Beställning från JOLSE K-beauty för 4000kr Beställa Koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Mega beställning från JOLSE. K-beauty för 4000kr!

Hej hur mår ni? Undrar ni liksom jag var man beställer K-beauty billigast nu för tiden när det finns Corona virus?

Många långa månader har gått sedan Corona viruset bröt ut, och jag har inte beställt Koreansk hudvård från Korea sedan hösten 2019! Gissa om mitt och mina vänners hudvårds förråd ekat tomt ett tag nu. Alla är helt desperata efter K-beauty krämer, serum, masker och rengöring. Efter lite research på Ebay har jag sett att nästan alla mina Koreanska favorit säljare antingen tar ut en hög fraktkostnad till Sverige, inte längre levererar till Sverige eller helt enkelt lagt ner sin försäljning för tillfället. Dessutom har jag funderat på om frakten från Korea fortfarande går smidigt så här i Corona tider…

Tillslut fick jag nog och kunde inte hålla mig längre. Igår beställde jag en stor mega order från den Koreanska webb shoppen JOLSE! Vi snackar K-beauty för drygt 4000kr. JOLSE har ett stort utbud, bra priser och alltid en massa rabatter och erbjudanden på hemsidan. De brukar vara smidiga och leverera inom 2-3 veckor och dessutom skicka med gratis produkter och samples vid varje order. Vi får se hur det går denna gång. Det är jag och mina vänner som beställt tillsammans och sedan delar vi på tullen. Fraktkostnaden var relativt låg och hamnade på ca 200kr om jag minns rätt. Jag misstänker att det rör sig om minst 6-7kg Koreansk hudvård eller mer i denna mega beställning… Jag håller er självklart uppdaterade om hur det går, vad spännande!

Mega beställning från JOLSE Korea

Beställning från JOLSE K-beauty för 4000kr Beställa Koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Ovan alla Koreanska produkter jag beställde från JOLSE Korea. Vissa produkter har jag beställt många av, som t ex Tonymoly Shea Butter Face & Body. Hela 5 tuber blev det på den. Man får bunkra lite i Corona tider. Drygt 4000kr fattigare och nu är det bara att hålla tummarna för att leveransen kommer fram till Sverige så snart som möjligt. Jag håller er uppdaterade så klart! Ser ni föresten någon Koreansk produkt ni blir extra nyfikna på? Och ser ni den enda Japanska produkten i gänget hihi?

Har något av er beställt K-beauty från Korea det senaste halvåret? Hur har leveransen till Sverige gått? Dela gärna med er i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

2 reaktioner till “Mega beställning från JOLSE. K-beauty för 4000kr!”

  1. Hej! Får jag fråga vad tullkostnaderna landade på? Jag har beställt från Jolse för cirka 2500 SEK. De hade en massa ta 2 betala för 1 erbjudanden och jag kunde så klart inte motstå erbjudandet. Nu funderar jag på vad tullavgifterna kan komma att landa på- cirka.

    1. Hej Loredana! Vad kul att du fyndat en massa härlig K-beauty! 🙂
      Denna gången fick jag betala 200kr i frakt och då skickades paketet med spårad express leverans hem till min dörr, och jag slapp tull!
      Hoppas du slipper det du med, håller tummarna <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »