Hanyul sleeping mask Brown Pine Yuja från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Hanyul sleeping masks yuja & brown pine leaves

Idag tänkte jag prata lite mer om Hanyul’s underbara sleeping masks med brown pine leaves och uppfräschande yuja. Mums!

Jag tycker verkligen att Hanyul Sleeping Masks är helt underbara och en fröjd att använda. Dessa koreanska sleeping masks håller en hög kvalitet enligt mig. En känsla av lyx. Och det där lilla extra huden kan behöva, särskilt nu under vinter halvåret. Jag skulle rekommendera Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask till dig med normal, torr och kombinerad hud, mogen hud och ruff sträv hud som behöver något närande och mjukgörande. Jag skulle rekommendera ​Hanyul Yuja Sleeping Mask till dig med normal och kombinerad hud, acne benägen hud, trött glåmig hud som tappat lystern och till dig som gillar C-vitamin produkter. Nu ska jag berätta mer om dessa 2 koreanska ansiktsmasker och varför jag rekommenderar dem!

​ Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask

Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Denna underbara sleeping mask ser ut som härlig fuktig kola fudge i burken. Konsistensen är len, krämig och fuktig, och känns inte alls tung på huden. En omfamnande sleeping mask med en mild grön doft som verkar närande, återfuktande och mjukgörande. Anti-age mot rynkor och linjer. Den här masken är lågmäld men växer med tiden och är helt underbar om ni frågar mig! Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask rekommenderas varmt om du vill ha en vårdande, snäll och omfamnande sleeping mask. Min personliga favorit av de två. Läs hela min recension här. Har du en torrare hudtyp eller mogen hud så välj med fördel Brown Pine masken.
Sök bästa pris

Hanyul Yuja Sleeping Mask

Hanyul Yuja Sleeping Mask ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Medan Brown Pine masken är mer lågmäld så är Yuja masken färgstark och spännande på alla sätt. Denna sleeping mask doftar helt underbart åt citron, eller yuja som är nyckelingrediensen. Och det är verkligen en naturlig och färsk citrondoft som friskar upp huden. Innehåller C-vitamin complex och förbättrar hudens elasticitet. Hanyul Yuja Sleeping Mask liknar en gul blank ganska fast gelkräm med små gula bitar av yuja i. Tankarna förs osökt till lemoncurd. God absorption och huden känns direkt uppfräschad och återfuktad. En mask som piggar upp! Har du normal, kombinerad hud, en fetare hudtyp, eller glåmig hud utan lyster så välj yuja masken, mums alltså!
Sök bästa pris

Hanyul’s sleeping masks håller en hög kvalitet till bra pris enligt mig. Rekommenderas varmt!

Dessa 2 Koreanska ansiktsmasker är totalt olika från varandra, men en sak har dem gemensamt. De håller en fin kvalitet och förgyller vilken kvälls rutin som helst. När din hud behöver det där lilla extra så är sleeping masks helt perfekt att ta till. Applicera sist i din hudvårdsrutin till kvällen, och låt verka äver natten. Tvätta ansiktet som vanligt nästa morgon. Välj sleepingmask efter din hudtyp och behov.

Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask är en av mina absoluta favorit sleeping masks of all time. Men det verkar som att just den här produkten har slutat att produceras? Min vän i Korea hittar den inte någonstans längre, men den går fortfarande att beställa online från ett par olika Koreanska webshoppar samt på sajter som Ebay och Amazon. ​Hanyul Yuja Sleeping Mask däremot, är mycket lättare att få tag på! I alla fall än så länge. Sleeping maskerna bör kosta ca 180-250kr/st så betala inte mer än det. När efterfrågan är större än utbudet kan priserna lätt gå upp har jag märkt.

Har du testat någon sleeping mask från det Koreanska märket Hanyul? Vad tyckte du? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »