Till webbshoppen »
Fler produkter »

Mega super unboxing haul – jag öppnar 11 paket från Korea!

Dags för den allra sista K-beauty unboxing / haul videon denna veckan och den STÖRSTA av dem alla! Idag öppnar vi hela 11 paket från Korea, helt sjukt!

Pju, vad tycker ni om denna veckan so far! Har det varit kul? Har ni sett några nya Koreanska produkter ni blivit nyfikna på än? Glöm i så fall inte att kommentera så kommer recensioner inom snar framtid.

Nu är det dags för den allra sista K-beauty unboxing / haul videon denna veckan och också den största av dem alla! Vi ska öppna hela 11 paket från Korea hörni. Det är så sjukt mycket koreanska produkter så jag nästan svimmar. Det blir högt och lågt, high-end märken och prisvärda produkter från Korea och en och annan present box. Det dyraste kostar runt 200kr och det billigaste 10kr/st. Här kommer den sista unboxing videon för denna veckan. Häng med, för nu öppnar vi en herrans massa paket från Korea!

K-beauty unboxing / haul:

♥ Tonymoly I’m Real Mask Sheet x 11st
♥ Tonymoly Strawberry 3 Step Nose Pack x 3st
♥ LJH Leejiham / Leegeehaam Vita Propolis Cream x 2st
♥ LJH Leejiham / Leegeehaam Vita Propolis Ampoule x 2st
♥ Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
♥ Laneige Lip Sleeping Mask original ”berry”
♥ Laneige Moisture Care Trial Kit x 4 products
♥ IOPE Super Vital Cream Rich VIP Special Gift x 2st
♥ Wishtrend Pure Vitamin C 21.5 Advaced Serum
♥ SU:M37 LosecSumma Elixir Eye Cream samples 1ml x 30st
♥ Benton Snail Bee High Content Essence
♥ Benton Snail Bee High Content Steam Cream
Gratis samples bl a från Klairs

OMG Vilken mega leverans från Korea hörni! En del av produkterna var till mig och en del till vänner och familj kan jag erkänna. Jag är faktiskt inte helt galen även om mitt badrumsskåp svämmar över av K-beauty just nu! Om jag ska ska skriva lite extra om några av produkterna så måste jag säga att Laneige Moisture Care Trial Kit x 4 products är så otroligt prisvärt för bara 50kr och man får hela 70ml produkt i detta set. Helt perfekt när man reser eller om du är nyfiken på att testa Laneige’s klassiska linje. Även IOPE Super Vital Cream Rich VIP Special Gift set var prisvärt för 75kr med hela 6 olika produkter från detta Koreanska high-end märke.

Mega super unboxing haul jag öppnar 11 paket från Korea! Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Mega super unboxing haul jag öppnar 11 paket från Korea! Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Mega super unboxing haul jag öppnar 11 paket från Korea! Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Benton Snail Bee High Content Essence och Benton Snail Bee High Content Steam Cream är riktiga Korea klassiker som jag rekommenderar för torr, super-torr och känslig hud. Ingen parfym och djupt återfuktande. Essencen är ungefär som ett serum och funkar som lätt återfuktare även för fetare hudtyper. Tillsammans är de en perfekt duo tycker jag. Produkterna kostade ca 100kr/st med gratis frakt från Korea!

I övrigt så vet ni säkert redan att jag ÄLSKAR LJH Leejiham / Leegeehaam Vita Propolis produkterna som även mina vänner nu får testa på, och de verkar mer än nöjda so far!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Ännu mer unboxing HAUL video – öppnar 4 paket från Korea

Vi forsätter att öppna K-beauty paket i K-beauty Blogg. Idag blir det en del nya Koreanska produkter ni inte sett tidigare i bloggen. SÅ Spännande!

Ni missade väll inte gårdagens galna K-beauty bonanza med hela 8 paket! Idag fortsätter vi att öppna spännade paket i K-beauty Blogg. Om ni ser någon produkt ni vill veta mer om eller få recension på, så kommentera gärna. Idag blir det lite av varje och flera nya Koreanska produkter ni inte sett tidigare i bloggen. Häng med, nu öppnar vi paket från Korea. Här kommer dagens unboxing / HAUL video:

K-beauty unboxing / haul:

♥ Laneige Lip Sleeping Mask original / berry
Aritaum Pore Master Sebum Control Primer
Beauty of Joseon Dynasty Cream
Tonymoly Magic Food Mango Hand Butter
Gratis samples bl a Ekel/Malie Collagen Ultra Hydrating Essence Mask

Unboxing HAUL video öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Unboxing HAUL video öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Alla dessa Koreanska produkter är jätte-trevliga. I denna härliga Korea leverans fann jag faktiskt flera nya favoriter. Aritaum Pore Master Sebum Control Primer t ex. OMG faktiskt en av de bästa primers jag någonsins testat och sägs vara en dupe på Benefit Porefessional. Så sjukt bra hörni! En annan väldigt speciell ansiktskräm som är grymt bra är Beauty of Joseon Dynasty Cream som jag köpte efter ett tips från en vän. Älskad av många och högt recenserad online. Med en speciell ”seg” konsistens! Recension på den krämen kommer garanterat längre fram.

Vilka av dessa Koreanska produkter vill ni se recensioner på först? Kommentera gärna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

K-beauty Unboxing / HAUL – vi öppnar 8 paket från Korea!

Här kommer nästa unboxing / HAUL video och en rejäl sådan vill jag lova. Nu ska vi nämligen öppna 8 paket från Korea. Häng med!

Här kommer ännu en härlig unboxing / Haul video där jag öppnar hela 8 paket från Korea. Det är både hudvård och makeup, high-end och budget. Eller ja, allt är faktiskt ”billigt” måste jag säga, det dyraste kostade kanske 150kr med gratis frakt från Korea! En del produkter har jag redan hunnit recensera i bloggen, andra har ni kanske aldrig sett förut, i alla fall inte här i bloggen. Nu kör vi, veckans andra unboxing video kommer här:

Unboxing / HAUL 8 paket från Korea

Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask
Tonymoly Egg Pore Silky Smooth Balm
Innisfree Jeju volcanic Pore Cleansing Foam
Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack 100gr
Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack 10 x minis
SU:M37 Flawless Regenerating Eye Cream x 40 samples
Peripera Ink Airy Velvet Lip Tint #05 Elf Light Rose
Skinfood Egg White Pore Hot Steam Pack
Skinfood Black Sugar Mask Wash Off
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Soothing Cat x 3
Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Anti-wrinkle Pug x 3

Diverse gratis samples bl a från Purito

Unboxing HAUL öppnar 8 paket från Korea med Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

Unboxing HAUL öppnar 8 paket från Korea med Koreansk hudvård & makeup K-beauty Blogg Sverige

OMG dessa underbara Koreanska produkter! Hanyul Brown Pine Leaves Sleeping Mask är nog min bästa favorit ur den här bunten just nu. Helt perfekt för torr livlös vinter hud, jag bara älskar denna sovmask, läs min recension här. En annan favorit är SU:M37 Flawless Regenerating Eye Cream, en så sjukt bra ögonkräm av allra högsta kvalité och man får otroligt mycket för pengarna när man köpter samples, läs min recension här 5/5. Sen tycker jag absolut inte man ska underskatta härliga Skinfood Black Sugar Mask Wash Off, en Korea klassiker. Billig, ordentligt med riv som rengör huden på djupet och underbar citronig doft, dessutom billig! Om du gillar läpp produkter så missa inte heller Peripera Ink Airy Velvet Lip Tint. Otroligt len och fluffig formula med matt finish som inte framhäver torrhet eller torkar ut läpparna. Att dessa tints kostar 65kr är obeskrivligt billigt för den kvalitén tycker jag! Kommer i en rad olika nyanser.

Alla dessa Koreanska produkter är riktigt bra och alla är väl värda att testa enligt mig. Den produkt jag tycker ”minst” om av dessa hittills är Tonymoly Egg Pore Silky Smooth Balm, en väldigt speciell primer som döljer porer & ojämnheter. Den är absolut inte dålig på något sätt, bara väldigt speciell. Jag undersöker fortfarande saken och återkommer med recension längre fram. Doften är i alla fall helt underbar och söt av härlig citrus.

Vad var ditt senaste köp från Korea? Dela gärna med dig i kommentarerna!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

K-beauty Unboxing / HAUL – Vi öppnar 4 paket från Korea

Så här såg det ut för ett par veckor sen när jag öppnade paket från Korea och var väldigt förväntansfull på Klairs Cleansing Oil… Som tur var fanns det lite andra K-beauty favoriter i paketen också.

Här kommer veckans första unboxing / haul video, och jag mjukstartar lite lätt med en mindre leverans på 4 Korea paket. Det här var den gången jag öppnade Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil och jag var taggad på att testa produkten, men det blev tyvärr lite platt fall för Klairs, minns ni min recension för några veckor sedan?

Som tur var så innehöll denna Korea leverans flera andra K-beauty produkter som är grymt bra. Bl a favoriter som både vänner och familj älskar och gärna beställer om och om igen. Nu öppnar vi paket hörni, här kommer veckans första K-beauty unboxing / haul video:

K-Beauty unboxing/ haul

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
Mizon hyaluronic acid 100 serum
Innisfree The green tea seed serum
The History of Whoo Qi & Jin / Intensive Nutritive Eye Cream

Förutom Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil som jag för övrigt inte skulle rekommendera till någon, så är övriga Koreanska produkter väl värda att testa tycker jag. Både serumen och ögonkrämen är produkter som jag ofta beställer om och om igen till vänner och familj. Mizon hyaluronic acid 100 serum är t ex en KOrea klassiker och ett väldigt trevligt serum som passar precis alla hudtyper, även känslig hud. Lätt serum som absorberas bra och innehåller hela 50% återfuktande hyaluronsyra. Ingen parfym och passar bra i både kvälls och morgon rutinen för alla åldrar och hudtyper. Bild nedan.

Unboxing HAUL Öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård k-beauty Blogg Sverige

Unboxing HAUL Öppnar 4 paket från Korea Koreansk hudvård k-beauty Blogg Sverige

Även The History of Whoo Qi & Jin / Intensive Nutritive Eye Cream är en grymt bra ögonkräm enligt mig och min kompis 35+ absoluta favorit. En högkvalitativ len krämig ögonkräm som är djupt närande och återfuktande. Passar främst för mogen, torr och kombinerad hud.

Vilka K-beauty produkter brukar ni beställa om och om igen? Kommentera gärna och dela med er.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Super mega UNBOXING / HAUL vecka i K-beauty Blogg Sverige!

Om du gillar unboxing och HAUL videos så är den här veckan verkligen något för dig! Jag kommer att öppna totalt 27 paket från Korea den här veckan, ja du läste rätt!

Hoppas ni haft en fin helg hörni. De senaste veckorna har det varit mycket snö och kyla på många håll i Sverige, men nu är det mars och våren är snart här. Håll ut!

Den här veckan blir det super mega UNBOXING / HAUL vecka i K-beauty Blogg vill jag lova! Jag ligger så sjukt efter med mina unboxing videos, så jag tar igen det med bravur denna veckan. Det kommer bli den ena unboxing videon efter den andra precis hela veckan. Ni kommer att få se en del Koreanska produkter jag redan hunnit recensera i bloggen, och en hel del nya produkter som jag har i min hudvårdsrutin just nu. Jag kommer att lista allting samt lite småtips om några av de bästa produkterna på vägen. Om ni ser något ni vill ha recension på ASAP så kommentera gärna! Hoppas ni vill hänga med mig denna veckan.

Ha en underbar vecka alla, hoppas våren kommer snart!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FÖRE & EFTER Bilder. Irriterad känslig problemhud & acne

Jag bara måste dela med mig av Johannas fantastiska resa med K-beauty. Här är hennes otroliga före och efter bilder på irriterad inflammerad problemhud med acne & rödhet.

Johanna är en av våra härliga läsare och när jag såg hennes otroliga före och efter bilder på Instagram så var jag bara tvungen att fråga om jag fick dela med mig här bloggen. Det här är vad K-beauty handlar om för mig – Resultat! Det är många av er läsare som frågar mig just om Koreanska produkter för acne, problemhud, känslig hud och rödhet. Om ni vill veta mer om Johanna och se hennes hudvårdsprodukter, så se till att följa henne på Instagram här @sheetsnack

Johanna beskriver sin hudvårdsresa i toppar och dalar. 2012 mådde hennes hud som sämst p g a stress, nytt jobb, ny stad, alkohol och halvdålig kost. Hon beskriver sin hud som känslig, irriterad och torr med mycket ”inombordare” d v s inflammerade finnar och acne under huden. Hon hade även perorial dermatit, prickiga små utslag runt munnen och i nasolabialvecken. Hon fick rekommenderat att testa Clinique’s 3-stegs-rutin som bara gjorde saken ännu värre. En hudvårds-serie som hon för övrigt aldrig skulle rekommendera till någon eftersom den innehåller alldeles för mycket alcohol! Efter att Johanna istället bytte till Dermalogica’s Ultracalming linje och gjorde en del AHA-kurer på salong så började hon unna sig fler ansiktsbehandlingar. Även om detta så småningom rann ut i sanden så har Johanna sedan dess tagit hand om sin hud och utvecklat ett nytt härligt hudvårdsintresse.

Snart upptäckte Johanna K-beauty och blev frälst. Ni vet vad jag pratar om, there’s no turning back! Johanna beskriver att hon aldrig har trivts så bra med sin hud och hudvård som hon gör idag, tack vare produkter från Korea. Och resultatet nedan talar för sig självt. Det är ca 6 år mellan dessa före och efter bilder. År 2012 VS 2018, helt otroliga resultat om ni frågar mig!

Före och efter bilder Koreansk hudvård Irriterad känslig problemhud acne finnar rödhet irritation K-beauty Blogg Sverige

Före och efter bilder Koreansk hudvård Irriterad känslig problemhud acne finnar rödhet irritation K-beauty Blogg Sverige

Före och efter bilder Koreansk hudvård Irriterad känslig problemhud acne finnar rödhet irritation K-beauty Blogg Sverige

Johannas egna ord:
Det jag gillar med K-Beauty är att det är så mycket mer än bara hur många steg man har i sin rutin. Det är allt ifrån hur man applicerar till kemi och pH-balans, till hur man ser på och tar vara på sin egen hud. Och allt paketerat i gulliga förpackningar. Det kallar jag vardagslyx! 

Johannas Koreanska hudvårdsrutin

COSRX Low-pH Good Morning Cleanser
Son & Park Beauty Water
Missha Time Revolution The First Treatment Essence
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream
Laneige Lip Sleeping Mask
COSRX Acne Pimple Master Patch – vid behov
Sheetmasks t ex Leegeehaam eller Benton Snail Bee High Content Mask

På Johannas wish list
♥ Heimish All Clean Balm
Klairs Rich Moist Soothing Cream

Före och efter bilder Koreansk hudvård Irriterad känslig problemhud acne finnar rödhet irritation K-beauty Blogg Sverige

Glöm inte att följa Johanna / @sheetsnack på instagram om du blev nyfiken på hennes fantastiska hudvårdsresa och vill veta mer.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask

Nu ska vi testa en Koreansk ögonmask för ”nödsituationer”. Jag pratar om BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask.

BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask är en prisbelönt och kliniskt utformad behandling för ögonen som reparerar sena nätter och hindrar tecken på stress och åldrande. Ögon maskerna är gjorda av ett material som består av 100% ren biocellulosa hydrogel. Ögon maskerna är som en återställande infusion av peptider, hyaluronsyra, squalen, rosevatten och vitamin E. BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask behandlar rynkor, påsar under ögonen och mörka ringar. Alla BioRepublic’s masker är fria från parabener, sulfater, ptalater och triclosan. De är dermatologiskt testade och cruelty-free.

First impression recension BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask ögonmask Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Jag har tidigare sett BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask i sociala medier och blivit nyfiken på att prova denna ögonmask. Detta är min första produkt från märket BioRepublic Skin Care som jag testar. Förpackningen är fin och rolig och ser ut som en sheet mask i mini format. Och ”lost baggage” känns ju lite kul och fyndigt med tanke på ”under eye bags”.

Jag öppnar BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask och fiskar upp en liten ögonmask i taget. Förpackningen är alldeles full med härlig essence. Ögonmaskerna droppar t o m lite. Essencen är genomskinlig och väldigt ”slemmig” och lite seg, men ändå tunn. Likt en produkt med mycket snigelslem om jag skulle beskriva. BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask innehåller ingen tillsatt parfym alls. Jag känner faktiskt ingen som helst doft. Produkten känns därför väldigt skonsam och mild.

First impression recension BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask ögonmask Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige
Till vänster med skyddsfilm, till höger utan skyddsfilm.

Det är lite krångligt att få bort all skyddsplast från ögon maskerna i ärlighetens namn. Det är skyddsfilm på båda sidorna om dessa masker, alltså 2st skyddsfilmer per mask. Maskerna är dessutom små, hala och ”slemmiga” av all essence. På BioRepublic’s hemsida rekommenderar dem att man ska ta bort ett lager skyddsplast och sedan applicera maskerna under ögonen. Sedan dra bort den sista skyddsplasten. Men skyddsplasten är svår att få tag i. Själva ögon maskerna är gjoda av ett silicon liknande material som kallas hydro-gel. Hydro gel är ett organiskt material som håller fukt bra och som låser in hudvården tätt mot huden under hela behandingstiden. Detta ger maximal effekt.

BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask är stabila ögon masker av hög kvalité skulle jag säga. När man väl får dem på plats under ögonen så sitter de tätt mot huden. Bra passform och jag gillar verkligen att maskerna är stora och går lång ut på kindbenen och upp mot ögonbrynet. Ögon maskerna har dock en tendens att glida ner lite i början av behandlingstiden då de är så fullkomligt dränkta med hal essence.

Ögon maskerna i BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask känns så otroligt avslappnande och svala under ögonen. Ja t o m lite uppstramande känsla. Maskerna är riktigt sköna att ha på sig faktiskt. Man känner sig verkligen avstressad och det är en lättnad för trötta spända ögon.

First impression recension BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask ögonmask Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

First impression recension BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask ögonmask Koreansk hudvård K-beauty Blogg SverigeJag maxar såklart behandlingen genom att även applicera skyddsplasten över och under ögonen. Även skyddsplasten är ju dränkt i essence, inget går till spillo här inte.

BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask passar precis alla hudtyper som vill ha en ”pick me up” när ögonen känns trötta, spända och rynkiga. Maskerna känns verkligen uppstramande och sköna att ha på ögonen. Eftersom materialet är av hydro-gel som är lite silicon-liknande så torkar inte maskerna under behandlingstiden utan all essence låses in tätt mot huden. Jag vill gärna behålla ögon maskerna längre än rekommenderade 15-20 minuter. När jag tar av maskerna så känns huden under ögonen otroligt fräsch och utvilad. Men tyvärr ser jag inga större resultat på rynkor och linjer. Mina ögon känns och ser pigga och fräscha ut, men jag hade hoppas på ännu mer synbara resultat. Känslan av essencen är något klibbig men inget som stör mig. Efter en stund känns området under ögonen insmort och djupt återfuktat utan att vara kladdigt. Även nästa morgon är området under ögat mjukt, lent och återfuktat. Toppen!

BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask känns svalkande, avstressande och uppstramande under ögonen!

Ja men jag gillar verkligen BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask. Stort plus för den milda formulan utan onödiga tillsatser, plus för premium känslan, passformen och den uppstramande, avstressande och svala känslan under behandlingstiden. Underbart! Minus för att det kan va lite krångligt första gången man använder dem. Minus för att ögon maskerna kan glida något i början av behandlingen då de är dränkta med hal essence. Jag förväntade mig även lite mer resultat på fasthet och rynkor. Kanske denna typ av slemmiga essence heller inte är för alla.

Över lag så gillar jag BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask skarpt. Det är en trevlig mask som känns skön under ögonen. Ögon maskerna kostar ungefär 50kr/st eller 250kr/6-pack, så det är en något dyrare premium mask. Men klart värt att testa tycker jag, särskilt om du lider av trötta svullna ögon med påsar eller mörka ringar. Jag vill gärna använda den här ögonmasken efter en hård arbetsvecka framför datorn eller efter en sen natt på klubben. Hade dessa masker varit billigare så hade det blivit högre betyg! Använd BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask under din vanliga sheet mask för maxat hemma SPA. Helt klart godkänt och mer därtill. Toppen BioRepublic!

BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask är en premium mask perfekt efter en sen natt eller en lång vecka på jobbet framför datorn!

Produkt: BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask
Pris: 50kr/par
Formula: Denna ögonmask är en infusion av peptider, hyaluronsyra, squalen, rosevatten och vitamin E som hjälper trötta ögon, dämpar ringar under ögonen och behandlar rynkor och linjer.
Hudtyp: Alla, särskilt mogen hud & trött hud med mörka ringar & påsar under ögonen.

FIRST IMPRESSION Betyg 4.5/5

FIRST IMPRESSION: BioRepublic Lost Baggage Under Eye Emergency Repair Mask
5 / 5 (2 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

BioRepublic SkinCare UNBOXING – Sheet masks utan onödiga tillsatser!

Jag presenterar stolt BioRepublic SkinCare, sheet masks helt fria från onödiga tillsatser. Dessutom får ni en oerhört generös rabattkod på hela 30%!

Den här posten är sponsrad på det sätt att produkterna som visas kommer från BioRepublic SkinCare. BioRepublic SkinCare har sin grund i USA där Paolo Mentonelli och Justin Hong själva startade sin egen linje med Koreanska sheet masks, helt utan tillsatser. Sheet maskerna tillverkas i Korea, och är fria från parabener, sulfater, ptalater och triclosan. Underbart! Nu har BioRepublic SkinCare äntligen öppnat för Norden och Sverige med Michael och Annie i spetsen, båda experter inom skönhet. Läs mer om produkterna på BioRepublic’s hemsida här.

Just nu får du hela 30% rabatt hos BioRepublic SkinCare
Använd rabattkoden: biolove
Handla fraktfritt här »

Idag tänkte jag visa er det här fina paketet som jag fick från BioRepublic SkinCare. Jag kommer så klart att testa alla dessa härliga produkter här i bloggen under våren. Ingen av mina recensioner är någonsin sponsrade för att vara extra tydlig. Nu öppnar vi paket hörni, här kommer min unboxing video i samarbete med bästa BioRepublic SkinCare.

BioRepublic SkinCare unboxing/HAUL

Produkter i videon:
♥ BioRepublic Skin Care
No More Years Eternal Radiance Mask, Apple
BioRepublic Skin Care Green Tea Detox Purifying Fiber Mask
BioRepublic Skin Care Aloe Rescue Revitalizing Fiber Sheet Mask
BioRepublic Skin Care Pomegranate Crush Illuminating Fiber Sheet Mask
BioRepublic Skin Care Cucumber Breeze Soothing Fiber Sheet Mask
♥ BioRepublic Skin Care Lost Baggage Under Eye Emergency Repairs Masks

BioRepublic SkinCare - Sheet masks utan tillsatser. Sverige Norden Europa. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

BioRepublic SkinCare - Sheet masks utan tillsatser. Sverige Norden Europa. Koreansk hudvård K-beauty Blogg Sverige

Det ska bli så kul att testa alla dessa masker från bästa BioRepublic SkinCare. Jag blir mest sugen på ”Lost baggage” masken måste jag erkänna, har sett den på Instagam tidigare. Missa inte min recension på den masken senare i veckan!

Oavsett vilken hudtyp du har eller hur känslig hud du har så finns det produkter som passar dig och som snabbt ger dig fantastiska resultat.
Det är BioRepublic Sverige’s motto.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Ny vecka i K-beauty Blogg. Det blir BioRepublic, recension & före/efter bilder!

Hoppas ni haft en bra helg? Vi har en spännande vecka framför oss i K-beauty Blog. Det blir lite av varje så nu kör vi igång hörni!

Hoppas ni haft en bra helg allihop. Jag är så sjukt exalterad att vi närmar oss 2000 följare på Instagram hörni. Mitt konto @k_beauty_europe har ju knappt ens fyllt 1 år! Jag har för mig att jag startade med Instagram förra våren nån gång i mars… Och snart är det vår igen, kan ni tro! (Även om det kanske inte känns så just nu i snöyran)

Den här veckan kommer att bli en sjukt rolig vecka i K-beauty Blogg minsann. Jag ska presentera ett nytt företag för er som säljer sitt egna märke med härliga sheet masks, och som just etablerat sig här i Sverige. De heter BioRepublic, och kanske har några av er redan testat deras masker? Det blir förstås en unboxing video, och vi ska även testa en av BioRepublic’s absolut populäraste produkter i veckans recension. En produkt ni säkert sett mycket av i sociala medier på sista tiden. Sen mina vänner, ska ni få träffa en härlig läsare som heter Johanna. Hon har nämligen fått helt fantastiska resultat på sin hud med hjälp av K-beauty som jag bara måste få dela med er. Om du lider av finnar, acne, känslig irriterad inflammerad hud och rödhet så häng med i bloggen denna veckan. Det blir tips på Koreanska hudvårds-produkter som verkligen fungerar. Och helt otroliga före och efter bilder, det vill ni bara inte missa!

Postnords avgifter på paket från Korea & Asien K-beauty Blogg SverigeHär kommer en liten uppdatering på min högst vetenskapliga undersökning på instagram i helgen. Jag frågade om ni märkt skillnad kring Postnords ökade kontroll och avgifter på paket skickade från utanför EU, AKA Asien & Korea. 22% av er har redan märkt av ökade avgifter, medan 78% svarar nej. Resultatet är baserat på ca 100 svar.

Ha en grym vecka alla! Vi ses i bloggen och på instagram.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail