Till webbshoppen »
Fler produkter »
Glad sommar onskar K-beauty Blogg Sverige allt om Koreansk hudvard och makeup

Glad sommar önskar K-beauty Blogg Sverige!

Jag önskar er alla härliga läsare en underbar och solig sommar! Nu tar jag lite semester.

Jag vill passa på att önska er en riktigt härlig och underbar sommar allihop! Tack för allt stöd, pepp och tips som ni ger mig varje dag. Tack för alla härliga kommentarer, läsarbrev, gåvor och sponsor-material. Stort tack till My Masktime och Sephora som skickat extra fina presenter till mig i år. Ett extra tack till er härliga läsare och särskilt till @mirandaluxskincare , @littlemissbeautygroupie/  och finaste @carolinerosenqvist som skickat så fina paket till mig. Tack tack tack, ni är underbara allihop! <3

Ni kanske har sett att jag fått en massa Koreanska produkter under året som jag inte hunnit testa och recensera här i bloggen än? I höst tänkte jag bl a ha en Leaders vecka, en Bio Republic vecka osv. Jag vill bara säga att jag har så otroligt mycket K-beauty produkter här hemma att testa, så jag försöker så gott jag kan att hinna med allt. Det får ta sin lilla tid. Men om ni ser en produkt i mitt flöde som ni bara måste ha recension på asap, så kommentera gärna så ordnar jag det så klart!

Glöm inte att titta in i bloggen i sommar. Jag kommer att fixa lite med strukturen och användbarheten på hemsidan. Det kommer att bli en ny grym landnings-sida som samlar de senaste posterna, bra deals på produkter och mina bästa rekommendationer på sjukt bra hudvård. Det kommer även att bli lättare att hitta produkter baserat på t ex hudtyp eller märke. Webbshoppen kommer att uppdateras med nya produkter. Det kan bli en och annan K-beauty post i bloggen och på instagram i sommar, man vet aldrig. Jag vill i alla fall passa på att önska er alla en riktigt härlig semester. Vi ses snart igen!

Ny design K-beauty Blogg Sverige allt om Koreansk hudvård och makeupOvan en sneak peek av den nya landnings-sidan. Kommer snart i K-beauty Blogg!

På bilden syns föresten serumet Elizavecca CF-nest 97% B-jo Serum, ett grymt bra och prisvärt anti-age serum med fågel saliv! Sjukt spännande, recension kommer så klart efter sommaren!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Visa alla produkt recensioner »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.