Fler empties: Min ögonkräm SU:M37 Losec Therapy Eye Cream är slut! Koransk hudvård K-beauty Sverige

Fler empties: Min ögonkräm SU:M37 Losec Therapy Eye Cream är slut!

Idag är en väldigt sorglig dag. Min älskade ögonkräm SU:M37 Losec Therapy Eye Cream från Korea tog slut. Jag har klämt ut allt och tom klippt sönder mina samples för att få ut de sista dropparna av denna underbara ögonkräm. Men nu är alla samples  slut.

SU:M37 Losec Therapy Eye Cream är en toppen produkt från Korea. Den bästa ögonkrämen jag någonsin använt faktiskt, så bra att min syster älskade den och min svärmor köpte den! Bättre än så här blir det inte, släng dig i väggen Dior och YSL säger jag bara! Om du gillar tjocka, djupvårdande ögonkrämer så är denna verkligen något för dig. Missa inte min fulla recension på SU:M37 Losec Ögonkräm imorgon. Och ja, det blir antagligen topp betyg, mer säger jag inte.
Läs min first impression recension här.

Nu står jag utan ögonkräm i några dagar/veckor till min nya från Sulwhasoo kommer. Har ju som bekant beställt Sulwhasoo Essential Rejuvenating Eye Cream från Korea, och jag kan bara hoppas att den är lika bra som SU:M37.
Vi får se…

Idag är en väldigt sorglig dag. Min älskade ögonkräm SU:M37 Losec Therapy Eye Cream från Korea är slut. Jag har klämt ut allt och klippt sönder alla samples.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.