Det tog 1 dag att få full refund, pengarna tillbaka på Ebay. K-beauty Sverige

Det tog 1 dag att få full refund, pengarna tillbaka på Ebay

Det tog 1 dag att få en full refund på Snigel krämen från Korea. Alltså Ebay har bara så bra service!

Se till att alltid betala med Paypal och köp av pålitliga säljare så är du fullt skyddad när du handlar från Korea på Ebay. Mer om hur du hittar pålitliga säljare här. Om produkten inte når fram, är trasig eller är fel produkt så får man pengarna tillbaka, alternativt att de skickar en ny produkt (om säljaren erbjuder det).

  1. Kontakta säljaren om du inte fått varan efter 30 dagar. Logga in på Ebay, gå till din purchase history, hitta varan. Till höger finns en liten knapp more actions > contact seller.
  2. Skriv till säljaren vad som är fel och att du vill ha pengarna tillbaka.
  3. Vissa säljare vill vänta upp till 60 dagar innan de ger full refund och pengarna tillbaka, men du behöver bara vänta 30 dagar för att ha rätt till det.
  4. Om säljaren inte svarar inom 48h eller krånglar, så kontakta Ebay. I din konversation med säljaren så finns en knapp som heter “Ask Ebay for help”. Använd den så brukar man få full refund väldigt snabbt.
  5. Pengarna sätts tillbaka på ditt Paypal konto.

Det här är bara andra gången varan inte kommit fram till mig, och då har jag ändå handlat tusentals gånger i över 10 år från Ebay från alla möjliga länder. En gång fick jag tom en extra parfym för att de skickat fel. Då fick jag behålla den som var fel, samt få en ny skickad till mig utan att extra kostnad.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.