7 skin method. Återfuktad hud utan ansiktskräm. Den senaste trenden från Korea essence / toner! Koreansk hudvård K-beauty Sverige

7 skin method. Återfuktad hud utan ansiktskräm! Den senaste trenden från Korea.

Har ni hört talas om 7 skin method förut? Det är den senaste trenden i Korea, en teknik som gör att du kan återfukta ansiktet på djupet utan att ens använda ansiktskräm, jo det är sant!

7 skin method. Vad är det egentligen? 7 skin method är den senaste trenden inom koreansk hudvård och sägs återfukta huden på djupet helt utan ansiktskräm. Med den här tekniken använder man bara en enda hudvårdsprodukt, en essence. Say what!?

Så vad är 7 skin method?

Den koreanska tekniken “7 skin method” går ut på att applicera en vårdande toner eller essence i upp till 7 lager efter varandra. Tekniken gör att fukten tränger djupare ner i huden som blir friskare med ny lyster och glow. 7 skin method sägs återfukta huden så mycket på djupet att många helt skippar sin ansiktskräm efter denna ritual. Man kan alltså ta bort fler andra produkter från sin koreanska hudvårdsrutin och ersätta dem med en bra vårdande toner eller essence. Jag skulle nog föredra essence, men om du vill använda en toner, se till att den är vattenbaserad och alcoholfri. 7 skin method fungerar jättebra på torr hud som behöver extra återfuktning.

Man menar att genom att applicera upp till 7 lager essence efter varandra så kan huden absorbera och tillgodogöra sig mycket mer fukt och näring än om du bara applicerar ett lager. Produkten tränger djupare ner i huden och ger bättre effekt. Man applicerar produkten med händerna och lätta tryck mot huden.

Att tänka på innan du testar 7 skin method

Du kan prova 7 skin method även om du inte använder koreanska hudvårdsprodukter. Det går bra med vilken vårdande essence som helst, det är själva tekniken som är det viktiga här. Om du vill prova 7 skin method så börja inte med 7 lager essence på en gång. Huden kan få en chock! Testa först med 2-3 lager essence och utöka allt eftersom din hud vänjer sig. Applicera ett lager essence och klappa och pressa försiktigt in produkten på huden med hjälp av händerna. Innan huden torkat helt, applicera ett nytt lager essence på samma sätt, upprepa 7 gånger. I princip kan du reducera din hudvårdsrutin till 2 enkla steg:

  1. Rengör huden ordentligt
  2. Applicera toner eller essence i 7 lager

Slutsats. Ja men visst kan man reducera antalet produkter ordentligt i sin koreanska hudvårdsrutin, men om man måste applicera essence 7 gånger så tar det ju lika lång tid i alla fall! Eller har jag missat något?

Har du provat på 7 skin method? Kommentera gärna och berätta om det fungerade?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »