Bästa snigel krämen från Korea. K-beauty Sverige.

Bästa snigel krämen från Korea

Ni vet reklamen “vill du ha en snigel på ögat”,
ja men det kanske jag vill. Min kille är förfärad och vägrar pussas!

Jag läste nånstans på 90-talet att det där med sniglar är ett mirakelmedel mot rynkor. Då hade jag förstås flawless hud och var ung och fräsch som en duva. Det räckte med handtvål och nån random kräm från Ica i fejset. Men nu vid 37 (fortfarande fräsch men inte så ung) så har jag osökt börjat tänka på sniglar igen. Jag vill ju gärna rädda det som räddas kan innan det är för sent.

Initialt när jag startade den här bloggen så var jag ute efter nån snigelkräm som kunde trolla bort fina linjer. Det var så det började. Jag googlade på snail cream. Korea dök snabbt upp på radarn, sen var jag hooked och resten är historia.

Sniglar ska tydligen hjälpa mot allt, acne, ärr, rynkor och torr hud. Koreanerna har dessutom hittat sätt att skapa snigelkrämer med uppåt 80-90% snigel slem. Man blir praktiskt taget snigel själv. Här är några av Koreas mest kända snigel krämer  och alla verkar väldigt lovande:

♥ Missha Super Aqua cell renew snail cream
♥ TonyMoly
Intense care gold 24K snail cream
♥ Mizon Snail repair intensive ampoule
Mizon All in one snail repair cream

Tänk dig att sniglar kan läka sig själva och håller sig ständigt återfuktade med hjälp av en massa äckligt slem. Ja men ta det slemmet och lägg i en kräm så är du hemma. Ja menar, har du sett en rynkig snigel nån gång, nej tänkte väl det.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Instagram
@k_beauty_europe


Webbutik

Visa alla produkter »