Bäst Hårvård från Korea och Koreanska märket Innisfree. Shampoo balsam inpackning Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Bäst hårvård från Korea och Koreanska märkena Innisfree & Nature Republic

Nu ska vi kika närmare på bra hårvård från Korea. Närmare bestämt från märkena Innisfree och Nature Republic.

Det var en läsare som heter Katarina som frågade mig om Koreansk hårvård för ett tag sedan. Och jag tänkte vi skulle titta lite närmare på det idag. Jag har själv tidigare beställt hår-produkter från ett Koreanskt märke som heter Ryo Hair Care och produceras av Amore Pacific. Ett väldigt populärt och bra hårvårdsmärke i Korea som bl a specialiserar sig på hårproblem som irriterad hårbotten, mjäll och håravfall. Produkterna innehåller bl a ginseng och asiatiskt örtmedicin, riktigt bra. Ryo är ett tips, och nu ska vi även titta närmare på några av Innisfree’s och Nature Republic’s bästa och mest populära hårvårds linjer.

Bästa och mest populära hårvård från Innisfree

Idag tänkte jag att vi skulle titta närmare på Innisfree’s bästa och mest populära hårprodukter som erbjuder allt från shampoo & balsam till styling produkter, treatments & hårserum. Dessa hårvårds serier från Innisfree riktar sig till olika behov och hårtyper. Produkterna kostar runt 100kr/st för stora flaskor med shampoo och balsam på hela 300ml.

Innisfree Camellia Essential serien
Djupvårdande produkter som riktar sig till torrt, skadat och slitet hår, särskilt under den torra vintern. Innehåller vårdande vegetabiliska oljor bl a camellia extrakt som håller håret friskt och glänsande.

Innisfree Green Tea Mint Fresh serien
Uppfräschande hårvård med Jeju grönt te och mint. Speciellt bra för fett hår. Sebum kontroll och formulan gör håret luftigt och lätt. Rengör både håret och hårbotten på djupet.

Innisfree My Hair Recipe serien
My Hair Recipe linjen från Innisfree är en hel serie med hårvårdsprodukter för olika behov. Produkterna behandlar både hår och hårbotten. I seriens finns t ex stärkande, lugnande och återfuktande shampoo/balsam och treatment för att nämna några. “Calming” riktar sig till torr, irriterad och kliande hårbotten. “Repairing” är närande för skadat hår. “Refreshing” är uppfräschande produkter för dig med fett hår. “Moisturizing” är återfuktande produkter för torrt hår som ger glänsande friskt hår. Det finns även produkter som heter “Curl up” för dig med lockigt frissigt hår. Produkterna innehåller bl a sojabönor, Jeju phytoncide complex och Camellia olja.

Hårvård med Argan olja från Nature Republic

När jag slängde ut frågan om Koreansk hårvård i sociala medier så kom Nature Republic Argan serie upp på radarn ganska snabbt. Flera av er läsare har testat och tycker dessa produkter är grymt bra. Jag blev jättesugen på att testa och gick all in! Så jag beställde hem ett helt gäng produkter på direkten. Det ska bli jättekul att recensera dessa tillsammans med er! Jag köpte allt från en av mina Koreanska favorit säljare här:
Shampoo | Inpackning | Curling Essence  | Deep Care Hair essence

Nature Republic Argan Olja Hår vård från Korea shampoo balsam K-beauty Blogg Sverige

Nature Republic Argan är en serie djupvårdande produkter med argan olja. Återfuktande produkter som reparerar. Serien passar extra bra för skadat och extremt skadat hår. I serien finns bl a shampo, balsam, inpackning, hår essence och styling produkter. Produkterna kostar från ca 60kr/st.

Om du funderar på att prova hårvård från Korea så kanske någon av dessa serier från Korea kan vara värda att kika närmare på.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »