Koreansk hudvård från Ebay. Äkta eller fake? K-beauty Sverige

Koreansk hudvård från Ebay. Äkta eller fake?

Så hur vet jag att hudvårds produkterna jag beställt från Korea verkligen är äkta? Man vill ju inte försöka sig på ett koreanskt 10-stegs hudvårds rutin med fake produkter från Kina så ansiktet ramlar av. Jag fattar ju inte ens vad som står på förpackningarna lixom. Här är några tips på hur du kan skilja på äkta och fake:

  1. Börja redan innan du beställer. Hitta pålitliga online butiker och säljare placerade i Korea, absolut inte Kina. Här är en lista på butiker och pålitliga säljare som säljer äkta Koreansk hudvård.
  2. Läs mer om hur man hittar pålitliga Ebay säljare här.
  3. Om produkterna är äkta så ska det stå på Koreanska på förpackningarna, inte enbart engelska.
  4. Det ska stå made in Korea på förpackningarna.
  5. Fake produkter saknar ibland batch koder och tillverkningsdatum, leta efter sådant på förpackningarna. Koreanska produkter har ofta tillverkningsdatum.
  6. Googla på säljaren t ex “säljarens namn + trusted Ebay seller?” så ser du direkt om andra blivit lurade eller om säljaren är pålitlig.
  7. Googla på produkten du köpt och jämför med förpackningar online. Om dina produkter ser likadana ut som äkta vara så är det ett bra tecken på att du fått äkta produkter.

När man handlar från Ebay så kan man i princip aldrig vara 100% säker. Men med bra research på säljaren så är risken mycket liten att bli lurad med fake produkter från Korea.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rekommenderat!

Visa fler recensioner »

Shopping

Visa alla produkter »