Bäst Koreansk hudvårdsrutin för acne & acnebenägen hud finnar blemmor känslig hud problemhud K-beauty Blogg Sverige

Bästa koreanska hudvårdsrutin för acne & finnar!

Idag tänkte jag tipsa om en grym Koreansk mini start rutin som passar dig med finnar, acne och acnebenägen hud.

Jag får en hel del frågor om just acne och finnar och vilka Koreanska produkter man egentligen ska satsa på. Idag tänkte jag därför tipsa om en Koreansk mini-start rutin anpassad för just acne, finnar, blemmor, breakouts och upprorisk hud som är ur balans. Om du har allmänt acnebenägen hud, så är detta inlägg för dig. Vi snackar ordentlig dubbel rengöring som jag tycker är det allra viktigaste steget i en hudvårdsrutin, inte minst om man lider av breakouts och igentäppta porer. Vi har en grym läkande och mild ansiktskräm som inte irriterar eller täpper igen porerna. Jag tipsar även om en spot treatment för snabb hjälp när finnarna oväntat dyker upp.

Rengöring är det allra viktigaste steget i alla hudvårdsrutiner tycker jag. Om huden är smutsig med gamla makeup rester, igentäppta porer och döda hudceller så är det ganska självklart att huden inte kan tillgodogöra sig och ta upp hudvård lika bra. För att inte tala om att det är ganska äcklig att smörja in sig om huden inte är ren. Nåväl, dessa 4 Koreanska produkter utgör en bra bas rutin anpassad för acne och acnebenägen hud. Lägg till en toner, en exfolierande ansiktsmask och ett gäng återfuktande sheet masks för att boosta huden ytterligare. Har du känslig hud, problemhud eller lider av acne så är det en god idé att börja lugnt med ett fåtal hudvårdsprodukter, och sedan lägga till produkter efter hand. Annars kan huden slå bakut och det blir lätt breakouts. Här är mina topp 4 bästa k-beauty produkter för dig med acne och finnar. En koreansk mini start rutin att bygga på efter hand.

Steg 1.
Missha Near Skin PH Balancing Cleansing Oil

Recension Missha Near Skin pH Balancing Cleansing Oil rengöringsolja från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Missha Near Skin PH Balancing Cleansing Oil är särskilt framtagen för att rengöra huden effektivt utan att störa hudens naturliga balans. Mild formula med PH 5 som inte irriterar huden eller orsakar rödhet. Produkten innehåller bl a macadamia olja, druvkärnolja och amino syror som återfuktar huden. Missha Near Skin PH Balancing Cleansing Oil är en rejäl och tjock olja som rengör huden effektivt och smälter bort orenheter och makeup utan problem. Applicera på torr hud. Massera in produkten i huden så att smink och orenheter löses upp, även ögon makeup. Tillsätt lite vatten så att produkten emulgerar och blir vit. Skölj därefter ansiktet. Missha Near Skin PH Balancing Cleansing Oil tillhör en av mina personliga favoriter. Den här Koreanska rengöringsoljan är ideal för acne, problemhud, känslig hud och hud som är ur balans. Kostar från 95kr/150ml.

Sök bästa pris Missha Near Skin PH Balancing Cleansing Oil ➥

Steg 2.
Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam

Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam skummande ansiktsrengöring från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam är en vattenbaserad skummande rengöring som bl a innehåller salicylsyra. Rengöringen bekämpar acne och rensar ut bakterier som kan orsaka finnar. Rengöringen lugnar även känslig hud. Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam rengör huden och porerna på djupet och hindrar att olja och fett byggs upp i huden. Ta en liten mängd produkt i handen och tillsätt vatten. Skumma upp produkten i händerna. Tvätta ansiktet och skölj. Avsluta med att skölja huden i svalt vatten för att stänga porerna. Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam är ideal för acne benägen hud och finnar, men passar även irriterad problemhud och hyper känsliga hudtyper. Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam kostar från ca 75kr/150ml.

Sök bästa pris Etude House AC Clean Up Daily Cleansing Foam ➥

Steg 3.
Mizon Black Snail All In One Cream

Recension Mizon Black Snail All-in-One Cream snigelkräm från Korea rynkor acne Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Även om du har acne, pormaskar och en överproduktion av talg så är det otroligt viktigt att återfukta huden! Annars försöker huden att motverka uttorkning genom att producera ännu mera talg och den onda cirkeln är igång. Koreanska snigelprodukter brukar fungera utmärkt för acnebenägen hud då de är så otroligt milda och skonsamma, icke irriterande, återfuktande, läkande och hjälper hud som är ur balans. Mizon Black Snail All In One Cream är den bästa snigelkräm jag testat med hela 90% snigel sekret filtrat från Black Snail. Mizon Black Snail All In One Cream är en luftig blank kräm med god absorption som återfuktar huden utan att täppa igen porer eller orsaka irritation. Ingen tillsatt parfym. Ansiktskrämen lugnar huden, läker acne och acne ärr och återställer ojämn skadad hud. Ideal för acnebenägen hud, förstorade porer, pormaskar, hud som är ur balans och känsliga hudtyper. Mizon Black Snail All In One Cream kostar från ca 160kr/75ml.

Sök bästa pris Mizon Black Snail All In One Cream ➥

Cosrx Acne Pimple Master Patch

Cosrx Acne Pimple Master Patch finnar acne acnebenägen hud Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

När olyckan är framme och en stor röd inflammerad finne dyker upp så är det skönt att ha Cosrx Acne Pimple Master Patch nära till hands. Cosrx Acne Pimple Master Patch är en otroligt populär storsäljare i Korea sedan många år och förmodligen den mest populära av alla Koreanska punktbehandlingar mot finnar. Applicera ett litet klistermärke ovanpå den inflammerade finnen. Se till att huden är ordentligt rengjord och helt torr innan applicering. Cosrx Acne Pimple Master Patch skyndar på läkningsprocessen av finnar, hindrar inflammation och håller bakterierna borta. Cosrx Acne Pimple Master Patch används på enstaka finnar över natten eller på dagen. Jag har alltid ett paket Cosrx Acne Pimple Master Patch hemma när olyckan är framme. Ideal som punktbehandling av finnar och blemmor. Cosrx Acne Pimple Master Patch kostar från billiga 30kr / 24 patches.

Sök bästa pris Cosrx Acne Pimple Master Patch ➥

Bäst Koreansk hudvårdsrutin för acne & acnebenägen hud finnar blemmor känslig hud problemhud K-beauty Blogg Sverige

Har ni hittat några grymma Koreanska produkter som verkligen fungerar på acne? Dela gärna med er i kommentarerna nedan.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »