Välkommen till Sveriges största K-beauty Blogg

Recensioner | Inspo | Blogg | Shopping

Jag såg resultat på min acne inom 2 veckor med Koreansk hudvård. Och efter 1 månad var min hud i stort sätt läkt.

// Julia

Har fått så mycket tips från dig och använder nästan bara koreansk hudvård numera.

// Maria

Hej, vilken fantastisk blogg du har 🙂 Jag älskar k-beauty, brukar beställa från ebay och det funkar fint.

// LA

Hittade till din blogg och jag är supernyfiken och intresserad ( mer som besatt ????). Har nog läst varenda test du har gjort.

// Jaanika

Läser med nöje din blogg och har beställt det ena och andra efter dina rekommendationer.

// Cecilia

Helt chockad över att jag på äldre dagar blir så här intresserad hudvård! Din blogg bär stor del av skulden!

// Charlotte

Jaa!! Alltså min hy kan inte tacka dig nog efter att ha upptäckte ditt konto!

// Fanny

Välkommen till K-beauty Blogg!

Hej jag heter Olivia!

Välkommen till Sveriges största K-beauty Blogg

Du vet kanske redan att Koreansk hudvård handlar om innovativa och högteknologiska produkter av hög kvalité som dessutom är billiga & prisvärda. På den här sidan guidar jag dig i djungeln av K-beauty. Jag tipsar, testar & recenserar produkter. Jag hjälper dig att hitta hudvård som passar just din hudtyp, och var du handlar produkterna till billigast pris. Du kan enkelt söka efter produkter eller visa innehåll baserat på hudtyp, märke eller typ. I shoppen finns endast utvalda produkter som jag själv testat och rekommenderar. Alltid lägsta pris från pålitliga säljare och gratis frakt till Sverige. Läs mer om mig här.

Välkommen till en värld av K-beauty!

Läs mer om mig ›