, Lyko, Eleven och Bonnybonny för att nämna några. Serumen kommer i 3 olika storlekar på 10ml, 30ml och 60ml. Beställer man direkt från Korea så kostar serumen ca 100kr/st för 30ml och här i Sverige ligger samma storlek på 225kr/st vilket fortfarande är väldigt prisvärt tycker jag.

It's Skin Power 10 formula koreanska serum från Korea | Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Det jag gillar med It’s Skin Power 10 Formula Serum är att man kan mixa och matcha serumen efter hudens olika behov. Applicera i lager, tunnast först. Serumen har god absorption och de flesta doftar gott (några är mer doftlösa). Mina personliga favoriter är den gula VC Effector (C-vitamin) och den blå GF Effector (Återfuktande). Jag har även hört mycket bra om Syn-Ake som står på tur på min önskelista. Ett serum som imiterar ormgift och slappnar av musklerna och därmed minskar rynkor och linjer. Låter som botox i ett serum för bara 100kr, billigare hudvård mot rynkor får man nog leta efter.

It’s Skin Power 10 Formula Effector Serum

It’s Skin Power 10 Formula Effector Serum
Sök bästa pris

It's Skin Power 10 Effector serum från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

It’s Skin Power 10 Formula Effector Serum är lättillgängliga, billiga och går att mixa och matcha efter behov. Ett prisvärt budget serum från Korea absolut värt att testa!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »