Dermaheal Caregen teknologisk avancerad koreansk hudvård som bygger på peptider K-Beauty Blogg Sverige

Dermaheal, högteknologisk hudvård med peptider utvecklade i Korea

Idag tänkte jag berätta mer om det lyxiga salongsmärket Dermaheal som specialiserar sig och ligger i framkant inom avancerad teknologi med peptider. Produkterna utvecklas och tillverkas i Korea.

Dermaheal är ett märke som tillhör concernen Caregen där man forskar på hudens stamceller. Dermaheals hudvård är innovativ och högteknologisk, och bygger på en rad olika biomimetiska peptider. Caregen / Dermaheal har flera patent på sin forskning med peptider runt om i världen. Produkterna utvecklas och tillverkas i Korea och innehåller flera typer av peptider som stärker och bygger upp huden inifrån. Dermaheal Vitalizing linjen är en anti-age linje som behandlar rynkor och linjer med hjälp av olika biomimetic peptides / biomimetiska peptider. Produkterna verkar djupt närande och hjälper hudförnyelsen, samt ökar hudens elasticitet och spänst. Dermaheal Anti-wrinkle linjen riktar in sig på rynkor och åldrad hud med fokus på tillväxt. Produkterna minskar och förhindrar rynkor från att bildas genom att generera nya hudceller och öka hudens elasticitet. Linjens nyckelingredienser är kraftfulla patenterade peptider, collagen, elastin, fibro-nektin och hyaluronsyra.

Dermaheal Caregen koreansk hudvård som bygger på peptider K-Beauty Blogg Sverige

Jag har testat både hudvård, hårvård och produkter för ögonfransar och bryn från Caregen och Dermaheal. Caregen specialicerar sig på peptider och utvecklar även en rad produkter mot håravfall och förbättrad hårtillväxt. Idag kommer jag dock att fokusera främst på hudvården som jag tycker håller en otroligt hög kvalitet. Låt oss titta närmare på Dermaheal.

Dermaheal Vitalizing linjen och Dermaheal Anti-wrinkle linjen liknar varandra mycket när det kommer till djupt närande egenskaper, rik konsistens och känsla på huden.

Dermaheal Anti-wrinkle linjen

Dermaheal Cosmeceutical  Anti-wrinkle Cream Serum mogen hud rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Om det är rynkor du vill komma åt så är det Dermaheal Anti-wrinkle linjen du ska välja. Vi snackar högt avancerad hudvård på cellnivå!

Dermaheal Anti-wrinkle linjen riktar in sig på mogen hud, åldrad hud och ålderstecken som linjer och rynkor. Linjens nyckelingredienser är flera typer av peptider och sk “growth factors” som förbättrar tillväxten av nya celler. Produkterna innehåller även collagen, elastin, fibro-nectin och hyaluronsyra. Hudvårdsprodukterna i anti-wrinkle linjen är verkligen rika, krämiga, djupt närande och både mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens elastcitet. Jag skulle därför främst rekommendera Dermaheal Anti-wrinkle linjen till normal, torr och mogen hud 40+ och 50+. Förpackningarna är påkostade och går i rött och mörkbrunt med lyxiga guld-detaljer.

Dermaheal Foaming Cleanser

Dermaheal Foaming Cleanser skummande ansiktsrengöring caregen Koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Dermaheal Foaming Cleanser är en klassisk skummande rengöring utan tjafs. Produkten kommer i en stor smidig plasttub på 150ml. Dermaheal Foaming Cleanser är koncentrerad i sin formula och lite produkt räcker till hela ansiktet. Rengöringen är krämig och vit med klassisk “tvålig” pärlglans. Produkten doftar gott av “tvål” rengöring och hudvård. Tillsätt vatten och arbeta upp ett krämigt skum. Tvätta ansiktet och skölj. Huden känns ordentligt rengjord och fräsch och produkten tar effektivt bort makeup och orenheter utan problem. Dermaheal Foaming Cleanser är en okomplicerad skummande rengöring och passar de flesta hudtyper skulle jag säga. Produkten fungerar utmärkt tillsammans med övriga produkter i Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle linjen tycker jag. Den skummande rengöringen var den produkt som kändes minst lyxig i denna linje, mycket p g a av plasttuben även om den fyller sin funktion.

Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Serum

Caregen Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Serum anti-age mot rynkor mogen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Serum liknar en blank vitaktig gelkräm. Ganska fast konsistens som smälter in i huden. Serumet doftar fräsch och gott åt marint och hudvård, en lagom doft som inte blir för stark. Huden blir direkt återfuktad och närd på djupet med en klibbig känsla. Huden känns insmord, smidig och mjuk. Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Serum är ett rejält serum som verkligen gör nytta på djupet. Känslan av Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Serum är verkligen lyx. Serumet passar främst normal, torr och mogen hud och kan ev användas som ensam återfuktare dagtid då serumet är såpass rikt och smörjande.

Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Cream

Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Cream anti-age ansiktskräm nattkräm rynkor mogen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Cream är en rejäl och djupvårdande ansiktskräm som verkligen vårdar och när huden på djupet. Produkten är vit, krämig och tjock. Jag älskar den smidiga pumpen i burken som gör att man slipper smutsiga fingrar ner i produkten. 1 pump är en perfekt mängd för en applicering. Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Cream doftar lyxigt och fräscht av hudvård. Rejält närande, vårdande, återfuktande och mjukgörande känsla på huden. Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Cream är främst en nattkräm då formulan är såpass rik och krämig. Jag skulle främst rekommendera Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle Cream till normal, mogen och torr hud och till dig som är 40+ eller äldre och vill jobba mot rynkor och ålderstecken.

Dermaheal Vitalizing linjen

Dermaheal Vitalizing linjen är perfekt för dig som vill ha rejäl och djupvårdande anti-age hudvård 30+. Man känner sig ordentligt insmord och närd på djupet, utan att huden känns fet eller kladdig.

Dermaheal Vitalizing Cream Serum anti-age mogen hud rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dermaheal Vitalizing linjen är en serie djupt närande hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Dermaheal Vitalizing linjen är en anti-age linje som behandlar rynkor och linjer med hjälp av olika biomimetic peptides / biomimetiska peptider. Dermaheal Vitalizing linjen hjälper hudförnyelsen samt ökar hudens elasticitet och spänst. Produkterna passar främst normal, torr och mogen hud som behöver ordentlig återfuktning och näring på djupet. Förpackningarna är lyxiga och turkosa med silver detaljer. Jag tänker spontant på Estee Lauder och Biotherm när jag testar den här linjen. Jag skulle rekommendera Dermaheal Vitalizing linjen tilll dig som är runt 30+.

Dermaheal Vitalizing Serum

Dermaheal Vitalizing Serum caregen anti-age serum med peptider Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dermaheal Vitalizing Serum är ett ganska tjockt vitaktig serum som känns ordentligt återfuktande och djupt närande på huden. Lite klibbig känsla vid applicering. Dermaheal Vitalizing Serum doftar milt och fräscht av marint och hudvård. Huden känns direkt insmord, mjuk och spänstig efter applicering. Jag skulle främst rekommendera Dermaheal Vitalizing Serum för mogen hud, torr och ev. kombinerad hud som behöver extra näring och omsorg. Ett riktigt trevlig och djupnärande serum av bra kvalitet enligt mig. Produkten kan ev användas som ensam återfuktare istället för ansiktskräm dagtid, då serumet är såpass rikt och närande i sin formula.

Dermaheal Vitalizing Cream

Dermaheal Vitalizing Cream caregen anti-age ansiktskräm nattkräm med peptider Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Ansiktskrämen är vit och ordentligt krämig, tjock och rik, utan att vara fet eller kladdig. Dermaheal Vitalizing Cream känns som en rejäl och djupt närande ansiktskräm av bra kvalitet enligt mig. Det här är främst en nattkräm enligt mig eftersom krämen är såpass rik och tjock. Doften går åt fräscht marint och påminner mig om produkter från Biotherm. Ansiktskrämen absorberas fint och huden känns genast insmord, återfuktad på djupet, mjuk, närd och spänstig. Huden kan bli något blank beroende på din hudtyp. Jag skulle främst rekommendera Dermaheal Vitalizing Cream till dig med normal till torr hud, mogen hud och ev. kombinerad hud. Jag älskar pumpfunktionen som gör att du aldrig behöver stoppa ner fingrarna i burken, en pump ger perfekt mängd produkt till hela ansiktet.

Dermaheal Vitalizing linjen känns lyxig och påkostad, och jag bara älskar de turkosa lyxiga, moderna och innovativa förpackningarna.

Dermaheal Exfoliating Scrub Cleanser

Dermaheal Exfoliating Scrub Cleanser ansikts skrubb peeling från Korea koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dermaheal Exfoliating Scrub Cleanser är som en ansiktsskrub och skummande rengöring i ett. Produkten är vit, tjock och koncentrerad med små korn i. Fräsch hudvårdsdoft åt rengöringsmedel. Kornen är många och ganska små och riviga. Tillsätt mindre vatten om du vill ha rejält med riv. Tillsätt mer vatten och skumma upp produkten i händerna innan applicering för daglig rengöring och en mildare exfoliering. Huden blir direkt ren och otroligt mjuk efter applicering. Jag använder främst Dermaheal Exfoliating Scrub Cleanser 2 gånger i veckan som vanlig exfoliering / skrubbmask. Applicera produkten i cirklande rörelser, skölj ansikte som vanligt. Jag gillar att produkten känns koncentrerad och att kornen är många och små. Dermaheal Exfoliating Scrub Cleanser känns inte heller överdrivet uttorkande vilket är positivt.

Dermaheal Face filler sheet mask

Dermaheal Face filler sheet mask sheet mask från Korea anti-age rynkor Koreansk hudvård K-beuaty Blogg Sverige

Dermaheals sheet masker är helt underbara. Riktigt lyxig och snygg förpackning med fint tryck som går i blått, lila och guld. Det här är verkligen premium kvalitet enligt mig. Sheet maskerna är rejäla och ganska tjocka i materialet, men samtidigt otroligt mjuka som det finaste bomullstyg. Passformen är bra och hudkontakten helt perfekt. Sheet masken känns omfamnande och kramar om hela huden som en härlig mjuk kokong. Mild lyxig hudvårdsdoft. Efteråt känns huden närd, djupt återfuktad, smidig och mjuk med en härlig frisk lyster. Dermaheal Face filler sheet mask rekommenderas varmt till de flesta hudtyper, särskilt till dig med normal, torr, kombinerad och mogen hud. Riktigt bra sheet masker av hög kvalitet enligt mig!

Dermaheals hudvårds produkter

Dermaheal Caregen teknologisk avancerad koreansk hudvård som bygger på peptider K-Beauty Blogg Sverige

Dermaheals produkter känns över lag väldigt lyxiga och jag tänker direkt på lyxmärket Estee Lauder. Förpackningarna är turkosa och bruna, och känns påkostade och dyra. Jag älskar verkligen pumpen på ansiktskrämerna som gör att man aldrig behöver sticka ner fingrarna i burken. Väldigt hygieniskt och innovativt, riktigt bra! Rengöringen kommer i smidig plasttub. Serumen kommer i rejäla lyxiga pumpflaskor och sheet maskerna ser otroligt snygga och inbjudande ut och håller högsta kvalitet. Jag skulle säga att Dermaheal är ett lyxigt salongsmärke för hemmabruk. Formulan på produkterna i de båda linjerna liknar varandra väldigt mycket i konsistens, doft och känsla på huden. Kanske att Anti-wrinkle linen är något lite rikare. Dermaheals hudvård är rik och djupt närande och passar främst normal, kombinerad, torr och mogen hud. En krämig och härlig anti-age hudvårds rutin perfekt för natten. Inget för dig med fet hud då produkterna förmodligen blir alldeles för mastiga och rika, särskilt ansiktskrämerna.

Dermaheals hudvård håller en riktigt hög kvalitet enligt mig. Jag tänker europeisk high-end hudvård made in Korea. Det bästa av två världar. Om du är nyfiken på Koreansk hudvård men vill ha ett ordentligt djupvårdande salongsmärke med anti-age effekt som är väletablerat här i Europa, då är Dermaheals hudvård helt perfekt.

Jag älskar de lyxiga förpackningarna på Dermaheals hudvårdsprodukter och produkterna är otroligt rika i sin formula. Både Dermaheal Vitalizing linjen och Anti-wrinkle linjen håller hög kvalitet enligt mig. Mitt enda minus är egentligen priserna som ligger runt 1000kr/st för krämen och serumet. Prissättningen är alltså anpassad för Europa. Sen ser man inte alls hur mycket produkt som är kvar i flaskorna, men det överlever jag. I övrigt riktigt bra hudvård av hög klass enligt mig. Dessa hudvårdsprodukter går absolut att jämföra med vilket dyrt europeiskt high-en märke som helst tycker jag. Toppen Dermaheal. Jag är faktiskt imponerad! För mer info, maila Caragen på info@caregennordic.se  

Dermaheals hudvård håller en hög kvalitet enligt mig. Produkterna får mig att tänka på high-end märken som Estee Lauder.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »