G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel kemisk rengöringsgel AHA BHA från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel AHA / BHA

Ny härlig vecka i K-beauty Blogg, och jag håller som bäst på med en härlig överrasking till er hihi. På torsdag är det ju Alla Hjärtans Dag minsann!

Oj oj vad spännande. Nu är det “Alla Hjärtans Dag”-vecka i K-beauty Blogg och jag håller som bäst på att sätta ihop en härlig överraskning för er läsare. Så håll utkik senare i veckan, det kommer att bli så grymt kul, jag lovar. En och annan överraskning utlovas!

Idag tänkte jag berätta mer om G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel som jag fick från Eleven.se för några veckor sedan. En riktigt cool och spännande AHA / BHA peeling gel måste jag säga. Packad med extrakt från frukter, bär och växter. Jag har aldrig testat något från det Koreanska märket G9SKIN förut. Och den här produkten kan användas både i ansiktet och på kroppen för att behandla torra partier.

G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel AHA BHA ansiktsmask från Korea. Tar bort döda hudceller & sebum | Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag använder främst G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel som en djuprengörande peeling gel på ansiktet. Produkten är en vit ganska lös gel som man masserar in i huden. Med hjälp av grapefrukt och AHA / BHA syror får man effektivt bort alla döda hudceller på ett milt och skonsamt sätt. När man masserar in produkten känner man snart små vita korn på huden. Huden blir verkligen baby len och ordentligt rengjord utan att man behöver skrubba med riviga korn. Perfekt för dig med acne eller känslig hud som inte tål riv. G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel hindrar porerna från att täppas igen, tar bort överflödigt sebum och håller huden fräsch och frisk med lyster. Det enda negativa är doften som är som en blanding mellan gummi, lim och grapefrukt. I övrigt gillar jag effekten på huden. G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel kostar från 90kr och är absolut en prisvärd peeling gel som fungerar enligt mig. Den här produkten är väldigt omtyckt och har fått höga betyg i recensioner online. Absolut värd att ta en närmare titt på!

Ögonen på bloggen senare i veckan hihi, för vi ska så klart fira alla hjärtans dag tillsammans!

.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »