Till webbshoppen »
Fler produkter »

Best of Beauty 2017 – Bästa Koreanska samples 2017!

Samples, samples, samples. Koreanerna har gjort samples till en rolig del av K-beauty shopping! Det är inte ovanligt att man får ett helt gäng gratis produkter när man shoppar skönhet i Korea.

Samples är ett ypperligt och billigt sätt att testa på Koreanska produkter. Samples är också ett sätt att spara många sköna 100-lappar när det kommer till high-end hudvård. Om 50ml i samples kostar 150kr så är det inte ovanligt att full size burken med exakt samma mängd produkt kostar t ex 1000kr eller mer. Det finns med andra ord en hel del pengar att spara med samples. Perfekt när man reser också. Jag köper oftast samples när det kommer till dyrare hudvård för jag är helt enkelt inte typen som lägger 1000kr på en enda hudvårdsprodukt. 1st sample räcker till ca 2 appliceringar för serum & krämer och 4-5 appliceringar för ögonkräm.

Under 2017 hittade jag några nya härliga high-end produkter genom att prova samples, och här presenterar jag mina topp bästa favoriter ”Best of Beauty 2017” samples special. Alla dessa hudvårdsprodukter är high-end dvs högkvalitativ dyr hudvård som annars kostar från 700kr burken eller mer för full size.

Best of Beauty 2017 Bästa Koreanska samples 2017 favoriter Samples från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Best of Beauty 2017 Bästa Koreanska samples 2017 favoriter Samples från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Best of Beauty 2017
Topp bästa Koreanska samples

♥ Sulwhasoo First Care Activating Serum EX
En Koreansk klassiker och helt underbar. Ett serum som ser ut som flytande guld. Formulan blandar holistisk hudvård och gamla välbeprövade medicinska örter med avancerad teknologi. Sulwhasoo First Care Activating Serum EX hjälper cirkulationen och återställer huden för en hud i balans. Passar alla hudtyper även dig med känslig hud. Kostar ca 85kr / 30ml.
Jag vill ha ➥

♥ Sulwhasoo Essential Revitalizing Serum
Ett underbart djupt vårdande serum med något tjockare konsistens, ungefär som lätt flytande ljus gelkräm. Passar de flesta hudtyper men särskilt dig med torr och mogen hud. Doften av medicinska örter och citrus är helt underbar. Sulwhasoo Essential Revitalizing Serum är packad med antioxidanter och förnyar huden inifrån och ut och ger ny vitalitet. Kostar ca 90kr / 30 ml.
Jag vill ha ➥

♥ Su:m37 Losec Therapy Eye Cream
Nej, jag har nog inte hittat någon bättre ögonkräm under 2017 även om ”Flawless Regenerating eye cream” nedan håller samma höga klass. Su:m37 Losec Therapy Eye Cream är en tjock och djupvårdande ögonkräm med avslappnande anti-stress effekt. Doft av menthol och medicinska örter. Su:m37 Losec Therapy Eye Cream är en riktigt högkvalitativ ögonkräm enligt mig. Speciellt bra för torr och mogen hud, men passar de flesta hudtyper som vill ha nåt rejält och djupvårdande. Kostar ca 80kr/20ml.
Jag vill ha ➥

♥ Su:m37 Flawless Regenerating Eye Cream
Denna ögonkräm håller samma höga klass som Losec Therapy Eye Cream ovan. Känns någon lite ”fetare” i formulan och att den innehåller djupvårdande oljor. Otroligt krämig och härlig formula. Doftar underbart av medicinska örter. Passar främst till dig med torr mogen hud. Kostar ca 120kr/30ml.
Jag vill ha ➥

♥ HERA Modifier Cell-Bio Layer Belt
Det perfekta serumet för dig med torr mogen hud. Lite tjockare serum som ser ut som lätt vaniljkräm. Doftar milt och omfamnande. Anti-age, hjälper hudens elasticitet, stärker huden och motverkar rynkor och linjer. För fast, fräsch och friskt hud. Kostar ca 85kr/30ml.
Jag vill ha ➥

♥ The History of Whoo Jinyulhyang Jinyul Cream
Vad vore denna ”Best of Beauty special” utan The History of Whoo Jinyul Cream! Ni vet att jag bara älskar denna ansiktskräm. The History of Whoo Jinyul Cream liknar stel honung och är en ordentligt tjock och djupt vårdande balm. Absorberas bra och huden blir ordenligt närd och len som sammet. The History of Whoo Jinyul Cream är anti-aging mot rynkor & linjer och främjar cirkulationen, för fastare friskare hud med lyster. Kostar 75kr/30ml.
Jag vill ha ➥

Om du är sugen på att testa Koreansk high-end hudvård till billigt pris så är samples svaret! Missa inte heller min ”Best of Beauty makeup” och ”Best of Beauty hudvård” för fler tips.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Helt ärligt, Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil är tyvärr lite av en flopp enligt mig. Det här är varför!

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil är en Koreansk rengöringsolja som effektivt tar bort makeup och orenheter utan att irritera huden. Samtidigt sägs produkten balansera oljor och sebum i huden och vara djupt rengörande för porer. Dessutom är Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil packad med antioxidanter, mineraler och vitaminer och passar även känslig och acne benägen hud. Låter bra eller hur!

Vad ska jag egentligen säga om Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil! Förväntningarna på rengöringsoljan var hög eftersom Klairs alltid levererar toppen produkter. Vi kan börja med förpackningen. Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil kommer i en smidig pumpflaska av mörkbrun plast med Klairs typiska minimalistiska design. Snyggt och praktiskt, inget konstigt där.

First impression recension Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil rengöringsolja från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Allra första gången jag använde Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil så var jag i total chock, och inte på ett bra sätt kan jag säga! Jag tog 2 pumpar med rengöringsolja och smörjde in på torr hud efter en dag med full makeup. Jag masserade in rengöringsoljan precis som jag brukar i ansiktet och runt ögonen tills man såg att makeupen löst upp sig och lossnat. So far so good. Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil är en rejäl genomskinlig rengöringsolja, tjock konsistens och man känner sig ordentligt insmord. Härlig god doft av SPA. Man känner igen den klassiska Klairs doften lik aromterapi med medicinska örter och citrus…

Det är när man ska skölja ansiktet som problemen börjar med Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil. Det känns som att mina ögon var insmorda med fett som inte gick att få bort. Jag kunde inte öppna ögonen. Jag sköljde och sköljde i ljummet vatten men det kändes liksom inte som att oljan försvann ordentligt! Jag har testat många Koreanska rengöringsoljor vid det här laget, och de kan ha lite olika konsistens, men alla har hittills varit enkla att skölja bort med vanligt vatten. Tills jag provade Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil…

Jag skulle faktiskt inte rekommendera Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil till någon tyvärr. Jag gillar bara inte den här produkten!

First impression recension Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil rengöringsolja från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil rengöringsolja från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil rengöringsolja från Korea. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Jag när jag använt 2 pumpar av Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil och sköljt ansiktet 3 gånger. Nej, jag är inte nöjd!

Det var på den nivån att jag fick dubbelkolla om produkten var fejk, vilket den inte var. Följt av att googla diverse recensioner där användarna i stort sätt antingen ger Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil antingen 5/5 eller 1/5 med samma argument som mig, den går inte att tvätta bort! Efter lite research såg jag till att skölja med varmt vatten, och skölja flera flera gånger vilket gör att denna olja fungerar bättre. Men helt ärligt, den fungerar fortfarande inte optimalt enligt mig och jag hade förväntat mig mer av Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil. Makeupen löses absolut upp men eftersom att oljan är svår att skölja av så kladdar man runt allt i ansiktet känns det som. Nej, jag kommer inte att rekommendera Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil till någon tyvärr! Och absolut inte folk med fet hud som vill balansera sebum nivån (vilken Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil säger sig göra). I nödfall fungerar produkten OK med en massa sköljande, men inte mer än så tyvärr. Tanken på att jag har en hel flaska kvar att använda känns lite jobbig just nu…

Ni läsare har tipsat mig om att ta lite produkt och att torka av ansiktet med en blöt varm handduk. Men jag tycker ändå att en rengöringsprodukt ska gå lätt att skölja av med vanligt vatten oavsett hur mycket man tar…

Jag älskar verkligen märket Klairs! Men Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil var lite av en flopp enligt mig tyvärr.

Produkt: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
Pris: 150ml/150kr
Formula: Ordentlig rejäl rengöringsolja som innehåller antioxidanter, mineraler och vitaminer. Sägs balansera oljor och sebum i huden. Djuprengöring för porer.
Hudtyp: Alla, även känslig hud, porer och acne benägen hud.

FIRST IMPRESSION Betyg 1.5/5

FIRST IMPRESSION: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
3 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Veckan som kommer i K-beauty Blogg

Ny vecka nya tag hörni! Den här veckan blir det lite av varje i K-beauty Blogg. Häng med!

Måndag igen alltså, då kör vi! För ett par veckor sedan hade vi en het debatt om Postnords avgifter och ökad kontroll mot packet skickade från Asien. Vissa av er har redan blivit drabbade och fått betala flera hundra kronor extra för paket. Läs hela inlägget om Postnord här. Mer om debatten på Instgram här. Kommentera gärna och berätta hur det går med era beställningar? En sak som jag tänkt på kring Postnord, visst betalar men de extra avgifterna i samband med att man hämtar ut paketet? Betyder det att man kan strunta i att hämta ut paket? 

Den här veckan blir det lite av varje i K-beauty Blogg. Jag kommer äntligen att dela min recension på Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil, ni vet min sämsta Koreanska produkt från 2017! 60% av er gillar Klairs engöringsolja och 40% av er hatar den enligt min tidigare undersökning på Instagram. Recension och min slutgiltiga dom kommer denna veckan. Sedan blir det mera ”Best of Beauty” nämligen samples! Ni ska få veta vilka Koreanska samples jag gillade mest under 2017 och få tips på hur man kan spara mycket pengar genom att köpa samples från Korea. Sist men inte minst blir det en härlig recension på en grymt trevlig ögonkräm som jag började använda ganska nyss. Den vill ni inte missa!

Ha en fin vecka alla, hoppas ni vill hänga med mig

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: A’pieu Sweet Peach Sheet Mask

Vi testar A’pieu Sweet Peach Sheet Mask, en djupt återfuktande Koreansk sheet mask med persika och yoghurt extrakt.

A’pieu Sweet Peach Sheet Mask innehåller hela 2000ppm peach extract alltså extrakt från persika som verkar djupt återfuktande och uppfräschande. Sheet masken innehåller även 2000ppm yoghurt extrakt som exfolierar, verkar närande, mjukgörande och ger ny lyster till huden. Själva materialet i sheet masken är av 100% naturlig bomull.

Den här härliga persiko-rosa förpackningen på A’pieu Sweet Peach Sheet Mask känns riktigt kul och somrig. Jag älskar det! Man blir genast nyfiken på att prova denna Koreanska sheet mask packad med persika och yoghurt.

First impression recension A'pieu Sweet Peach Sheet Mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

A’pieu Sweet Peach Sheet Mask känns som en otroligt mjuk och följsam bomulls liknande vit sheet mask. Och mycket riktigt så är sheet masken gjord av just 100% ren naturlig bomull. Masken är tunn och känns nästan lite som fint mjukt tyg mot huden. Själva sheet masken är fullkomligt dränkt och helt genomblöt av härlig essence. Essencen är genomskinlig, tunn och vattnig. Riktigt fräscht. A’pieu Sweet Peach Sheet Mask doftar underbart av mild söt persika. Doften är ganska svag och inte alls störande, helt perfekt tycker jag och min syster. Ingen alcolhol doft alls trots att sheet masken faktiskt innehåller lite alcohol om man lusläser innehållsförteckningen. Bra att veta.

Tänk dig den tunnaste mjukaste bomulls mask dränkt i härlig svalkande essence av mild persika. Där har vi A’pieu Sweet Peach Sheet Mask!

A’pieu Sweet Peach Sheet Mask har en bra passform och sitter helt OK runt ögon och mun tycker både jag och min syster. Sheet masken har bra hudkontakt och sitter kvar bra mot ansiktet utan att glida av under behandlingstiden. Lagom stora hål för ögon och mun. A’pieu Sweet Peach Sheet Mask känns otroligt mjuk mot huden. Härlig svalkande ”kall” känsla på huden, och helt perfekt efter en jobbig arbetsvecka. Man blir totalt avslappnad och uppfriskad. Sheet masken känns ordentligt återfuktande utan att vara fet eller kladdig. A’pieu Sweet Peach Sheet Mask är som en ren fukt injektion. Riktigt bra!

First impression recension A'pieu Sweet Peach Sheet Mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension A'pieu Sweet Peach Sheet Mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension A'pieu Sweet Peach Sheet Mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Både jag och min syster älskar A’pieu Sweet Peach Sheet Mask från första stund. Hon har ung kombinerad acne benägen hud och jag mogen torr mogen hud. Jag skulle därför rekommendera A’pieu Sweet Peach Sheet Mask till precis alla, vare sig du har torr hud, kombinerad eller fet hud. A’pieu Sweet Peach Sheet Mask handlar om ren fukt!

Vi bara älskar A’pieu Sweet Peach Sheet Mask. Plus för den milda härliga doften av persika, den svala uppfriskande känslan på huden, den fina bomulls kvalitén på masken och det otroligt billiga priset. Jag har nämligen hittat A’pieu Sweet Peach Sheet Mask från ca 15kr/st med gratis frakt från Korea. Värt varenda öre och otroligt billigt och prisvärt för den här kvalitén tycker vi. Se dock till att A’pieu Sweet Peach Sheet Mask sitter tight mot huden precis överallt innan du lutar dig tillbaka, annars kan masken torka något mot slutet av verkningstiden.

First impression recension A'pieu Sweet Peach Sheet Mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Over all så är A’pieu Sweet Peach Sheet Mask en riktigt trevlig, mild sheet mask som återfuktar huden på djupet utan att kännas fet eller kladdig. När man tar av sheet masken så är huden alldeles ”blöt”. Men det går bra att klappa in resterna av all essence som absorberas bra av huden. Huden känns varken fet eller blank, bara otroligt fräsch och återfuktad. En solklar favorit både för mig och min syster. För det billiga priset och denna kvalité blir det höga betyg för A’pieu Sweet Peach Sheet Mask. Toppen enligt oss!

A’pieu Sweet Peach Sheet Mask är en otroligt billig och prisvärd sheet mask av mjukaste bomull som passar precis alla åldrar och hudtyper. Toppen bra!

Produkt: A’pieu Sweet Peach Sheet Mask
Pris: från 15kr/st
Formula: Innehåller bl a persika extrakt och yoghurt extrakt som verkar exfolierande, närande, återfuktande, mjukgörande och ger ny lyster.
Hudtyp: Precis ALLA.

FIRST IMPRESSION Betyg: 4.8/5

FIRST IMPRESSION: A’pieu Sweet Peach Sheet Mask
5 / 5 (3 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA

Nu ska vi testa en härlig sheet mask från Korea nämligen Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA, BHA. Jag bara älskar denna!

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA är en Koreansk sheet mask speciellt anpassad för porer sk ”pore control”. Sheet masken innehåller AHA / BHA syror som skonsamt exfolierar huden, tar bort döda hudceller och jämnar ut hudens yta. Innehåller även eucalyptus, sjögräs och lotus rot. Masken är gjord av hydrogel och tencel som smälts samman för bättre kontakt med huden vilket ger intensiv återfuktning och maximal effekt på behandling av problem-områden.

First impression recension Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA/BHA sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

När jag öppnar förpackningen på Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA/BHA så är själva sheet masken och hela förpackning alldeles full av härlig tunn vitaktig essence, och jag menar full! Vi pratar ren och skär fukt här. Sheet masken fullkomligt droppar när jag packar upp den och det blir mycket essence kvar i förpackningen fast masken är helt genomblöt. Masken är tunn och gjord av sammanpressad hydrogel och tencel, men jag känner ingen större skillnad mot många andra sheet masks jag testat tidigare. Den är mjuk och skön i materialet, inga konstigheter. Jag har inga problem att vika ut sheet masken och placera den över ansiktet trots att den är ganska tunn. Passformen är helt OK även om denna sheet mask kanske är något lite mindre än andra masker. Den sitter tätt mot huden under hela behandlingstiden.

First impression recension Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA/BHA sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA/BHA sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Själva essencen på Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA ser något vitaktig ut i förpackningen. Essencen är tunn och ”lätt” och inte alls tjock eller kladdig. Sheet masken känns otroligt fräsch på huden. OMG vilken skön svalkande sheet mask är min första tanke! Doften liknar rengöringsmedel fast på ett bra sätt. Doften är liksom frisk och fräsch, och sheet masken känns väldigt ”ren” och härlig på ansiktet. Den svala känslan håller i sig under hela behandlingstiden och jag bara älskar det.

Verkningstiden på Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA är 10-20 minuter, och man känner från start hur bra denna mask återfuktar huden på djupet. Trots att den är ganska tunn så håller den fukten bra utan att torka nämnvärt. Riktigt bra!

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA är lite som att bada isvak, fast inte lika dramatiskt! Huden känns återfuktad, fräsch och levande igen efter denna sheet mask.

Jag har hittat Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA som billigast för ca 20kr/st med gratis frakt från Korea. Helt klart värt varenda krona kan jag säga, detta är hemma SPA delux. Och all härlig essence som är kvar i förpackningen räcker till många extra appliceringar t ex i din kvällsrutin. Jag tycker Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA håller en riktigt bra kvalité för det billiga priset. Denna sheet mask är verkligen grymt återfuktande på djupet och huden blir len och jämn och ser frisk ut.

Jag skulle rekommendera Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA till precis ALLA hudtyper även om denna sheet mask är särskilt anpassad för porer och jämnare hud. Jag kan inte se någon som inte skulle uppskatta denna sheet mask. Från torr och mogen hud till kombinerad hud och fet hud. Och speciellt bra för porer, acne benägen hud eller acne ärr. Sheet masken är otroligt svalkande, skön, avstressande och totalt återfuktande utan att kännas fet eller kladdig. Perfekt efter en hård och svettig arbetsvecka.

När man tar av sheet masken så känns huden svalkad och kall, och efter en stund lite varmare. Och huden ser otroligt fräsch ut och är alldeles len och fin, jag ser faktiskt skillnad. Känslan är kanske lite som att bada isvak, fast inte lika dramatiskt. Man blir renad! Klibbig känsla när man klappar in den sista essencen men inget som stör mig. Efter ett tag försvinner klibbigheten och huden känns bara fräsch och fin, utan att vara blank.

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA är den perfekta ”pick me up” masken när du vill se fräsch och pigg ut. Jag bara älskar denna sheet mask!

Jag har faktiskt inget att klaga på! Kanske att den svalkande svala känslan på huden inte passar alla? Eller att masken droppar när man packar upp den. Nej, jag bara älskar Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA så det blir höga betyg från mig. Riktigt bra Missha, jag har definitivt hittat en ny favorit!

Produkt: Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA
Pris: från ca 20-25kr/st
Formula: Masken är av hydro-gel och tensel för maximal hudkontakt. Innehåller AHA / BHA syror som skonsamt exfolierar huden & tar bort döda hudceller. Innehåller även eucalyptus, sjögräs & lotus rot.
Hudtyp: ALLA men särskilt för porer & acne benägen hud

FIRST IMPRESSION Betyg 4.9/5

FIRST IMPRESSION: Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA / BHA
5 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

2 Vinnare i vår Alla Hjärtans Dag GIVEAWAY…

Generösa Smaskmask dubblar vinsten YEY! Här är de 2 lyckliga vinnarna i vår härliga Alla Hjärtans dag GIVEAWAY! Stort grattis till Mira & Malin!

Jag och Smaskmask vill börja med att tacka alla er som deltog i vår härliga Alla Hjärtans Dag GIVEAWAY på Instagram igår/dag! Det är så sjukt kul att se all kärlek och engagemang från er. Generösa Smaskmask dubblar därför vinsten och vi har hela 2 vinnare idag! OMG Giveaways är något av det bästa jag vet hihi. Jag hoppas ni alla hade en riktigt mysig och fin dag igår tillsammans med nära och kära. Idag säger vi grattis till vinnarna Malin och Mira som båda vann 2 härliga sheet masks var från bästa Smaskmask! Glöm heller inte rabattkoden hos Smaskmask som gäller hela februari ut,
Ange kod: feb15 | Handla här »

Vinnarna i Alla Hjärtans Dag GIVEAWAY:
@mirandaluxskincare
@malinitaa

Delad glädje är dubbel glädje, inte sant!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

GIVEAWAY Alla hjärtans Dag med Smaskmask sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige

GIVEAWAY ♥ Alla hjärtans Dag med Smaskmask

Glad alla hjärtans dag kära läsare ♥ Idag ska vi fira tillsammans med härliga Smaskmask och två grymt bra sheet masks!

Idag firar vi Alla hjärtans Dag i K-beauty Blogg. Ni ger mig så sjukt mycket kärlek och jag är så tacksam över att få vara med på denna resan tillsammans med er. Så tillsammans med bästa Smaskmask presenterar jag en härlig Alla Hjärtans Dag GIVEAWAY ur Smaskmask’s sortiment. Nu har du chansen att vinna dessa 2 underbara sheet masks:
Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA, BHA
♥  A’pieu Sweet Peach Sheet Mask

GIVEAWAY Alla hjärtans Dag med Smaskmask sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige

Jag och min syster har faktiskt redan testat oss igenom ALLA sheet masks från gårdagens unboxing video, och dessa 2 var mina och våra absoluta favoriter ur Smaskmask’s sortiment. Jag kommer att recensera båda sheet maskerna denna veckan i bloggen. Men redan nu har du chansen att vinna båda dessa härliga sheet masks. Båda sheet maskerna är så otroligt sköna och fräscha. De passar precis alla hudtyper skulle jag säga. Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA, BHA gör huden otroligt fräsch och känns väldigt renande och A’pieu Sweet Peach Sheet Mask är svalkande och uppfriskande med en mild doft av söt persika. Detta är två riktigt bra sheet masks enligt mig. Delta i veckans bästa Alla Hjärtans Dag GIVEAWAY för din chans att vinna. All kärlek till er!

Delta i Giveaway:
♥ Följ mig @k_beauty_europe & @smaskmask på Instagram
♥ Hitta & gilla bilden för GIVEAWAY på Instagram
♥ Tagga 3 vänner du vill önska glad Alla Hjärtans Dag
♥ För en extra chans att vinna, reposta min giveaway bild på Instagram och tagga mig @k_beauty_europe och @smaskmask samt använd taggen #giveaway

Glad alla hjärtans dag önskar K-beauty Blogg Sverige Allt om Koreansk hudvård

Glad Alla Hjärtans Dag önskar K-beauty Blogg Sverige. Vinnaren dras på imorgon torsdag innan lunch. Lycka till ALLA ♥

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

UNBOXING / HAUL i samarbete med Smaskmask

Nu blir det en spännande unboxing video vill jag lova. Och det handlar nämligen BARA om Koreanska sheet masks!

Det här inlägget är sponsrat på det sätt att produkterna kommer från Smaskmask’s sortiment. Mina recensioner är aldrig sponsrade för att vara tydlig. Smaskmask var väldigt generösa och skickade dubletter på ett par sheet masks vilket betyder att jag och min syster kommer att testa dessa masker tillsammans. Nä nu kör vi hörni, här kommer 2018’s allra första unboxing / haul i samarbete med bästa Smaskmask. Besök deras hemsida här.

Just nu får du 15% på ett köp hos Smaskmask (gäller hela februari)
Ange koden: feb15
Handla här »

Produkter i paketet

UNBOXING haul i samarbete med Smaskmask Koreansk hudvård Sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige

UNBOXING haul i samarbete med Smaskmask Koreansk hudvård Sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige

UNBOXING haul i samarbete med Smaskmask Koreansk hudvård Sheet masks från Korea K-beauty Blogg Sverige

Missha Real Solution Tencel Sheet Mask AHA/BHA
Missha Paraffin Heating Foot Mask Rosemary
Missha Paraffin Heating Hand Mask Lavender
A’pieu My Skin-fit Sheet Mask Baobab

Missha Pure Source Cell Sheet Mask Pomegranate x 2
Missha Pure Source Cell Sheet Mask Tea Tree x 2
A’pieu Sweet Peach Sheet mask x 2
Missha Skin Essential Sheet Mask Charcoal & Snail x 2

Det ska bli sååå kul att testa alla dessa Koreanska masker. Redan nu i veckan så kommer jag att dela med mig av 2 recensioner på några av mina absoluta favoriter. Det vill ni bara inte missa!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Smaskiga masker i K-beauty Blogg… Jag presenterar Smaskmask!

Hej hörni, nu blir det en spännande vecka i K-beauty Blogg! Vad sägs om smaskiga sheet masks från Smaskmask!

Den här veckan ska jag presentera ett helt nytt Svenskt företag som heter Smaskmask. Den gulliga tjejen som driver Smaskmask heter Jenny och är född i Korea men uppvuxen i Sverige. Smaskmask handlar om Koreanska sheet masks av alla de slag! Vi pratar klassiska sheet masks, masker för fötter och händer, ”smask-paket” och mycket mer. Kika på deras hemsida här. Imorgon blir det en spännande unboxing video i samarbete med Smaskmask och i veckan ska vi prova flera spännande sheet masks som jag verkligen kan kommendera. Sen blir det förstås en härlig Alla Hjärtans Dag i bloggen också. Vi har en spännande vecka framför oss. Ni hänger väl med!

Just nu får du 15% på ett köp hos Smaskmask (gäller hela februari)
Ange koden: feb15
Handla här »

Jag älskar att presentera små nystartade K-beauty företag för er. Det är underbart att peppa dem som importerar Koreansk hudvård till Sverige och Europa och gör det lättare för oss att få tag i alla dessa härliga K-beauty produkter. Smaskmask levererar flera spännande sheet masks som annars kan vara svåra att få tag i på t ex Ebay. Smaskmask håller dessutom en bra prisnivå tycker jag! Denna veckan ska vi testa ett par riktigt grymma produkter ur deras sortiment, för visst har jag hittat ett par nya favoriter minsann!

Ny "Best of Beauty" vecka i K-beauty Blogg, Koreansk hudvård | K-beauty Blog SverigePS. svaret på frågan i mina instastories är 3 månader. Vi har faktiskt redan varit i Spanien i 3 veckor och 1 dag. Lilla rosa kaninen, bloggen och jag stannar på solkusten i 3 månader. 53% av er gissade på 3 veckor och 47% av er gissade på 3 månader, så det var jämt!

Ha en finfin vecka alla.
Imorgon blir det Smaskmask unboxing.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail