Best of Beauty 2017 Bästa Koreanska samples 2017 favoriter Samples från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Best of Beauty 2017 – Bästa Koreanska samples 2017!

Samples, samples, samples. Koreanerna har gjort samples till en rolig del av K-beauty shopping! Det är inte ovanligt att man får ett helt gäng gratis produkter när man shoppar skönhet i Korea.

Samples är ett ypperligt och billigt sätt att testa på Koreanska produkter. Samples är också ett sätt att spara många sköna 100-lappar när det kommer till high-end hudvård. Om 50ml i samples kostar 150kr så är det inte ovanligt att full size burken med exakt samma mängd produkt kostar t ex 1000kr eller mer. Det finns med andra ord en hel del pengar att spara med samples. Perfekt när man reser också. Jag köper oftast samples när det kommer till dyrare hudvård för jag är helt enkelt inte typen som lägger 1000kr på en enda hudvårdsprodukt. 1st sample räcker till ca 2 appliceringar för serum & krämer och 4-5 appliceringar för ögonkräm.

Under 2017 hittade jag några nya härliga high-end produkter genom att prova samples, och här presenterar jag mina topp bästa favoriter “Best of Beauty 2017” samples special. Alla dessa hudvårdsprodukter är high-end dvs högkvalitativ dyr hudvård som annars kostar från 700kr burken eller mer för full size.

Best of Beauty 2017 Bästa Koreanska samples 2017 favoriter Samples från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Best of Beauty 2017 Bästa Koreanska samples 2017 favoriter Samples från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Best of Beauty 2017
Topp bästa Koreanska samples

♥ Sulwhasoo First Care Activating Serum EX
En Koreansk klassiker och helt underbar. Ett serum som ser ut som flytande guld. Formulan blandar holistisk hudvård och gamla välbeprövade medicinska örter med avancerad teknologi. Sulwhasoo First Care Activating Serum EX hjälper cirkulationen och återställer huden för en hud i balans. Passar alla hudtyper även dig med känslig hud. Kostar ca 85kr / 30ml.
Jag vill ha ➥

♥ Sulwhasoo Essential Revitalizing Serum
Ett underbart djupt vårdande serum med något tjockare konsistens, ungefär som lätt flytande ljus gelkräm. Passar de flesta hudtyper men särskilt dig med torr och mogen hud. Doften av medicinska örter och citrus är helt underbar. Sulwhasoo Essential Revitalizing Serum är packad med antioxidanter och förnyar huden inifrån och ut och ger ny vitalitet. Kostar ca 90kr / 30 ml.
Jag vill ha ➥

♥ Su:m37 Losec Therapy Eye Cream
Nej, jag har nog inte hittat någon bättre ögonkräm under 2017 även om “Flawless Regenerating eye cream” nedan håller samma höga klass. Su:m37 Losec Therapy Eye Cream är en tjock och djupvårdande ögonkräm med avslappnande anti-stress effekt. Doft av menthol och medicinska örter. Su:m37 Losec Therapy Eye Cream är en riktigt högkvalitativ ögonkräm enligt mig. Speciellt bra för torr och mogen hud, men passar de flesta hudtyper som vill ha nåt rejält och djupvårdande. Kostar ca 80kr/20ml.
Jag vill ha ➥

♥ Su:m37 Flawless Regenerating Eye Cream
Denna ögonkräm håller samma höga klass som Losec Therapy Eye Cream ovan. Känns någon lite “fetare” i formulan och att den innehåller djupvårdande oljor. Otroligt krämig och härlig formula. Doftar underbart av medicinska örter. Passar främst till dig med torr mogen hud. Kostar ca 120kr/30ml.
Jag vill ha ➥

♥ HERA Modifier Cell-Bio Layer Belt
Det perfekta serumet för dig med torr mogen hud. Lite tjockare serum som ser ut som lätt vaniljkräm. Doftar milt och omfamnande. Anti-age, hjälper hudens elasticitet, stärker huden och motverkar rynkor och linjer. För fast, fräsch och friskt hud. Kostar ca 85kr/30ml.
Jag vill ha ➥

♥ The History of Whoo Jinyulhyang Jinyul Cream
Vad vore denna “Best of Beauty special” utan The History of Whoo Jinyul Cream! Ni vet att jag bara älskar denna ansiktskräm. The History of Whoo Jinyul Cream liknar stel honung och är en ordentligt tjock och djupt vårdande balm. Absorberas bra och huden blir ordenligt närd och len som sammet. The History of Whoo Jinyul Cream är anti-aging mot rynkor & linjer och främjar cirkulationen, för fastare friskare hud med lyster. Kostar 75kr/30ml.
Jag vill ha ➥

Om du är sugen på att testa Koreansk high-end hudvård till billigt pris så är samples svaret! Missa inte heller min “Best of Beauty makeup” och “Best of Beauty hudvård” för fler tips.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Best of Beauty 2017 – Bästa Koreanska samples 2017!”

 1. Jag älskar också samples! Men nu har jag så många olika produkter att jag inte vet om jag fläskar på för mycket. Kan man driva det här med lager på lager för långt?
  Har som du mogen och torr hy. Snälla, titta på min rutin…

  Morgon:
  – Ibland dubbelrengöring (the Face shop Rice oil, Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam) men ibland bara Neogen rosenvatten
  – Mizon Aha/Bha-toner
  – Missha the first treatment essence
  – The Ordinary Niacinamid
  – Mizon Peptid-serum
  – Mizon Snail Serum
  – Sum:37 Losec ögonkräm
  – Leejihams Vita propolis cream
  Kväll:
  – Dubbelrengöring
  Sedan ungefär samma, men lägger till
  – Missha Time revolution Borabit Ampoule
  och har
  – The History of whoo Jinyul-kräm som nattkräm.
  – Ibland Mizons Goodnight wrinkle car sleeping mask och ibland –
  – [COSRX] Ultimate Moisturizing Honey Overnight mask.
  Voilà!
  Något du vill lägga till eller ta bort? Något i fel ordning? Stort tack för tips!

  1. Hej Charlotte,
   Nej jag tror inte du kan ha för många lager hudvård egentligen. Det är mer om något krockar, och att man kan vara lite försiktig med att blanda syror och sånt.
   Jag tycker din rutin ser bra ut <3 Har för mig att Niacinamid kan göra huden lite solkänslig, så ha nån form av spd på dagen annars toppklass.
   Jag brukar själv växla mellan lite olika serum, t ex 2st/kväll fast lite olika, men det är en smaksak
   PS Om du gillar Mizons AHA/BHA toner så spana in deras serum Mizon AHA 8% Peeling Serum i samma serie, som ska va minst lika bra som Paulas Choice AHA produkter 🙂
   <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »