Till webbshoppen »
Fler produkter »

Denna vecka i K-beauty Bloggen, nytt blogg schema!

Hoppas ni mår bra i höstmörkret? Jag ser verkligen fram emot Halloween med lite härliga pumpor och levande ljus!

Tack alla ni som deltog i helgens giveaway som jag hostade tillsammans med Tokkitokki. Jag kommer givetvis att fortsätta att testa & recensera produkterna ur förra veckans haul, bl a PureHeal’s Propolis 90 Ampoule serumet som flera av er är intresserade av. Glöm inte Tokkitokkis 15% rabattkod som fortfarande gäller ”kbeautyeurope”. Giltig till den 7 november 2017.

Jag vet att många av er kommer att fira Halloween nu i helgen, och jag hade planerat en liten grej för er men jag har jagat Too Cool For School’s Pumpa sheet mask runt hela stan i 3 veckor nu, och den är tyvärr slutsåld överallt (även på nätet). Halloween är ju egentligen i nästa vecka den 31 oktober. Så jag ska se om jag hinner ordna nåt litet mys för er då istället…

Denna veckan i K-beauty blogg kommer blogg-schemat att få sig en uppdatering. Jag känner att jag inte riktigt hinner med allt och jag vill verkligen att innehållet i denna bloggen ska bli så bra och genomtänkt som möjligt. Därför kommer jag att lägga lördags recensionen på fredagar i fortsättningen så att veckan blir en dag kortare för mig. Jag tänker mig ungefär 4 poster i veckan, plus en massa kul på Instagram så klart!

Den här veckan ska vi prata primers i K-beauity Blogg! Jag har en massa bra tips på några av Koreas absolut bästa primers. Och på fredag kommer en recension på en av de allra bästa. Missa inte det. Det blir även recension på PureHeal’s Propolis 90 Ampoule serum som är packad med hela 90% propolis. Hoppas ni vill hänga med mig…

Ha en grym vecka alla…

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Tokkitokki GIVEAWAY är nu avslutad! Vinnaren är…

Tack alla ni som deltagit i vår GIVEAWAY tillsammans med Tokkitokki. Här är den lyckliga vinnaren av 6 härliga sheet masks från Korea.

Tack alla ni som deltagit i helgens stora GIVEAWAY av en massa härliga sheet masks! Det är otroligt många fina människor som engagerat sig. Jag och Tokkitokki.se är jätteglada att tillsammans kunna presentera den lyckliga vinnaren. Stort grattis till Anna…

GIVEAWAY Vinnare: @ahkihlstrom

Den lyckliga vinnaren kommer att få hemskickat hela 6 st koreanska sheet masks för en rad olika behandlings områden:

♥ A’PIEU Real Big Yogurt One-Bottle Strawberry
♥ A’PIEU Real Big Yogurt One-Bottle Apple
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Sheep Aqua Mask
♥ A’PIEU Strawberry Milk One Pack Sheet Mask
♥ A’PIEU Coffee Milk One Pack Sheet Mask

Stort grattis till vinnaren Anna önskar K-beauty Blogg och Tokkitokki.se

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask

Nu ska vi testa A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask Sheet Mask! En Koreansk jordgubbsdoftande sheet mask av härlig mjuk kvalité!

A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask innehåller bl a jordubbar, mjölkextrakt och pärl extrakt. Denna Koreanska sheet mask lovar ny lyster till trött och glåmig hud. A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask återfuktar huden på djupet och mjukgör. För frisk fräsch hud.

Å jag bara älskar den fina förpackningen och den söta doften av jordgubbsmilkshake. Det är min första tanke när jag provar A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask sheet mask. Det doftar inte så särskilt naturligt och friskt, utan mer sött & artificiellt. Kanske inte för alla, men jag bara älskar! Det är en mysig sheet mask, kanske främst riktad mot en yngre publik känner jag.

First impression recension A'PIEU Strawberry Milk One Pack Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask är en vit jättemjuk bomullsliknande sheet mask. Masken är fullkomligt dränkt i härlig nästan droppande essence. Doftar underbart av jordgubbs-milkshake. Essencen är sådär lite vitaktig som jag älskar, alltså inte helt genomskinlig.

A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask sheet mask känns återfuktande och mjukgörande, jätteskönt! Det är något extra omvårdande och mjukt över denna sheet mask. Det mjuka materialet, den mjölkiga essencen och doften. A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask Sheet Mask känns inte riktigt lika kall & svalkande som många andra sheet masks kan göra. Tänk mer mjuk kräm-känsla. Bra passform förutom att näsbiten är för kort för min näsa. Man känner att masken börjar torka något efter ca 20 minuter (i alla fall om man har torr hud) så man bör hålla nog sig till anvisningarna på förpackningen 15-20 min tycker jag. Efter applicering känns huden riktigt fräsch, mjuk och ompysslad, men inte alls fet eller blank. All essence liksom försvinner in i huden. Man blir heller inte ”vit” av denna sheet mask då ”whitening” betyder ungefär ny lyster.

First impression recension A'PIEU Strawberry Milk One Pack Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension A'PIEU Strawberry Milk One Pack Mask sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag tycker att A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask passar de flesta hudtyper utom kanske den allra fetaste huden. Med tanke på att denna sheet mask bara kostar från 12kr/st med gratis frakt från Korea så är A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask väldigt billig och prisvärd. Helt perfekt för trött glåmig hud som behöver näring.

Om du gillar jordgubbar så får du bara inte missa A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask Sheet Mask. MUMS Jag älskar!

Lite minus för att sheet masken torkade på slutet (på min torra hud), vet heller inte om den söta artificiella jordgubbs-doften är något för alla. Stort plus för den underbart fina förpackningen som väcker ha begär. Efter att ha testat ”Strawberry” så blir jag genast jätte-sugen på att prova de andra sorterna i A’PIEU Milk One Pack Mask serien. Det om något är väl ett bra betyg! Toppen A’pieau!

Produkt: A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask
Pris: Från 12kr/st
Formula: Innehåller bl a jordubbar, mjölkextrakt och pärl extrakt. A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask lovar ny lyster till trött och glåmig hud.
Hudtyp: ALLA. Torr, kombinerad & trött glåmig hud.

FIRST IMPRESSION Betyg: 4.5/5

FIRST IMPRESSION: A’PIEU Strawberry Milk One Pack Mask
4.5 / 5 (2 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

GIVEAWAY: 6 x sheet masks i samarbete med Tokkitokki

Nu hörni, har jag en riktigt grym GIVEAWAY på gång för er. Vad sägs om att vinna ett paket med hela 6st sheet masks från Korea!!!

Det här vill ni inte missa – helgens bästa GIVEAWAY! Kommer ni ihåg min Haul i tisdags? Nu har jag har glädjen att tillsammans med svenska webbshoppen Tokkitokki.se ge er chansen att delta i vår gemensamma GIVEAWAY. Vinnaren kammar hem hela 6 st sheet masks ur Tokkitokkis sortiment som ni redan sett här i bloggen. Underbara sheet masks för olika behandlingsområden!

I priset ingår bl a Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle som jag recenserade i förrgår samt A’PIEU Sheet Mask Strawberry Milk Sheet Mask som jag kommer att recensera imorgon lördag. Plus en massa andra härliga sheet masks från Korea! Så ta chansen att vinna!

GIVEAWAY: 6 sheet masks från Korea och Tokkitokki. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

GIVEAWAY: 6 sheet masks från Korea och Tokkitokki. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

I vinsten ingår 6 st sheet masks från Korea & Tokkitokki enligt följande:

♥ A’PIEU Real Big Yogurt One-Bottle Strawberry
♥ A’PIEU Real Big Yogurt One-Bottle Apple
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Sheep Aqua Mask
♥ A’PIEU Strawberry Milk One Pack Sheet Mask
♥ A’PIEU Coffee Milk One Pack Sheet Mask

Delta i Giveaway:
♥ Följ mig @k_beauty_europe & @tokkitokki.se på Instagram
♥ Hitta & gilla bilden för GIVEAWAY på Instagram
♥ Tagga 3 vänner du tycker borde testa K-beauty
♥ För en extra chans att vinna, reposta min giveaway bild på Instagram och tagga mig @k_beauty_europe och @tokkitokki.se samt med taggen #giveaway

Tävlingen pågår fram till söndag 22/10 kl 20.00! Vinnaren presenteras på söndag kväll här i bloggen och på min och Tokkitokki’s Instagram. Stort lycka till kära ni <3

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle

Nu ska vi testa en sheet mask från ett för mig nytt Koreanskt märke. Jag pratar om Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle.

Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle är en koreansk sheet mask med anti-aging egenskaper mot rynkor och linjer. Läkande, djupt återfuktande och ger ny vitalitet till trött glåmig hud. Innehåller bl a läkande snigel sekret filtrat, Adenosine och E-vitamin. Belleza Castillos Edge Cutmal sheet masker är ekologiskt certifierade av USDA och innehåller 11 ekologiskt certifierade ingredienser som tillsammans utgör mer än 95% av innehållet. Maskerna är fria från phenoxyetanol, silicon, triethanolamine, urea, sulfat, bensofenon, talk och mineral olja.

Förpackningen på Koreanska sheet masken Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle är ju bara för söt! Jag dog lite. Sheet masken ser ut som en liten tiger med tryck på. Typiskt Koreanskt att göra hudvårds produkter som är lite roliga!

First impression recension Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Min första reaktion på Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle är att materialet kändes lite ”stelt” i alla fall den sidan med tryck. Sheet masken är gjord av det ekovänliga materialet tencel som består av fibrer från cellulosa tagen ifrån odlad Eucalyptus. Materialet känns nästan som ett tyg. Det är en bra sheet mask, ingen tvekan om det. Det är inte att den är tjockare än vanligt, bara något lite mer ”stel” och ”grov” om jag ska försöka beskriva. Väldigt subtilt dock.

Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle är fullkomligt dränkt av härlig genomskinlig essence som nästan känns som gele på huden. Jag älskar! Man får verkligen vika ut sheet masken och trycka den lätt mot ansiktet så den hittar formen. Men när jag väl fick på masken så sitter den absolut jättebra under hela behandlingstiden. Bra passform, inga konstigheter.

First impression recension Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

First impression recension Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Essencen i Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle känns gele aktig när jag smörjer in halsen. Ordentligt återfuktande essence. Jag bara älskar den subtila fräscha doften. Riktigt bra! Otroligt uppfriskande sheet mask måste jag säga. Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle känns verkligen som 100% koncentrerad fukt. Därför tycker jag att sheet masken passar de flesta hudtyper.

Med Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle ser man ut som en tiger. Trycket är jättekul i sig men jag önskar att det varit lite mer framträdande och synts något lite bättre. Priset drar ner betyget lite då denna mask kostar 60kr/st vilket är dyrare än många andra bra sheet masks från Korea. Och jag är heller inte helt 100% såld på själva materialet. Men denna sheet mask gör verkligen jobbet och återfuktar huden på djupet och jag bara älskar doften! Stort plus för formulan och att den är ekologist!

Efter man använt Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle känns ansiktet totalt återfuktat på djupet och man känner sig fräsch och ompysslad. Något klibbig känsla efter applicering men inget som störde mig i alla fall. Riktigt bra Belleza Castillo!

Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle är en kul sheet mask som är ordentligt återfuktande. Perfekt för den roliga k-beauty kvällen med polarna.

Produkt: Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger
Pris: 60kr
Formula: Antli aging sheet mask mot rynkor och linjer. Innehåller bl a läkande snigel sekret filtrat, Adenosine och E-vitamin. Återfuktande och ger ny vitalitet.
Hudtyp: ALLA men särskilt mogen hud

FIRST IMPRESSION Betyg 4.2/5

FIRST IMPRESSION: Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle
4 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

K-beauty Unboxing video & HAUL i samarbete med Tokkitokki.se

Tack Tokkitokki för att vi får chansen att få testa alla dessa härliga Koreanska hudvårdsprodukter. Det ska verkligen bli jättespännande!

Det här är ett sk sponsrat inlägg på det sättet att paketet jag öppnar i den här videon kommer från webbutiken Tokkitokki.se. Alla recensioner här i bloggen är dock alltid 100% ärliga oavsett produkt, och själva recensionerna är aldrig sponsrade oavsett varifrån produkterna kommer (bara för att vara extra tydlig).

Webbshoppen Tokkitokki.se är baserad i Göteborg och levererar K-beauty inom hela Sverige (& förhoppningsvis snart till Europa). De trevliga grundarna Meeree & Kent har själva varit bosatta i Korea och vill nu ta steget längre att introducera Koreansk hudvård till den svenska marknaden. I deras webbshop hittar man märken som t ex Missha, A’pieu, Holika Holika & Neogen mm.

Just nu får alla läsare 15% rabatt hos Tokkitokki.se. Handla här »
Ange rabattkoden: kbeautyeurope
Gäller t o m 7 november 2017

Unboxing video i samarbete med Tokkitokki

K-beauty Tokkitokki HAUL

♥ A’PIEU Real Big Yogurt One Bottle Apple
♥ A’PIEU Real Big Yogurt One Bottle Strawberry
♥ A’PIEU Real Big Yogurt One Bottle Plain
♥ PureHeal’s Centella 90 Ampoule
♥ PureHeal’s Propolis 90 Ampoule
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Cat Whitening
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Pig Collagen
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Sheep Aqua Mask
♥ Belleza Castillo Edge Cutimal Mask Tiger Anti-wrinkle
♥ A’PIEU Coffee Milk Sheet Mask
♥ A’PIEU Strawberry Milk Sheet Mask  Milk
♥ A’PIEU Banana Milk Sheet Mask
♥ A’PIEU Green Tea Milk Sheet Mask

Du hittar förstås alla dessa koreanska produkter hos Tokkitokki.se

K-beauty Unboxing video HAUL med Tokkitokki Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty Unboxing video HAUL med Tokkitokki Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty Unboxing video HAUL med Tokkitokki Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty Unboxing video HAUL med Tokkitokki Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty Unboxing video HAUL med Tokkitokki Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag ser så fram emot att testa alla dessa Koreanska produkter. Redan imorgon kommer recension på en av dessa sheet masks, missa inte det!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Veckan som kommer i K-beauty Blogg

Den här veckan har jag en massa kul K-beauty att bjuda på. Vad sägs om 2 recensioner, unboxing, rabattkoder & en och annan överraskning?

Jag vill börja med att tacka alla er underbara läsare som deltog i helgens giveaway! Jag är som vanligt överväldigad och vill helst av allt skicka produkter till var och en av er! TACK ska ni ha allihop! Jag kan avslöja att det kommer bli mer sånt kul väldigt väldigt snart, så håll utkik i veckan…

Den här veckan ska vi öppna K-beauty paket minsann. Det blir ett sponsrat inlägg i samarbete med Tokkitokki.se Jag kommer att dela med mig av 2 recensioner från helt nya Koreanska märken jag aldrig testat förut. Det kan även hända att det blir en och annan överraskning till er kära läsare, så håll utkik i bloggen denna veckan. Vi ses!

Ha en härlig måndag alla.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

GIVEAWAY AVSLUTAD! Vinnaren av Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream är…

Vi har nu en vinnare i helgens GIVEAWAY av Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream! Grattis!

Tack alla ni som deltagit i helgens giveaway på Instagram, jag blir lika glad varje gång när jag ser ert härliga engagemang. Och videon på concealern har fått över 30 000 views på 24h! Jag svimmade nästan! Nu är den lyckliga vinnaren av Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream korad! Stort grattis till vår lyckliga vinnare som heter Monica!

GIVEAWAY Vinnare: @monki58

Vinnaren kommer att få hemskickat Skinfood Salmon Darkcircle Concealer Cream full size i färgen #1 Light/Salmon Blooming, Tonymoly I’m Real Squeeze Mask Pomegranate och härliga Koreanska samples bl a på Purito BB cream och hudvård. Sedan kommer vinnaren även att få hem en alldeles speciell liten överraskning från det Koreanska märket Tonymoly… hihi!

Stort grattis till vår vinnare Monica! Ha en fortsatt fin söndag allihop.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner

Nu ska vi testa Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner, riktigt grymma & prisvärda ögonpennor från Korea.

Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner är en krämig, vattenfast sk long-lasting eyeliner och ögonskugga i ett. Lätt att applicera utan problem och går att sudda. Vattenfast formula som sitter på plats hela dagen. Denna ögonpenna är infällbar. Man vrider i botten av pennan för att få fram mer eyeliner. Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner innehåller också en praktisk inbyggd liten pennvässare på ena sidan för att vässa själva tippen.

Jag tittade runt lite på nätet innan jag bestämde mig för att köpa Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner. Dessa ögonpennor är väldigt populära och omtyckta i Korea. Jag köpte 3 olika färger #3 Gold Kakhi, #8 Chick Navy och #15 Bloody Devil som är något lite glittriga / metallic i färgen. Bara så fina!

First impression recension Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner ögonpenna från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

First impression recension Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner ögonpenna från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Recension Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner ögonpenna från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner är en ögonpenna som man enkelt vrider upp. Det finns även en mini pennvässare i ena änden om man vill ha en riktigt spetsig udd. Pennvässaren är dock pytte-liten och vässar bara själva pigmentet längst fram på pennan. Jag tycker dock att det är svårt att vässa då själva pigmentet i pennan är så mjukt. Ett klart minus! Kanske att det går bättre om man lägger ögonpennan i kylen innan man vässar. Eftersom man vrider upp Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner efter hand så behöver man egentligen aldrig vässa (om man inte vill ha en super spetsig udd).

Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner kommer i en rad olika färger och nyanser. Vissa är glittriga/metallic andra inte. Formulan är väldigt mjuk och krämig och det är verkligen lätt att applicera pennan. Färgen är intensiv och högpigmenterad och det går jättebra att sudda för en mjuk finish. Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner sitter på plats hela dagen och är vattenfast.

Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner är long-lasting, dvs sitter på plats hela dagen tills man tvättar ansiktet. När jag rengör ansiktet gör jag en sk koreansk double cleansing, dvs först en oljebaserad rengöring sedan en vatten baserad skummande rengöring. Då får man enkelt bort Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner utan problem.

Recension Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner ögonpenna från Korea Koreansk makeup K-beauty Blogg Sverige

Jag tycker Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner är grymt bra för det billiga priset ca 50-70kr/st med gratis frakt från Korea. Jag använder dem inuti vattenlinjen, längs fransraden och de går även bra att sudda färgen och använda dem som ögonskugga. Jag har tidigare provat t ex Mac & Makeup Stores ögonpennor som kostar 150-200kr/st och Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner är minst lika bra tycker jag. Bara att de är mjukare och krämigare i formulan om man ska jämföra! Tumme upp från mig och jag kommer garanterat att köpa flera Clio pennor!

Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner är toppen! Krämig, long-lasting och väldigt billig! En riktigt bra & prisvärd Koreansk ögonpenna enligt mig.

Produkt: Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner
Pris: 50kr/st
Formula: Ögonpenna med vattenfast long-lasting formula som sitter på plats hela dagen. Krämiga, mjuka och högpigmenterade ögonpennor som är lätta att applicera. Kommer med en mini pennvässare i ena änden.
Hudtyp: ALLA

FIRST IMPRESSION Betyg 4.7/5

FIRST IMPRESSION: Clio Gelpresso Waterproof Pencil Gel Liner
4.8 / 5 (4 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail