GIVEAWAY Unik K-beauty adventskalender med sheet masks fran Korea K-beauty Blogg Sverige

GIVEAWAY: Unik K-beauty adventskalender!

K-beauty Blogg Sverige vill önska alla läsare en riktigt God Jul och chansen att vinna denna unika och lyxiga adventskalender med 24 hemliga Koreanska sheet masks YEY!

Jag vill tacka alla er underbara läsare för året som gått. Trots att jag inte kunnat posta så ofta den senaste månaden så fortsätter ni att gilla mina inlägg och skriva till mig. Tack för ert fantastiska stöd och pepp. Tack för alla härliga produkter ni skickat och tack för alla värdefulla K-beauty tips! Bl a ett väldigt bra tips från finaste Sara @mask_a_day som tyckte att någon borde sätta ihop en K-beauty kalender!

Nu vill jag ge tillbaka till er härliga följare genom att lotta ut denna fantastiska, unika och adventskalender som jag har satt ihop bara för er. Det finns bara en enda i hela världen och den kan nu bli din. Ta chansen och var med och tävla i julens garanterat bästa och hemligaste GIVEAWAY. Vinnaren dras om bara 2 dagar på söndag!

Årets bästa K-beauty Adventskalender!

Jag kan självklart inte avslöja innehållet men jag har fyllt denna härliga K-beauty adventskalender med 24st spännande och underbara sheet masks och masker från Korea. Det är en blandad kompott av överraskningar med roliga, fina, galna och färgglada sheet masks av alla de slag. Inkluderat några favoriter som jag tidigare skrivit om i bloggen och på Instagram. En sheet mask för varje dag hela vägen fram till jul. Helt galet nice! Om du blir sugen på att vinna denna fantastiska och helt unika adventskalender så ta chansen och delta i min giveaway. Det går inte att köpa denna kalender, det går bara att vinna den! Detta är en once in a lifetime adventskalender, bokstavligt talat!

GIVEAWAY Unik K-beauty adventskalender med sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård

GIVEAWAY Unik K-beauty adventskalender med sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård

GIVEAWAY K-beauty Adventskalender avslutad vinnaren av sheet masks från Korea är.. Koreanska hudvård K-beauty Blogg SverigeOvan en sneak peek av hur det såg ut när jag började pyssla med kalendern. Den ärhandgjord av mig och helt unik, den enda i sitt slag!

Delta i Giveaway:
♥ Följ mig @k_beauty_europe på Instagram
♥ Hitta & gilla bilden för GIVEAWAY på Instagram
♥ Tagga 3 vänner du tycker borde testa K-beauty
♥ Skriv din favorit K-beauty produkt du inte kan leva utan
♥ Känn dig fri att reposta giveaway bilden & tagga mig @k_beauty_europe och #giveaway

Strunta i Black Friday! Du kan nu vinna denna fantastiska kalender med 24 Koreanska masker helt gratis. Jag menar, vad mer behöver man i livet? 🙂 Denna giveaway är öppen fram till söndag den 25/11 kl 20.00. Vinnaren dras kort därefter och presenteras på Instagram och här i bloggen. Det går även bra att nominera någon som du tycker ska vinna. Stort lycka till allihop hihi!

Nu chansen att vinna den grymmaste beauty kalendern av dem alla: Min egen unika K-beauty kalender med hela 24 hemliga sheet masks. Delta för din chans att vinna!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.