Recension It's Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen hyaluronsyra återfuktande hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

WOW It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen!

Jag har testat flera produkter ur It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen, och jag måste säga att jag är grymt imponerad för det billiga priset!

Ni har säkert redan sett mig prata om denna Koreanska hudvårds linje om ni följer mig på Instagram här. Och helt seriöst, It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen har verkligen imponerat på mig big time! Vi snackar otroligt billig hudvård och full size produkter på 40-150ml för ca 90-120kr/st. Hudvårdsprodukterna håller en hög kvalitet enligt mig och är absolut värda varenda krona. Nyckelingrediensen är som namnet avslöjar djupt återfuktande hyaluronsyra. Jag bara måste berätta mer om denna underbara hudvårds linje för er läsare, och vilka produkter jag testat.

Jag har testat It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner, Serum, Emulsion och Cream. Och jag rekommenderar varmt hela denna linje från It’s Skin som främst passar torra hudtyper, känslig och och normal till kombinerad hud. Här finns något för alla beroende på hur man använder produkterna! Alla produkterna i denna hudvårdslinje innehåller nyckel ingrediensen hyaluronsyra som kan hålla enorma mängder fukt. Linjen är djupt återfuktande och har en alldeles ljuvlig doft åt blommig syrén som är precis lagom. Jag bara älskar denna Koreanska hudvårdslinje och har redan köpt några av produkterna om igen och om igen efter att de tagit slut!

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen har den ljuvaste doft av syrén. Jag bara älskar denna underbara hudvårdslinje!

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner

Recension It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner är en av mina absoluta favorit toners jag någonsin testat. Detta är en lite tjockare och djupt återfuktande toner som man klappar in i huden med hjälp av händerna direkt efter rengöring. Den här tonern gör verkligen skillnad för huden och rekommenderas varmt till torra hudtyper. Produkten ser nästan ut som ett väldigt lättflytande genomskinligt tunt serum. Huden känns direkt lugnad, svalkad, återfuktad och uppfräschad efter applicering. Passar normal, torr och kombinerad hud. På fetare hudtyper kan tonern användas som en lätt och fräsch återfuktare. Fungerar även bra för känslig hud. Jag rekommenderar varmt detta ansiktsvatten, It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner är underbar! Flaskan är stor på 150ml.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum

It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum från Korea torr hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Eftersom jag har torr hud så är It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Serum en av mina personliga favoriter ur denna hudvårdslinje. Serumet är mjölkigt och djupt återfuktande och liknar en vit blank lotion. Trots att konsistensen är ganska luftig och mjuk så är detta serum rikt och rejält på alla sätt och vis. Huden blir mjuk, smidig, djupt närd, ordentligt återfuktad på djupet och känns insmord nästan som efter en ansiktskräm. God absorption. Serumet rekommenderas främst till torr och jättetorr hud som behöver djupvårdande produkter. Serumet kan även fungera på egen hand som ensam återfuktare till normal hud, kombinerad hud och fetare hudtyper då produkten är såpass rik och rejäl. Passar även känslig hud. Ett hard core återfuktande och närande serum som är så otroligt prisvärt och grymt bra för bara 100kr / 40ml. Jag älskar och har redan använt 2 flaskor!
Jag vill ha ➥

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Emulsion

Recension It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Emulsion från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Emulsionen är som en lätt, luftig och fuktig blank vitaktig lotion som smälter på huden. Samma ljuvliga syrén doft. Har du torr och jättetorr hud så applicera emulsionen som komplement innan din ansiktskräm för maximal återfuktning. Har du normal, kombinerad eller fet hud så kan It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Emulsion användas på egen hand som en lätt återfuktare, särskilt för dagtid. Passar även känslig hud. Konsistensen är lätt och har helt ok absorption och produkten är väldigt dryg. Ta endast lite annars blir det lätt för krämigt. Flaskan är dessutom enorm på hela 150ml och kostar bara 100kr. Så denna emulsion är otroligt prisvärt om man använder produkten som ensam återfuktare. En lite lättare produkt ur denna linje. Häll över emulsionen i en pumpflaska för smidigare applicering. Flaskan har en tendens att överdosera mängden produkt.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Cream

Recension It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Cream från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag hade förväntat mig en krämig och rik ansiktskräm då denna linje riktar in sig på torr hud. Men It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Cream är förvånansvärt nog en gelkräm med betoning på gel. En blank, genomskinlig och vitaktig gelkräm med god absorption. Härlig blommig syrén doft. Och trots att krämen är riktigt fräsch och inte alls tung eller tjock, så gör den verkligen skillnad på huden. Huden känns direkt mjuk, smidig, återfuktad och insmord men utan att vara fet. Har du torr hud så blir It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Cream förmodligen inte närande nog på egen hand, särskilt inte till natten. Men tillsammans med övriga produkter i denna linje får huden maximal återfuktning, särskilt i kombination med serumet. Har du normal eller kombinerad hud så skulle jag säga att It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Cream är ideal både för dag och natt. Bra återfuktning utan att krämen känns tung eller fet på huden. En grymt fräsch och otroligt prisvärd Koreansk ansiktskräm som passar många, även känslig hud. Den här ansiktskrämen rekommenderas varmt av mig. Endast 100kr / 50ml!
Jag vill ha ➥

Har du testat It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture linjen? I så fall vilken produkt och vad tyckte du? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »