OST Vitamin C20 serum från Korea är lite läskig. K-beauty Sverige

OST Vitamin C20 serum från Korea är lite läskig

På ögonlocken känns mina små rynkor mindre, och huden är faktiskt lite stramare än vanligt, eller är det bara inbillning?

Koreanska produkten OST Vitamin C20 serum sticker och svider på huden när man applicerar, sen känns det ungefär som man bränt sig i solen i 24h framåt. OST Vitamin C20 serum är en verkligt stark och verksam produkt och jag vågar bara använda den varannan kväll i jakten på föryngrad hud. Den stickande känslan försvinner så snart de andra produkterna i min koreanska hudvårdsrutin appliceras ovanpå. Men under kvällen och natten så är huden fortfarande lite varm, ungefär som när man sprungit en joggingrunda eller är väldigt väldigt trött (fast inte riktigt så varm, men den känslan).

Min hud fortsätter ett kännas varm dagen efter, även efter att jag applicerat min morgonrutin med rengöring, essence, serum och ögonkräm. Det känns liksom som att det är nåt på gång i huden, ungefär som när man bränt sig i solen och försöker rädda situationen med nån aloe vera kräm. Huden känns torr och stram, inte direkt dewy och återfuktad som den gjort hittills av de andra produkterna från Korea. Vad ska man tro?

Jag skulle aldrig lägga mig och sola dagen efter man använt OST Vitamin C20 serum, huden känns liksom redan överkänslig och bränd. Fortsättning följer…

Var försiktig med C-vitamin serum kära vänner, särskilt sådana från Korea som innehåller 20% ren C-vitamin. Det är ingen lek.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »