Till webbshoppen »
Fler produkter »

FIRST IMPRESSION: Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot

Koreanska ansiktsmasken Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask är en unik upplevelse att använda minst sagt. Jag har aldrig testat något liknande tidigare.

Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask är en linje Koreanska ansiktsmasker som förvandlas till fast ”gummi” under behandlingstiden. Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot lovar elastisk, smidig och fast hud. Masken stelnar till under behandlingstiden, sedan drar man bort den från huden som en sk peel off mask. I denna serien som heter Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask ingår en rad olika masker för olika behandlingsområden t ex Elastic Shot / elasticitet, Luminous shot / ny lyster, Hydro shot / återfuktande och inte minst Soothing shot / lugnande.

Recension Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Firming Mask ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ser ut som en färglad shake, något man dricker! Jag erkänner, jag får googla innan jag börjar packa upp ansiktsmasken för jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Det är en 2-komponents mask som ska stelna och som man sedan drar bort från huden, en sk peel off mask. Man ska alltså blanda båda komponenterna i den medföljande orangea burken, sedan skaka burken och applicera ansiktsmasken på ansiktet inom 2-3 minuter. Förpackningen innehåller en burk med lock, 2 påsar med 1st kräm & 1st vätska samt en spatel att applicera ansiktsmasken med.

Den första komponenten i Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot är en slags kräm som ser ut lite som tapetklister när jag häller den i burken. Som en slemmig gelkräm eller genomskinligt lim ungefär. Den andra komponenten ser ut som en färglös genomskinlig vätska i förpackningen men blir genast lila när jag häller ner den i burken tillsammans med gelkrämen.

Recension Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Recension Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag får snabbt på locket på burken och börjar skaka järnet. Men jag hinner inte långt. Nästan direkt så har de 2 komponenerna i Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot blandats och blivit till en gummig-aktig vit tjock blandning med små klumpar i. Den lilla färgen har nu försvunnit igen och ansiktsmasken är vit. Jag undrar om jag hann skaka tillräckligt är min första tanke. Man kan blanda lite extra med den medföljande spateln innan man applicerar masken på ansiktet (egentligen behöver man nog inte skaka alls utan kan blanda direkt med spateln). Doften på ansiktsmasken är väldigt mild och god av hudvård, och blir inte alls för mycket enligt mig.

Jag börjar applicera Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot med den medföljande orangea spateln, men det är verkligen inte det lättaste. Jag applicerar ansiktsmasken direkt på rengjord torr hud. Förutom att man känner sig stressad så rinner produkten något på huden. Men det är bara att fortsätta så gott det går. Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot räcker till ett tjockt heltäckande lager på hela ansiktet. Applicera inte produkten nära ögon eller mun. Efter några minuter känner man att ansiktsmasken ändrar konsistens en smula och blir lite mindre krämig, lite ”hårdare” och mindre följsam, jag tänkter spontant på keso.

Recension Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Stressa inte med Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot säger jag. Även om ansiktsmaskan börjar ändra konsistens en liten smula så hinner man applicera all produkt i lugn och ro innan den stelnar. När Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot blir ”stel” så känns masken ungefär som mjuk geleaktig gummi på huden. Sval och fuktig men inte blöt och inte kladdig. Det känns skönt på huden. Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot blir alltså inte stel och hård som en klassisk lermask eller utan känns följsam & mjuk under hela behandlingstiden.

Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ger en otroligt skön, avslappnande och framför allt svalkande härlig känsla på huden. Den svala avslappnande känslan sitter i under hela verkningstiden. Det är som att ha sval tjock fil i ansiktet om jag försöker beskriva. Efter hand stelnar ansiktsmasken till och blir mer lik mjuk len ”gummi” eller krämig stearin. Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot sitter kvar tätt mot huden med 100% hudkontakt under hela behandlingstiden, och utan att rinna eller torka. I alla fall om du får till en jämn applicering från början.

Om jag skulle beskriva Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot så kort som möjligt så är den lik ett paraffin-bad fast för ansiktet.

Om jag hade legat i en skön SPA-stol och någon annan hade applicerat Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot på mig så hade jag bara älskat denna ansiktsmask, för det ÄR hög SPA feel när man applicerar! Men anskiktsmasken är lite meckig med många steg när man ska göra allt själv. Och det känns stressigt och svårt att få masken jämn på 2-3 minuter. Men att Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot är en upplevelse i sig är det ingen tvekan om.

Man känner lite när det är dags att ta bort ansiktsmasken efter ca 20 minuter eftersom den stelnar till och liksom slutar verka eller vad man ska säga. Det gör absolut inte ont att ta bort Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot från huden, utan det går lätt. Masken håller ihop bra likt en klassisk peel off mask om man har applicerat ett jämnt tjockt lager från start.

Recension Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Recension Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Huden känns fräsch, smidig och något lite mer elastisk efter Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot. Inte alls blank, fet eller kladdig. Min hud blev snarare matt, men fräsch och mjuk. Huden känns inte heller stram tycker jag. Jag tror att om du har normal till kombinerad eller fet hud så kommer denna ansiktsmasken att ge din hud ett mjukt glow. Jag skulle främst rekommendera Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot för den avslappnande svala känslan på huden under behandlingstiden. Perfekt för dig med mogen, ruff och sträv hud som vill ha en mjukgörande mask för ökad smidighet & elasticitet. Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ska även passa känsliga hudtyper.

Plus för den otroligt sköna, svala och avslappnande känslan på huden under behandlingstiden och den milda doften. Plus för en innovativ rolig produkt man blir sjukt nyfiken på att testa. Plus för förpackningen som är helt underbart galen och kreativ! Plus för att ansiktsmasken håller ihop bra och är enkel att dra bort. Minus för att man blir stressad när man ska blanda, skaka och applicera på 3 minuter. Minus för att ansiktsmasken kan rinna något vid applicering. Minus för priset som ligger någonstans runt 100kr/st då masken räcker till en enda applicering. Jag hade önskat mer resultat på rynkor och linjer för det priset. Overall en spännande och kul ansiktsmask som absolut är värd att testa inte minst för själva upplevelsen. Men främst något för hudvårdsnörden eller K-beauty fanatikern enligt mig…

Recension Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot ansiktsmask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot är en otroligt innovativ, spännande och kul ansiktsmask, men priset är lite för högt tycker jag!

Produkt: Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot
Pris: 100kr/st
Formula: En 2 komponents mask som ger mjuk, mer elastisk och fastare hud. Masken går från en krämig ansiktsmask till en fast gummi mask som man sedan drar bort från huden, en sk peel off mask.
Hudtyp: ALLA men främst mogen hud & ruff sträv hud

FIRST IMPRESSION Betyg 4/5

FIRST IMPRESSION: Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot
5 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Sephora vecka i K-beauty Blogg. Unboxing + Haul + Recensioner!

Nu blir den en helt sjukt nice Sephora vecka i K-beauty Blogg. Jag kommer nämligen att recensera några av Sephoras hetaste nyheter inom K-beauty just nu. Vi kör igång direkt!

Hoppas ni hade en fin helg allihop? Jag hängde ju på Stockholm Beauty Week förra veckan men nu är jag äntligen tillbaka som vanligt här i bloggen. Denna veckan blir det både unboxing och härliga recensioner minsann! Jag kommer att försöka hinna med att testa & recensera hela 4 Koreanska produkter i bloggen den här veckan. Vi får se hur det går, men om jag lyckas så är det nytt rekord faktiskt, häng med!

Ni kanske minns förrförra veckans måndags-post och alla fina paket jag fick efter att jag kom hem från Spanien? Ni som följer mig på Instagram har tidigare fått se en liten sneak peek av veckans planer. För nu ska vi nämligen öppna det största paketet av dem alla. Jag pratar om paketet från bästa Vass PR och självaste Sephora! Det sjukaste är att när jag var i Spanien så tittade jag på flera av dessa Koreanska produkter i varuhusen, men jag kunde bara inte få med mig mer grejer hem. Ni kanske minns min resväska haha. Så gissa om jag blev lycklig när jag såg att Sephora redan skickat produkterna till mig och oss här i bloggen. Helt underbart! OBS Detta är ett sponsrat inlägg på det sätt att produkterna kommer från butiken Sephora. Mina recensioner och övriga tips är aldrig någonsin sponsrade för att vara extra tydlig. Nu kör vi!

Unboxing / HAUL.
Samarbete med Sephora!

Vi kör igång direkt med att unboxa paket tycker jag! Så här såg det ut när jag öppnade paketet från finaste Caroline på Vass PR och Sephora! Tack Caroline för ditt fina brev, och tack härliga Sephora för alla underbara Koreanska hudvårdsprodukter. Nu kör vi hörni! Här kommer veckans garanterat bästa unboxing video:

Helt seriöst hörni. Att få paket från Sephora är något av det bästa som finns. Känslan av lyx och ”premium” är ofrånkomlig, jag bara älskar deras paket!

Produkter i videon / Sephora HAUL:
Tonymoly Tako Pore Bubble Pore Pack
Tonymoly Tako Pore One Shot Nose Pack
Belif The True Cream Aqua Bomb
Dr.Jart+ Shake & Shot Rubber Mask Elastic Shot
Kocostar Camouflage Series Nose Mask Pore Care
Kocostar Camouflage Series Outdoor Eye Mask
Skinfood Back Sugar Perfect Splash Mask
Caolion Pore T-zone Strip
Caolion Pore & Makeup Cleansing Stick Charcoal
Too Cool For School Pumpkin Purifying 24K
Mask

Oozoo Oozoo Bear Black Space Pore Caring Mask

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreanska produkter från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreanska produkter från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreansk hudvård från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephora i K-beauty Blogg Sverige Unboxing Haul Koreansk hudvård från Tonymoly Skinfood Dr. Jart+ Too Cool For School och mer

Sephora i K-beauty Blogg Sverige unboxing koreanska produkter från Skinfood, Belief Tonymoly Caolion Too Cool For School Dr Jart+ och mer..

Sephoras paket är alltid så sjukt snygga. Boxen är orange av hård papp med en magnetisk stängning och Sephoras logga på. Så grymt fint! Som ni säkert förstår så kommer det att bli en hel del spännande K-beauty recensioner den här veckan! Det vill ni bara inte missa, jag lovar. Hoppas ni vill hänga med mig…

Kommentera gärna om det är någon särskild Koreansk hudvårdsprodukt ni är extra nyfikna på, så ordnar jag en recension inom kort. Jag är så taggad på allt detta!

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Stockholm Beauty Week 2018

Hej hörni! Har ni saknat mig nåt den här veckan?

Som ni kanske vet så har Stockholm Beauty Week 2018 pågått i 3 dagar 15-17 maj i Konstnärshuset vid Norrmalmstorg i Stockholm. Jag har varit på mässan under alla 3 dagar och träffat så sjukt underbara och inspirerande människor. I sällskap med bl a @ingmarilamy, @louiseanderssons.se, @lindaloopiz, @bittervonkruger, @beautybyiman__ och @maysundstrom så har jag även lyssnat på spännande föreläsningar om makeup, ekologiskt tänk kring skönhet, framtidens hudvård och inte minst fått smaka på väldigt lyxigt te tillsammans med Sheikh Aliur Rahman!

Förra året stod jag själv vid ett bord på mässan, och informerade besökarna om K-beauty och om företagen Sheet Happens & GlowId:s härliga sortiment. Men i år antog jag Stockholm Beauty Week som en helt vanlig besökare vilket var jättekul. Jag måste säga att en del moment var ganska röriga på mässan i år. Vissa fick ingen goodie bag och jag själv blev snuvad på lunch trots att jag bokat in mig efter konstens alla regler. De var lite först till kvarn som gällde i år minst sagt!

I övrigt fanns där otroligt spännande utställare och välkända klassiker som t ex Anastasia Beverly Hills, Inglot, Anne Semonin och Glo Skin för att nämna några. Där fanns helt nylanserade varumärken, och även K-beauty och K-beauty inspirerade märken som t ex Kocostar, Midnattssol, Masq+ och Clinicare. Jag måste även nämna alla generösa goodie bags i år. Herre Gud, jag tror jag fick med mig minst 10 påsar hem fyllda med lyxiga hudvårds och makeup produkter. Tusen tack till alla generösa utställare i år. Och stort tack till värdinnan Maria Forssén!

Stockholm Beauty Week 2018

Stockholm Beauty Week 2018 Midnattsol K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 Midnattsol K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 Tony Irving K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 London Tea Exchange K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 London Tea Exchange K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 Ingmari Lamy Maria Forssen K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Goodiebag Stockholm Beauty Week 2018 K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Goodiebag Stockholm Beauty Week 2018 Kocostar K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Goodiebag Stockholm Beauty Week 2018 Kocostar K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Goodiebag Stockholm Beauty Week 2018 Kocostar K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 Charlotta Flinkenberg Mimass K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Stockholm Beauty Week 2018 Charlotta Flinkenberg Mimass K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

På bilderna syns bl a Midnattsols produkter som tillverkas i Korea med Erik Sundquist i spetsen, mannen som introducerade Restylane i Sverige. Tony Irving promotar Rosenserien och Operation Smile. London Tea Exchange och Sheikh Aliur Rahman presenterade extremt fina och dyra te sorter. Jag kan stolt skryta med att jag smakat te som kostar 1.2 miljoner dollar / kg, något så exklusivt att det endast säljs till Kungahus och extremt välbärgade familjer. Vackra modellen Ingmari Lamy 70+ pratade om närhet till naturen och skönheten vi alla har inom oss. En av mina favorit hörn var förstås härliga Kocostar! Och den sista dagen höll fina Charlotta Flinkengerg tillsammans med Mimass en härlig informativ föreläsning och framtidens hudvård, och om K-beauty förstås.

Jag vill ge en extra shout out till de otroligt trevliga tjejerna Sandra på Färg Collection, Tiande Echosphere, Anastasia Beverly Hills och så klart Kocostar. Bra jobbat tjejer!

För er som undrar vad jag egentligen fick med mig i påsarna så har jag försökt att fota alla goodiebags så gott jag kan. Jag vet att många går på sådana mässor enbart för att få gratis produkter. Själv tycker jag att det är ett ypperligt trevligt sätt att introducera nyheter och produkter till kunden, och man känner sig absolut bortskämd! Även om det kanske gick lite överstyr för mig. Eller vad tycker ni?

Goodiebag Stockholm Beauty Week 2018 K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

Goodiebag Stockholm Beauty Week 2018 Goodie bag K-beauty Blogg Sverige Koreansk hudvård och makeup

 

Tack alla ni som hängde med mig på Stockholm Beauty Week 2018. Det här gör vi om nästa år tycker jag!

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Ny vecka i K-beauty Blogg, dags för Stockholm Beauty Week 15-17 maj 2018!

Imorgon drar Stockholm Beauty Week 2018 igång minsann! Är det några av er som ska gå dit i år?

Hoppas helgen var bra och vilsam kära ni. Själv slet jag upp golvet i sovrummet som några av er kanske såg på Instagram. Det är nämligen så att på 50-talet så la man linoleum matta över gran-golv (?) så vi har slitit upp alla fula plast-mattor i vår lgh och slipat upp original golvet under, sovrummet är sist ut!

Den här veckan kommer jag att vara lite på språng eftersom Stockholm Beauty Week 2018 drar igång imorgon. Jag kommer tyvärr inte att hinna blogga och recensera produkter denna veckan eftersom jag bokat in mig på en hel drös events och föreläsningar under Beauty Week. Men jag kommer självklart att updatera via Instagram och även här i bloggen med lite härliga bilder! Några av oss beauty bloggare / K-beauty bloggare har snackat ihop oss och kommer att gå på flera av Beauty Weeks events tillsammans. Det kommer att bli SÅ kul hörni. Jag har bl a bokat in mig på K-beauty frukost sista dagen som jag verkligen ser fram emot!

Minns ni Stockholm Beauty Week 2017? Jag visste in ens om att eventet fanns förra året, snacka om rookie! Den här bloggen var precis etablerad och jag hade knappt blivit varm i kläderna som ”bloggare”. Jag blev medbjuden av finaste Cecilia på GlowID att hänga med tjejerna i K-beauty Corner. Sheet Happens lanserade då sin härliga prenumerationsbox med sheet masks som sedan blev en stor succé! Ni var många härliga besökare som hälsade på oss den veckan. Och flera av er fick prova på Koreanska sheet masks för allra första gången. För min del upptäckte jag LJH / Leegeehaam’s underbara propolis linje förra våren. Här kommer i alla fall en liten ”Throw Back Monday” för er som undrar vad jag pratar om…

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige

Fotografering med Annaliese Comelab på Stockholm Beauty Week 2017 K-beauty Sverige

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige   Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige    Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeup. K-beauty Sverige

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg Koreansk hudvård makeup med kissie & sheethappens

Stockholm Beauty Week 2017 K-beauty blogg koreansk hudvård makeup Weleda och sassa_asli Sassa Asli

Stockholm beauty week 2017 K-beauty blogg om Koreansk hudvård & makeupPå bilderna ovan syns bl a GlowID Cecilia, Sheet Happens Paula, Kissie Alexandra Nilsson, Seoul Sisters Linda, Sassa Asli, Stina Almer m fl.

Ni vet väl om att Stockholm Beauty Week är öppen för alla! En biljett kostar bara 100kr och räcker för alla 3 dagar 15-17 maj 2018. Mässan är fylld av roliga events, och man kan anmäla sig kostnadsfritt till allt möjligt kul på deras hemsida. Vad sägs om en lunch föreläsning, ekologisk hudvård eller afternoon tea? På Stockholm Beauty Week lanseras både ny och etablerad hudvård och Makeup i en salig blandning. Läs mer om eventet och anmäl er här.

Medverkande i år 2018 är bl a Anastasia Beverly Hills, Scratch Nails, Glo SKIN BEAUTY, Maria Åkerberg, KMS, Gildaskolan, Derma ProMedical, Depend, FÄRG, INGLOT Cosmetics, Rosenserien, Naked Juice Bar, TanOrganic, MASQ+, Makeupstudion och många många fler.

Vi kanske ses där? Ha en grym vecka alla <3

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask

Nu ska vi testa Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask, en hög-kvalitativ sheet mask som ger näring och fukt till torra hudtyper. Här är min recension.

Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask är en närande sheet mask med nyckel ingrediensen olja från Andiroba som är en tropisk växt från Latinamerika. Sheet masken är gjord av Bio Cellulosa från kokosnöt, bio-fermenterad kokosnöts juice. Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask är rik på collagen och vitaminer och återställer balansen i huden. Verkar lugnande, närande och är anti-age mot linjer och rynkor. Sheet masken är fri från mineraloljor, färgmedel, parabener och allergener. Dermatologiskt testad.

First impression recension Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask från Korea Anti-age mot rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Detta är första produkten jag testar från märket Leaders som har sin tillverkning både i Korea och i Schweiz. Formulan på Leaders produkter utvecklas i Korea av framstående Koreanska dermatologer. Själva förpackningen känns något lite tjockare än många andra sheet masks. Jag öppnar Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask med höga förväntningar då detta är en väldigt omtyckt serie masker. Förpackningen är underbart knallrosa och ser otroligt härlig och inbjudande ut.

Själva sheet masken är gjord av bio cellulosa från kockosnöt / coconut bio cellulose. Sheet masken är sådär lite tunn, plastig gele-aktig och förpackad mellan 2st stöd-masker i vit papper/plast. Sheet masken och stöd-maskerna är fullkomligt dränkta i otroligt härlig, genomskinlig gele aktig essence. Ingen risk att masken droppar då gelen känns rejäl!

Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask doftar alldeles underbart fruktigt av hudvård. Inte alls sött och sliskigt utan bara fräsch och milt. Doften är precis lagom och blir inte för mycket tycker jag. Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask är en kvalitets-mask enligt mig.

First impression recension Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask från Korea Anti-age mot rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask från Korea Anti-age mot rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Själva sheet masken är lite pillig att få ut från skyddsplasten, men när Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask väl sitter på ansiktet så är passformen riktigt bra. Bio cellulosa materialet känns ungefär som tunn silicon / hydro-gel och sheet masken sitter tätt mot huden under hela behandlingstiden. Bra hud-kontakt med andra ord. Man kan röra sig och äta utan problem. Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask känns otroligt mild och svalkande på huden, bara så skönt! Jag gillar denna sheet mask från första stund. Den svala återfuktande känslan håller i sig under hela behandlingstiden.

Verkningstiden på Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask är 20-25 minuter och det går hur bra som helst eftersom materialet gör att all essence effektivt låses in mot huden utan att sheet masken torkar ut. Jag vill mer än gärna ha på mig masken längre än rekommenderad tid för den är underbar.

Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask är en premium mask av hög kvalitet enligt mig, i stil med något du kan förvänta dig på närmaste SPA.

Jag skulle rekommendera Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask till de flesta hudtyper som behöver en extra boost av djup näring och fukt. Från torr och kombinerad hud till mogen hud. Denna mask blir antagligen för mycket för fet hud då man känner sig insmord efteråt. Essencen är genomskinlig och lik gele men känns inte alls tung utan bara närande och fräsch på huden. Efteråt känns huden ordentligt närd på djupet och insmord med ett härligt glow. Klibbig känsla när man klappar in essencen. Jag rekommenderar att använda Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask till kvällen, för man vill helst inte applicera makeup över huden när den känns så ompysslad.

First impression recension Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask från Korea Anti-age mot rynkor Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag tror att de flesta med torrare hudtyper skulle uppskatta Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask! Stort plus för den milda fruktiga doften, passformen och att sheet masken sitter tätt mot huden utan att torka under behandlingstiden. Plus för materialet, premium känslan och att den känns otroligt sval, djupt närande och återfuktande för huden. Hemma SPA på hög nivå! Minus för att sheet masken var lite svår att vika upp med all skyddsplast och att skyddsplasten åt upp en hel del essence. Jag använde skyddsplasten på dekolletaget för att inte slösa essence. Priset ligger högre än många andra sheet masks på runt 79kr/st.

Over all så är Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask en riktigt bra sheet mask av hög kvalité. Helt perfekt för torra hudtyper enligt mig. Jag älskar denna sheet mask och jag vill mer än gärna testa övriga sheet masker i denna serie. Det blir toppen betyg för Leaders. Om du ser denna mask på rea så köp!!

Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask är en premium mask i nivå med SPA. Mycket bättre än så här blir det faktiskt inte!

Produkt: Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask
Pris: 79kr/st
Formula: Rik på collagen och vitaminer och återställer balansen i huden. Verkar lugnande, närande och är anti-age.
Hudtyp: Alla som behöver näring och fukt. Torr, kombinerad & mogen hud.

FIRST IMPRESSION Betyg 4.8/5

FIRST IMPRESSION: Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask
5 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit

Nu ska vi testa Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit, en väldigt spännande Koreansk sheet mask med bubblor! Här är min recension.

Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit är en djuprengörande, exfolierande och återfuktande sheet mask som skapar en massa bubblor med hjälp av kolsyrat vatten. Innehåller även extrakt från persika, grapefrukt, anis och vindruvor samt hyaluronsyra och honungs extrakt. Huden blir rengjord på djupet, återfuktad och får ny lyster.

First impression recension Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit bubbel sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit är den första Koreanska bubble masken som jag provar. Jag ser fram emot att testa en sådan typ av sheet mask men jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Nu kör vi, här är min recension.

Första känslan är att doften på Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit sheet mask känns frisk och fräsch när jag packar upp masken ur förpackningen. Den doftar åt citron och rengöringsmedel hållet, fast på ett bra sätt. Jag blev förvånad när jag tog upp sheet masken ur förpackningen, för den är bara halv? Är det en 2-delad mask tänker jag? Men jag hittar inga fler delar och på förpackningen ser jag att det är en enda sheet mask endast för nedre delen av ansiktet. Och efter att jag använt den här bubbel sheet masken så förstår jag varför. Det blir nämligen så mycket bubblor av Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit att man antagligen skulle få bubblor i ögonen om sheet masken täckte hela ansiktet.

First impression recension Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit bubbel sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Bubblorna visar sig så snart man tar ut sheet masken ur förpackningen. Först ett blygsamt skum, sedan blir det mer och mer bubblor och efter 10 minuter är hela sheet masken täckt av ett 1cm tjockt lager av bubblor. Det svider inte i ögonen eller så utan sheet masken känns mild på huden. Till en början känns Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit sval och skön på ansiktet. Bubbel masken sitter bra mot huden under hela verkningstiden. Dock känns den lilla biten mellan ögonbrynen lite udda. Den första fräscha svala känslan försvinner under verkningstiden tyvärr. Sheet masken känns istället ljummen och ”kliar” något pga av alla bubblor. Jag vill inte säga stickad kofta, men jag får associationer. Man ser ut som självaste jultomten tillslut och man hör nästan nästan hur bubblorna bildas.

First impression recension Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit bubbel sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

First impression recension Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit bubbel sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Med Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit sheet mask får du ordentligt med bubblor. Masken känns väldigt spännande & kul!

Man ska ta bort Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit efter 10 minuter och massera in överblivet skum i huden. Det är nästan som att smörja in krämtvål i ansiktet, i alla fall om man använder bubblorna från sheet masken. Huden blir vit, fet och ordentligt klibbig. Sedan ska man skölja ansiktet med ljummet vatten. Produkten liknar då en klassisk skummande ansiktstvätt. Huden känns genast ren och fräsch. Man kan även spara överbliven ”essence” ur förpackningen och använda att tvätta ansiktet med likt en vanlig skummande rengöring.

Jag skulle rekommendera Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit till de flesta hudtyper faktiskt utom riktigt torr hud eftersom huden stramar efter denna mask. Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit passar normal till kombinerad och fet hud. Denna sheet mask kommer garanterat att förgylla SPA kvällen med kompisarna och bjuda på härliga skratt, men den kanske inte blir din nya favorit sheet mask tyvärr. Berrisom Oops Soda Bubble Mask känns lite omständig för resultatet man får.

First impression recension Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit bubbel sheet mask från Korea Koreansk hudvård K-beauty Sverige

Efteråt kändes min hud rengjord, fräsch och otroligt len. Dock stramar min torra hud så det är bäst att smörja in sig direkt efteråt. Detta är alltså inte en klassisk återfuktande sheet mask, utan mer en djuprengörande bubbel mask.

Plus för en fin inbjudande förpackning och att masken känns spännande och rolig att testa. Plus för att det blev ordentligt med bubblor, det är ju trots allt en bubbel-mask! Plus för att huden blev ren, fräsch och mjuk. Minus för känslan på huden under behandlingstiden som var lite ljummen och kli-ig. Overall så tycker jag Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit är en rolig bubblig sheet mask som är kul att testa på, men ingen ”måste ha” mask enligt mig tyvärr. Det känns som en komplicerad tidskrävande grej bara för att få en djuprengöring. Då väljer jag hellre en klassisk skrubb eller liknande. Klart godkänt, men inte mycket mer tyvärr. Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit kostar från ca 20kr/st, t ex 80kr för ett 5-pack med gratis frakt från Korea.

Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit är absolut en rolig bubbel mask som garanterat kommer att bjuda på skratt under SPA kvällen med kompisarna, men ingen ny favorit tyvärr!

Produkt: Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit
Pris: från ca 20kr/st
Formula: Återfuktande och djuprengörande sheet mask som skapar bubblor med hjälp av kolsyrat vatten. Innehåller extrakt från persika, grapefrukt, anis och vindruvor samt hyaluronsyra och honungs extrakt.
Hudtyp: Alla utom torr hud

FIRST IMPRESSION Betyg 3.5/5

FIRST IMPRESSION: Berrisom Oops Soda Bubble Mask Aqua Fruit
4 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

UNBOXING nu öppnar vi läsar paket!

Nu blir det unboxing hörni, och vi ska inte öppna vilka paket som helst minsann. Dessa paket kommer nämligen från er kära läsare!

Nu blir det äntligen en härlig unboxing video i K-beauty Blogg, och det är inte vilka paket som helst minsann. Utan dessa kommer nämligen från er underbara läsare, närmare bestämt från @littlemissbeautygroupie och @mirandaluxskincare@finino. Jag har ju typ världens bästa läsare tycker ni inte! Det är så härligt när ni själva tipsar om produkter ni tycker att jag ska testa & recensera. TACK! Jag vet att flera av er läsare redan handlar sheet masks av finaste Nora på @finino och jag är så glad att hon introducerat märket Leaders till Sverige, underbart. Om du är nyfiken på just Leaders eller Fininos sortiment så besök deras hemsida här, alltid snabb leverans och alltid gratis frakt inom Sverige: www.finino.se/

UNBOXING öppna läsar paket!

Nu kör vi! Här kommer veckans garanterat finaste paket från bästa @littlemissbeautygroupie och @mirandaluxskincare@finino! Dags för unboxing video läsar special:

Produkter i videon

Leejiham / Leegeehaam Dual Peptide Firming Mask
Berrisom Soda Bubble Mask Aqua Fruit
Dr. Oracle 21:STAY A-Thera Peeling Stick x 2st
Leaders A Breath Of Fresh Air Sheet Mask
Leaders Relax It’s Zen Time! Sheet Mask
Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask

I samband med detta inlägg får du just nu 20% rabatt på märket Leaders hos Finino. Erbjudandet gäller endast fram till söndag 13/5!
Handla här ›

Unboxing öppnar paket från Korea Koreanska sheet masks Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige Berrisom

Unboxing öppnar paket från Korea Koreanska sheet masks Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige Leaders

Tusen tack till @littlemissbeautygroupie och @mirandaluxskincare@finino. Jag är så glad för er support. Psst glöm inte 20% på Leaders hos Finino fram till söndag, min recension på Leaders 7 wonders masken kommer nu på fredag!

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Ny vecka och en massa härliga paket i K-beauty Blogg!

Hej allihop, gissa vad som väntade på mig när jag kom hem från Spanien!? En massa härliga K-beauty paket, underbart! Dessa ska vi titta närmare på den här veckan!

Hoppas helgen var nice hörni. Nu känner man verkligen att våren är här på riktigt! I Stockholm hade vi 22 grader och sol i helgen. Jag tycker faktiskt att den svenska våren är bästa tiden på hela året. Hela befolkningen har liksom gått runt och frusit i månader av mörker & kyla. Och när ljuset och värmen äntligen kommer så blir det mass-psykos i hela Sverige. Jag älskar det! Alla parker fylls av glada människor, det är kärlek i luften, rosévin och körsbärsblom i Kungsträdgården. Allt man ser är glada människor. Det finns verkligen inget bättre tycker jag! Vilken är er favorit-årstid? Ovan en bild från Kungsträdgården i Stockholm, ett måste för mig om våren!

Ni anar inte vad som mötte mig här hemma när jag kom hem till Sverige förra veckan. En massa K-beauty paket! Ni har redan fått se små sneak peeks på Instagram och jag kommer självklart att skriva poster om allt detta. Det var ett sjukt lyxigt utskick från finaste Caroline på Vass PR och bästa Sephora. Det var en färgsprakande sheet mask box från underbara My Mask Time som jag verkligen rekommenderar om ni gillar boxar, alltid SÅ generösa boxar! Och inte mindre än 2st härliga paket från ER kära läsare!! Snacka om välkomnande när man kom tillbaka till Sverige ♥ Titta på allt detta!

Unboxing öppnar paket i K-beauty Blogg Sverige allt om Koreansk hudvård

Nu till veckans planer i K-beauty Blogg Sverige! Den här veckan dedikerar jag till er fina läsare. Ni som peppar, tipsar och engagerar er i det här med K-beauty lika mycket som jag. Det finns faktiskt 2 speciella läsare jag vill lyfta fram extra mycket och peppa tillbaka denna veckan, och det är @mirandaluxskincare och @littlemissbeautygroupie. Förutom ett härligt aldrig sinande engagemang så har båda två tagit sig tid att skicka fina Koreanska sheet masks till mig, bara sådär! Bättre läsare får man leta efter, håller ni med? Jag vill även ge en stor shoutout till bästa @finino & Nora som introducerat märket Leaders i Sverige, och som sponsrar med härliga sheet masks av hög kvalité. Besök deras hemsida här www.finino.se

Den här veckan ska vi öppna läsar-paket i bloggen och jag kommer även att recensera två av produkterna som @mirandaluxskincare och @littlemissbeautygroupie har skickat till mig. Redan imorgon drar vi igång med en unboxing video, och då får ni se vad som fanns i paketen! Ni kommer även att få ett unikt erbjudande från Finino. Hoppas ni vill hänga med mig.

Finns det nåt bättre än att mötas av en massa härliga K-beauty paket efter en långresa? Ganska svårlaget inte sant, särskilt när dem kommer från er läsare! Ha en underbar vecka alla. Imorgon blir det unboxing hihi!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

K-beauty HAUL från Spanien, billiga sheet masks i massor!

Idag delar jag med mig av en hel drös otroligt prisvärda & billiga Koreanska sheet masks som jag köpte i Spanien. Alla dessa masker kostade från 1.49/st (15kr)!

Ni missade väl inte mitt förra inlägg där jag tipsar om var man bäst handlar K-beauty i Spanien? Mer om det här. Jag måste erkänna en sak, jag åkte hem från Spanien med fler sheet masks än jag hade med mig dit ååå. Men man kan ju bara inte låta bli när de kostar 1.49-1.99/st, håller ni med? Så värt att slippa Postnords avgifter och allt sånt tjafs! Jag åkte faktiskt fast i säkerhetskontrollen sen på flygplatsen i Malaga när jag var på väg hem. De bad mig att öppna min resväska och undrade varför jag hade så många skönhets-produkter. Jag såg lite förvirrad ut och svarade snabbt
– I’m a blogger heh, that’s why! Jag blev ivägsläppt kort därefter haha! #truestory

K-beauty shopping i Spanien

Lite så här såg det ut efter att jag shoppat loss i de spanska butikerna Primor och El Corte Ingles i Spanien! Detta är faktiskt inte ens alla sheet masker jag köpte, men en hel del i alla fall. Jag blev så himla glad när jag t ex fick tag i några av de nyare maskerna från Tonymoly I’m Real serien, och de kostade bara 1.99 euros/st på varuhuset El Corte Ingles. Jag tänkte börja testa hela serier med sheet masker här i blogggen. I alla fall när jag får tag i det. Roligare att testa hela linjen med masker istället för bara en sheet mask i taget, eller vad tror ni om det?

K-beauty HAUL från Spanien Köpa Sheet masks från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty HAUL från Spanien Köpa Sheet masks från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty HAUL från Spanien Köpa Sheet masks från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

K-beauty produkter / Spanien HAUL:

Kocostar Slice Mask Sheet Cucumber
Kocostar Slice Mask Sheet Lemon
Kocostar Slice Mask Sheet Tomato
Kocostar Slice Mask Sheet Rose
Tonymoly I’m Real Sheet Mask Orange
Tonymoly I’m Real Sheet Mask Pumpkin
Tonymoly I’m Real Sheet Mask Olive
Tonymoly I’m Real Sheet Mask Ginseng
Tonymoly I’m Real Sheet Mask Pearl
Holika Holika After Drinking Mask Sheet
Holika Holika After Leports Mask Sheet
Holika Holika After Taking A Trip Mask Sheet
Holika Holika After Hard Study Mask Sheet
Holika Holika After Night Overtime Mask Sheet
Holika Holika After Sauna Mask Sheet
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet Hyaluronic Acid
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet Hyaluronic Peptide
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet Vita C
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet Collagen
Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet Madecassoside
Tonymoly Panda’s Dream Eye Patch

K-beauty HAUL från Spanien Köpa Sheet masks från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Åka hem från Spanien K-beauty Blogg Sverige Allt om Koreansk hudvård

När jag skulle försöka packa resväskan inför hemresan så insåg jag hur mycket produkter jag faktiskt shoppat. OK jag var i Spanien i 3 månader, klart det blir en del shopping! Och förutom en MASSA koreanska sheet masks så blev det skor, kläder, accessoarer, 4 par solglasögon och makeup från t ex Milani och Essence. De har galna reor i Spanien vill jag lova, så när jag hittade produkter från märket Physicians Formula, Revlon & TIGI för 1.99/st så köper man ju allt man ser. Deras smink produkter ligger annars mellan 100-300kr/st. Gissa om min familj och vänner blev glada när de fick lite sköna goodies från Spanien hihi ♥

Hur många sheet masks skulle du köpa om de kostade 1.49 / st i en fysisk butik? 1st, 10st eller fler? Ja, ni ser ju tydligt vad jag gjorde haha!

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail