Beställning från JOLSE K-beauty för 4000kr Beställa Koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Mega beställning från JOLSE. K-beauty för 4000kr!

Hej hur mår ni? Undrar ni liksom jag var man beställer K-beauty billigast nu för tiden när det finns Corona virus?

Många långa månader har gått sedan Corona viruset bröt ut, och jag har inte beställt Koreansk hudvård från Korea sedan hösten 2019! Gissa om mitt och mina vänners hudvårds förråd ekat tomt ett tag nu. Alla är helt desperata efter K-beauty krämer, serum, masker och rengöring. Efter lite research på Ebay har jag sett att nästan alla mina Koreanska favorit säljare antingen tar ut en hög fraktkostnad till Sverige, inte längre levererar till Sverige eller helt enkelt lagt ner sin försäljning för tillfället. Dessutom har jag funderat på om frakten från Korea fortfarande går smidigt så här i Corona tider…

Tillslut fick jag nog och kunde inte hålla mig längre. Igår beställde jag en stor mega order från den Koreanska webb shoppen JOLSE! Vi snackar K-beauty för drygt 4000kr. JOLSE har ett stort utbud, bra priser och alltid en massa rabatter och erbjudanden på hemsidan. De brukar vara smidiga och leverera inom 2-3 veckor och dessutom skicka med gratis produkter och samples vid varje order. Vi får se hur det går denna gång. Det är jag och mina vänner som beställt tillsammans och sedan delar vi på tullen. Fraktkostnaden var relativt låg och hamnade på ca 200kr om jag minns rätt. Jag misstänker att det rör sig om minst 6-7kg Koreansk hudvård eller mer i denna mega beställning… Jag håller er självklart uppdaterade om hur det går, vad spännande!

Mega beställning från JOLSE Korea

Beställning från JOLSE K-beauty för 4000kr Beställa Koreansk hudvård från Korea K-beauty Blogg Sverige

Ovan alla Koreanska produkter jag beställde från JOLSE Korea. Vissa produkter har jag beställt många av, som t ex Tonymoly Shea Butter Face & Body. Hela 5 tuber blev det på den. Man får bunkra lite i Corona tider. Drygt 4000kr fattigare och nu är det bara att hålla tummarna för att leveransen kommer fram till Sverige så snart som möjligt. Jag håller er uppdaterade så klart! Ser ni föresten någon Koreansk produkt ni blir extra nyfikna på? Och ser ni den enda Japanska produkten i gänget hihi?

Har något av er beställt K-beauty från Korea det senaste halvåret? Hur har leveransen till Sverige gått? Dela gärna med er i kommentarerna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

6 reaktioner till “Mega beställning från JOLSE. K-beauty för 4000kr!”

 1. Hej! Får jag fråga vad tullkostnaderna landade på? Jag har beställt från Jolse för cirka 2500 SEK. De hade en massa ta 2 betala för 1 erbjudanden och jag kunde så klart inte motstå erbjudandet. Nu funderar jag på vad tullavgifterna kan komma att landa på- cirka.

  1. Hej Loredana! Vad kul att du fyndat en massa härlig K-beauty! 🙂
   Denna gången fick jag betala 200kr i frakt och då skickades paketet med spårad express leverans hem till min dörr, och jag slapp tull!
   Hoppas du slipper det du med, håller tummarna <3

 2. Hej! Det är svårt att hitta säljare i Korea som har ”allt” som jag behöver/vill ha.
  Har hittat en sajt dom heter Belieef, och som enligt mig har väldigt bra utbud. Är det en pålitlig säljare?
  Tänkte lägga en (för mig) stor order på 1500-2000, så då vill man inte bli lurad…

  Härligt att du börjat blogga och kör lita Insta igen! Det piggar upp!

  1. Hej Lisa,
   Ja, det är ett dilemma det där att hitta säljare som har alla produkter man vill ha. Jag har aldrig hört talas om eller beställt från Belieef tidigare,
   men sajten ser helt OK ut tycker jag. Prova att googla om de fått några recensioner och verkar pålitliga. Efter att Corona slog till så har jag bara beställt från jolse.com
   De har stort utbud och bra priser. Samt när jag beställde för 4000kr så kostade frakten bara 200kr och det blev spårad express leverans hem till min dörr med DHL, ingen tull!
   Leverans tog ca 2 veckor. Hoppas du hittar en bra webshop som funkar för dig,
   Kram Olivia <3

 3. Hej Olivia! Är det så att du slapp tullavgiften för att du handlade för 4000kr? Jag har aldrig handlat på varken Jolse.com eller yesstyle men tänker slå till snart och handla på Jolse.com och där kommer priset för mina produkter landa vid 1000-1500kr tror jag. Vad kan jag förvänta mig att frakten och tullavgiften ligga kring ungefär?

  Och jag måste tacka dig för en grym blogg!

  1. Hej Nadja. Vad kul att du gillar bloggen 🙂
   De senaste gångerna jag handlat från JOLSE (senast i augusti 2020) så har jag helt sluppit tull. MEN jag fick betala 200kr i fraktavgift, tror det var express shipping med DHL. Då levererades varorna hem till mig på 2 veckor och ingen tull. Jag kan inte garantera att du inte får tull, och postnords avgift är t ex 75kr/paket + 25% av varans värde. DVS om du handlar för 1000kr så blir tullen 75kr + 250kr . Detta har dock aldrig hänt mig hittills, det mesta jag betalat i tull är ca 300kr och då hade jag beställt för över 4000kr. Jag håller tummarna för dig, och min rekommendation är att handla från Jolse.com nu under Corona krisen, de har alltid haft bra service och bra priser,
   Lycka till med beställningen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »