Bonny weekly bonnybonny sheet mask prenumerations box rabatt Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

7 sheet masks från Bonny Weekly!

Nu ska jag berätta mer om de 7 sheet masks jag testade i Bonny Weekly #travelwithbonnybonny boxen för en tid sedan!

Ni kanske minns att jag körde en sheet mask challenge med Bonny Bonny och Bonny Weekly precis innan min förlossning i April? Det hela gick ut på att använda 7st sheet masks 7 dagar i rad. Jag visade er alla maskerna på Instagram i april medan jag testade med blandade resultat. Och nu tänkte jag plocka upp bollen lite och berätta mer om alla produkter. Bonny Weekly är en svensk sheet mask prenumerations box som kommer en gång i månadaden och innehåller 6-8 utvalda sheet masks. Du kan dessutom anpassa din box helt efter hudtyp, smart va! Här kommer alla de Koreanska sheet maskerna i #travelwithbonnybonny boxen och vad jag tyckte om varje mask.

Här kommer lite trevliga rabattkoder till er!
20% rabatt på allt från bonnybonny.se med koden: TRAVEL20
50% rabatt på din första sheet mask box hos Bonny Weekly med koden: Kbeauty
Shoppa här: Bonnybonny.se eller Bonny weekly

Bonny weekly bonnybonny sheet mask prenumerations box rabatt Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Mer info om varje sheet mask från boxen

It's Skin Power 10 Formula GF Mask Sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

It’s Skin Power 10 Formula GF Mask Sheet
Den första sheet masken, It’s Skin Power 10 Formula GF Mask Sheet är en återfuktande sheet mask som riktar in sig på torr och uttorkad hud. Sheet masken är rejäl och tjock i otroligt mjukt bomullsliknande material. Essensen ser ut som genomskinlig gelé och är hal och lite “slemmig” på det mjuka materialet. OK passform och grym hudkontakt då sheet masken verkligen kramar om varje liten del av huden likt en mjuk kokong. Ren och frisk uppfräschande doft åt rengöringsmedel. Om du gillar tjocka rejäla sheet masks så är detta verkligen något för dig! Huden lämnas återfuktad och fräsch men utan att vara kladdig eller fet. Rekommenderas till de flesta hudtyper.
Sök bästa pris ➥

Leaders 7 Wonders Oriental Cammelia Calming Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Leaders 7 Wonders Oriental Camellia Calming Mask
Leaders 7 Wonders Oriental Camellia Calming Mask verkar lugnande och lindrande, och ger en skön lättnad till irriterad hud. Materialet är speciellt och liknar ganska tunn plast eller hydro-gel. Masken är packad med tjock härlig gelé-liknande genomskinlig essence. God fruktigt blommigt doft åt rengöringsmedel. Se till att ta tillvara på all gelé även från stödmaskerna innan applicering. Väldigt bra hudkontakt och masken sitter stadigt mot huden. Skön omfamnande sval och återfuktande känsla på huden. Sheet masken håller fukten otroligt bra mot huden. Huden lämnas insmord, ordentligt återfuktad på djupet och har ny härlig lyster. En premium mask perfekt för hemma SPA. Rekommenderas varmt till normal, torr, mogen och stressad, irriterad och röd hud. En så grymt bra sheet mask!
Sök bästa pris ➥

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon
Ganska tunn sheet mask av standard material som knappt syns på huden. Helt ok passform och hudkontakt. Sheet masken doftar typ citron med tvål och gummi. Svalkande och uppfriskande skön på ansiktet. Generöst med genomskinlig lättrinnande essence. Max tid är 10-15 minuter för sedan kan masken börja torka. Huden lämnas återfuktad och känns lagom insmord samt ser fräsch ut med lyster. Jag gillar effekten på huden. Helt OK men inte min favorit ur denna linje pga doften. Doften kunde absolut ha varit bättre men effekten på huden är fortfarande bra! En billig budget vänlig sheet mask för normal, glåmig och torr hud. Kostar från ca 10kr när man köper flerpack.
Sök bästa pris ➥

It's Skin Collagen Nutrition Sheet Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

It’s Skin Collagen Nutrition Sheet Mask
En riktigt trevlig, prisvärd och återfuktande sheet mask som ger huden en förbättrad elasticitet, ny lyster och friskt glow. En skonsam och mild fin sheet mask av standard kvalitet som är lätt att handskas med. Medeltjockt material på sheet masken, och en lättrinnande essence som samtidigt är något lite mjölkig. Fin mild hudvårdsdoft. Bra passform och riktigt bra hudkontakt. Huden känns klibbig efteråt men det försvinner snart. Huden ser riktigt fräsch ut med ny lyster och glow efter behandling. It’s Skin Collagen Nutrition Sheet Mask är en bra nybörjar mask enligt mig som passar de flesta hudtyper. En prisvärd och billig pick me up väl värd pengarna. Sheet maskerna i denna linje kostar bara från 10kr/st när man köper flerpack från Korea och linjen rekommenderas varmt av mig.
Sök bästa pris ➥

E Nature Vita 8 Nutritive Sheet Mask från Korea återfuktande Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

E Nature Vita 8 Nutritive Sheet Mask
Detta är min första sheet mask från märket E Nature och jag blev faktiskt positivt överraskad! E Nature Vita 8 Nutritive Sheet Mask är en otroligt tunn och uppfriskande sheet mask som fokuserar på näring för stressad hud. Förpackningen har generöst av genomskinlig lättflytande essence som doftar friskt åt rengöringsmedel. Den tunna sheet masken sitter fast på en stödmask av vit plast. Svalkande och avstressande skön känsla på huden. Rekommenderad behandlingstid är 10-20 minuter och det är lagom då masken är tunn, inte längre än så för då torkar den. Efteråt är huden rejält klibbig i några minuter. Bra effekt på huden trots att sheet masken och essencen är såpass tunn. Huden känns insmord, återfuktad och närd med härlig frisk lyster. En riktigt billig och prisvärd “pick me up” sheet mask för normal till torr hud, mogen hud samt glåmig och stressad hud utan lyster.
Sök bästa pris ➥

Recension Too Cool For School Coconut Ceramide Mask sheet från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Too Cool For School Coconut Ceramide Mask
Denna sheet mask är en av mina personliga favoriter sedan länge och ett absolut måste för kockos älskare! Själva sheet masken är otroligt tunn och sitter fast på en stödmask av plast. Essencen är genomskinlig och lättflytande och har en alldeles ljuvlig kocos doft, mums. Svalkande skön känsla under behandlingstiden och sheet masken har en riktigt grym hudkontakt. Maxtid är 10-20 minuter annars börjar sheet masken torka. Huden lämnas rejält klibbig, återfuktad på djupet och känns insmord med en massa lyster och glow. Too Cool For School Coconut Ceramide Mask är en riktigt grym sheet mask för normal till torr hud och för trött glåmig hud utan lyster som behöver en djupverkande boost. Jag älskar denna!
Sök bästa pris ➥

A'pieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks fot mask sheet mask från Korea K-beauty Blogg Sverige

A’pieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks
Den sista masken A’pieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks är egentligen inte en vanlig sheet mask utan en fot peeling mask. De 2 fotmaskerna sitter ihop och ser tillsammans ut som en jättelik fjäril med flytande essence inuti. Man klipper isär maskerna som blir till ett par plast strumpor som man trär över fötterna och fäster med en tejp remsa. Essencen doftar väldigt mycket alcohol och jag hade verkligen önskat en fräschare doft. Det känns som att gå runt med ett par sprit-fyllda plastpåsar på fötterna, och det är rätt halt så sitt gärna ner under verkningstiden. Låt A’pieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks verka i 30 minuter och duscha sedan av fötterna med rent vatten. Direkt efter behandling är fötterna lite renare men ingen stor skillnad. Först efter 4-5 dagar börjar fötterna bokstavligt talat att ömsa skinn. Förhårdnader och gammal hud lossnar och fötterna lämnas babymjuka och fina. Behandlingen är brutal och man får en chock första gången. Men det ger garanterat resultat! Dock inget för känslig irriterad hud.
Sök bästa pris ➥

Har ni testat att köra 1 sheet mask / dag under minst en vecka någon gång? Hur gick det? Dela gärna med er i kommentarerna nedan.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »