Visa alla produkt recensioner »

It’s skin power 10 formula – koreanska serum för alla behandlingsområden

Nu ska vi kika på koreanska serumen i serien It’s skin power 10 formula Effector. En hel rad extremt prisvärda serum för alla behandlingsområden & hudtyper.

It’s skin Power 10 formula serien väcker ha begär, i alla fall hos mig. Jag skulle gärna vilja testa dem alla. Vi snackar ett 15-tal olika serum i alla regnbågens färger för alla typer och behandlingsområden. Eller, ja egentligen klassas vissa av dem som essence och vissa som ampoules!? Men jag skulle nog kalla dem för serum för enkelhetens skull. Dessa serum behandlar t ex rynkor och linjer, acne ärr eller pigmentsfläckar. Här finns något för alla. Det här är It’s skin Power 10 Formula serien!

It’s skin power 10 formula serien har en rad väldigt prisvärda serum som bara kostar ca 30ml/80kr med gratis frakt från Korea. På nätet har de flesta fått minst 4/5 i betyg eller mer i olika recensioner. Jag har inte provat alla, men på lördag kommer min recension på It’s Skin Power 10 Formula CO Effector, det vill du inte missa!

It’s skin power 10 formula serien

It’s Skin Power 10 Formula VC Effector (gul)
C-vitamin och grönt te för ny lyster och minskade pigmentfläckar & åldersfläckar. Minskar porer och ger jämnare hudton.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula WR Effector (pearl)
Stärkande anti-aging essence för fastare hud och mindre rynkor. Nyckel ingrediensen är ”Golden Caviar” och mistel. Lyxigt värre!
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula WH Effector (vit)
Whitening effect för ny lyster. Behandlar mörka fläckar, åldersfläckar och pigmentfläckar. Innehåller bl a Arbutin. För frisk hud med ny lyster.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula VB Effector (grön)
Packad med vitamin B6. Olje fritt serum som kontrollerar sebum produktionen och återställer balansen i huden.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula LI Effector (blå)
Lugnande och innehåller V-vitamin och lakrits som minskar rödhet orsakad av irritation i huden. Minskar fräknar, pigmentering och pigmentfläckar. Ny lyster.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula CO Effector (Gul brun)
Packad med koncentrerad phytocollagen för fastare fylligare hud. Återfuktande och närande för frisk hud med lyster.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula PO Effector (turkos)
Formula som innehåller houttuynia cordata (en asiatiskt växt som heter ödleblad). Minskar förstorade porer för en jämnare len hud.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula VE Effector (röd rosa)
Nyckelingrediensen är vitamin E. Mjukgörande och djupvårdande serum för mjuk silkeslen frisk hud.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula Q10 Effector (Orange)
Nyckelingrediensen är coenzym Q10 som hjälper hudens cellförnyelse. Återställer hudens vitalitet och elasticitet.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula YE Effector (Brun)
Koncentrerad essence packat med nyckelingrediensen fermenterat jäst extrakt. Hjälper cellförnyelsen. För frisk ung hud med lyster. Mot åldrande hud.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula GF Effector (blå)
GF Effector med GF-Biopolymer. Nyckel ingrediensen är bio-based Biopolymers en naturligt återfuktande och kraftfull ingrediens. En räddning & törstsläckare för torr & överkänslig hud.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula SYN-AKE Effector (grå)
Högt koncentrerat och effektivt serum som innehåller syn-ake peptider (imiterar orm gift). Rynkor och linjer ”fryser” till och nya linjer hindras från att uppstå.
Jag vill ha ➥

It’s Skin Power 10 Formula Propolis Effector (gul)
Högt koncentrerad ampoule som innehåller propolis från bin. Stärker huden och skyddar huden från stress och yttre skadliga faktorer.
Jag vill ha ➥

Tänk att ett bra serum av den här klassen kostar under 100kr med gratis frakt från Korea. Jag älskar koreansk hudvård! Har jag sagt det förut?

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

COSRX Acne Master Pimple Patch snabbar på läkningen av finnar & blemmor

Det var ett tag sedan jag fick hem COSRX Acne Master Pimple Patch från Korea. Och jag har inte haft några finnar att testa den här produkten på fören nu.

Jag erkänner, jag har slarvat lite med hudvårdsrutinen på sista tiden. Jag har så mycket jobb, renovering, stress och annat runt mig just nu, men jag får skärpa till mig. Lagom till den där tiden i månaden ni vet så fick jag faktiskt en finne precis vid näsan. Ett perfekt tillfälle att testa COSRX Acne Master Pimple Patch tänkte jag!

Jag ska försöka göra en ordentlig recension på COSRX Acne Master Pimple Patch vid tillfälle med ordentliga bilder. Men jag ville ändå passa på att tipsa om den här koreanska produkten eftersom jag tyckte att den var smart och faktiskt fungerade! COSRX Acne Master Pimple Patch är som ett litet genomskinligt ”klistermärke” som man sätter över finnen direkt efter ordentlig rengöring. COSRX Acne Master Pimple Patch håller bakterierna borta, läker finnen snabbare och dämpar rödhet & inflammation.

Det är inte så att finnen försvinner spårlöst inom 24h men den känns mindre inflammerad och gör mindre ont. Så ingen mirakelkur, men produkten snabbar definitivt på läkningsprocessen med flera dagar känner jag. Använd på finnen innan den går att klämma så mognar den snabbare, eller efter att du klämt så läker den snabbare (ja man ska inte klämma finnar, men vem kan låta bli?). Perfekt att ta till när man får en röd finne lagom till dejten, festen eller fotograferingen. Det finns flera koreanska märken som säljer denna typ av produkt, men COSRX är absolut en av de populäraste och bästa.

Tips: Applicera COSRX Acne Master Pimple Patch på väl rengjord naken hud så fastnar klistermärket bättre, särskilt på böjda områden runt näsan eller så. Om du använder essence, serum och krämer på ansiktet så ta en tops med lite toner och torka runt finnen och det inflammerade området innan du applicerar en COSRX Acne Master Pimple Patch. Låt sitta över natten.

♥ COSRX Acne Master Pimple Patch 
Kommer i en förpackning om 24 små klistermärken i olika storlekar och kostar strax under 40kr med gratis frakt från Korea.
Jag vill ha ➥

40kr är en billig investering att ta till för ovälkomna finnar och blemmor. COSRX Acne Master Pimple Patch är genomskinliga så syns dem inte särskilt mycket om man vill använda dem dagtid.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

LJH Leejiham Vita Propolis Cream, ny typ av produkt video i K-beauty Blogg.

Här kommer en ny typ av Youtube video som går snabbare att klippa ihop. Vad tror ni om kortare presentations filmer som bara visar produkterna? Inga betyg, inte så mycket text, bara själva produkten.

Ett problem jag funderat på är att om jag gör en Youtube film-recension så blir betyget fast. Jag kan inte gå in och ändra i filmen efter att den är publicerad på Youtube. När andra medlemmar i testpanelen sedan testar samma produkt brukar jag gå in och justera lite i recensionerna här i bloggen, kanske t o m ändra betyget lite. Alla har ju olika hudtyper och jag vill att recensionerna i K-beauty bloggen ska bli så ärliga och träffsäkra som möjligt, dvs med input både från torr, fet och känslig hud osv. Jag tänkte att det kanske är bättre att bara presentera produkten i korthet och visa hur den ser ut.

Här kommer i alla den första korta produkt presentations videon på en av mina absoluta favorit krämer LJH Lee Jiham Vita Propolis Cream. Vad tycker ni:

Hela min recension på ansiktskrämen LJH Lee Jiham Vita Propolis Cream här.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Ny vecka i K-beauty Blogg! Unboxing video, recensioner och mer…

Tänk att det är måndag igen! Nu gäller det att njuta av värmen bäst man kan. Här kommer veckans planer i K-beauty Blogg.

Här kommer veckans planer i K-beauty blogg. Jag har funderat på en ny typ av produkt video som jag ska dela med mig av här i veckan. (Det har ju inte blivit så värst mycket Youtube på senaste tiden som ni kanske märkt). Sen ska vi prata It’s Skin fräscha Power 10 serie med härliga serum i alla regnbågens färger! Det blir även en recension nu på lördag på ett av dessa serum, vilket det blir avslöjar jag senare i veckan. Missa inte det. Jag kommer öven tipsa om en koreansk quick fix produkt mot enstaka finnar. Sen ska vi försöka hinna med en unboxing video, jag har fått en leverans och 5 nya paket från Korea…

Hoppas ni hänger med mig i K-beauty bloggen, och glöm inte att följa mig på instagram
@k_beauty_europe för fler K-beauty nyheter och dagliga uppdateringar.

Ha en fin vecka alla. Vi ses!

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

FIRST IMPRESSION: Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum

Vi testar Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum. Ett lätt med djupt återfuktande serum med hela 76% hyaluronsyra.

Original serumet Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum och har länge varit en storsäljare hos koreanska märket Mizon, läs mer om originalet här. Nu har Mizon lanserat ett nytt ännu mer koncentrerat hyaluron serum, nämligen Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum som innehåller hela 76% hyaluronsyra.

Det nya hyaluron serumet från Mizon heter Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum. Och om jag ska jämföra med originalet så är 76 Premium serumet något lite tjockare i konsistensen än originalet. Produkten ser ut som en tunn genomskinlig lätt gel ungefär. Ingen direkt doft alls. Produkten känns svalkande och fräsch på huden och absorberas snabbt! Lite glatt känsla vid applicering. Något klibbig känsla vid applicering men det försvinner snart när produkten absorberats helt.

First impression recension Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum från Korea K-beauty Sverige

Eftersom Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum är ett så lätt serum som absorberas snabbt av huden så passar produkten alla hudtyper. Serumet kan läggas till i vilken hudvårdsrutin som helst för extra fukt. Vare sig du har fet, kombinerad, acne benägen hud eller torr, mogen hud. Vare sig du är 25 eller 40. Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum passar även känslig hud.

First impression recension Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum från Korea K-beauty Sverige

First impression recension Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum från Korea K-beauty Sverige

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum är ett serum med hela 76% hyaluronsyra. En ingrediens som binder fukt upp till 100ggr sin egen vikt eller mer. Serumet kostar bara 115kr med gratis frakt från Korea, en solklar favorit om du frågar mig! Snäppet bättre än originalet ”Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum” tycker jag. Kommer i en ny större 50ml flaska med smidig pump. Billigt, fräscht och återfuktande. Toppen.

Om du letar efter ett lätt serum packat med återfuktande hyaluronsyra så är Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum toppen.

Produkt: Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum
Pris: 50ml / 115kr
Formula: Lätt men återfuktande serum packat med hela 76% hyaluronsyra.
Hudtyper: ALLA. Torr, mogen, kombinerad, fet eller känslig hud.

FIRST IMPRESSION Betyg 4.8/5

FIRST IMPRESSION: Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 76 Premium Hydrating Serum
5 / 5 (1 röster)

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Topp 3 bästa & populäraste steam creams från Korea

Förra veckan så tittade vi ju närmare på vad en steam cream egentligen är. Här kommer tips på några av de med populära och bästa steam creams från Korea.

Om du är nyfiken på vad en steam cream egentligen är och hur teknologin bakom funkar, så finns det mer information om steam creams här. Steam creams är väldigt vanliga i Korea och sägs maximera hudvården och dess effekt på huden p g a av den speciella framställningen. Om du är sugen på att testa så kommer här mina tips på några av Koreas bästa och mest populära steam creams.

Topp bästa populäraste steam creams från Korea

♥ Benton Snail Bee High Content Steam Cream
Bentons steam cream med 64% snigel sekret filtrat och bi gift stimulerar huden, hjälper hudförnyelsen, behandlar rynkor och linjer, minskar porer och återfuktar på djupet. Benton Snail Bee High Content Steam Cream läker huden och stimulerar collagen produktionen. En populär steam cream i Korea som passar alla hudtyper, men särskilt bra för acne benägen hud, problemhud eller känslig hud. Kostar ca 50gr / 140kr med gratis frakt från Korea.
Jag vill ha ➥

♥ SecretKey Argan Angel Moisture Steam Cream
Djupt återfuktande för torr, skrovlig hud utan lyster. SecretKey Argan Angel Moisture Steam Cream innehåller djupvårdande arganolja och doftar milt av ros. För frisk hud med ny lyster. Fri från parabener, bensofenon, färgämnen, animaliska fetter och mineralolja. SecretKey Argan Angel Moisture Steam Cream kommer i en rad olika designade förpackningar och kostar 80gr/160kr med gratis frakt från Korea. Jag köpte precis nyss 2 för 1 hos en av mina favoritsäljare.
Jag vill ha (just nu 2 för 1 begränsat antal) ➥

♥ Nature Republic Moist Steam Cream
Nature Republic Steam Creams är väldigt prisvärda och djupt återfuktande. Finns i flera olika varianter t ex moist, shea butter, ultra eller fresh. Nature Republic Moist Steam Cream är främst för normal till torr och ev. kombinerad hud, även känslig hud. Den som heter ”ultra” är för extra torr hud och om du har en fetare hudtyp så välj istället ”fresh”. Nature Republic Steam Cream är väldigt prisvärd i en stor burk och kostar 100ml / 130kr med gratis frakt från Korea. Förpackningarna har lite olika design.
Jag vill ha ➥

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Nya Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum, billigt och koncentrerat!

Här är nya förbättrade Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum. Riktigt bra och riktigt prisvärt om du är intresserad av snigel produkter.

Jag pratade lite förra veckan om det nya hyaluron serumet från koreanska märket Mizon, det blir en recension nu på lördag. Läs mer om hyaluronic serum här. Mizon har även förbättrat formulan i det nya snigel serumet Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum och dessutom är flaskan större på 50ml med en smidig pump.

Originalet (till vänster), Mizon Snail Repair Intensive Ampoule är en av Mizon’s bäst säljande serum och en omåttligt populär produkt i Korea. Hela Mizon’s snigel serie är väl i det närmast kultförklarad i Korea vid det här laget. De flesta har provat eller hört talas om detta snigel serum och snigelkrämen. Även jag har testat båda produkterna. Läs mer om den populära koreanska ansiktskrämen Mizon All In One Snail Repair Cream här.

Det nya serumet Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum har en tjockare formula än originalet Mizon Snail Repair Intensive Ampoule. Produkten innehåller hela 80% snigel sekret filtrat. I det nya serumet har man inte med ingredienserna panthenol eller peptider likt ampullen. Men man har istället lagt till niacinamide, chia frö extrakt, centella och saccharide. Trots att formulan är mer lik en tunn gel så absorberas Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum snabbt och lätt av huden. Produkten passar de flesta hudtyper. Serumet är lätt, återfuktande och läkande. Passar alla från torr, kombinerad och fet hud, till mogen hud och acne benägen känslig hud. Läker acne ärr, rynkor och linjer.

Mizon Snail 80 Intensive Repairing Serum kostar ca 50ml / 115kr.
Jag vill ha ➥

Mizons snigel produkter är omåttligt populära i Korea och verkar återfuktande, läkande och lugnande. Perfekt för att behandla rynkor eller acne benägen hud och acne ärr.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Mina topp 4 ”sämsta koreanska produkter”. Kommer inte att köpa igen!

Jag fick en liten utmaning av en läsare som heter @lkandlife på Instagram. Att skriva i bloggen om koreanska produkter som jag inte gillar! Här är resultatet.

Den här utmaningen ”mina sämsta koreanska produkter” var svårare än väntat eftersom 99.9% av allt koreanskt jag hittills testat är bra, jättebra eller grymt bra! Men jag ger utmaningen ett försök och bjuder på 4 produkter som inte riktigt har fungerat perfekt för mig av olika anledningar.

Topp 4 ”sämsta produkter”. Kommer inte att köpa igen!

OST Vitamin C20 serum
Det här var den första och egentligen hittills enda koreanska hudvårdsprodukten som bara inte fungerade för min hud. (Jag kan ha tagit för mycket) OST Vitamin C20 serum är väldigt koncentrerad och verksam och har fungerat utmärkt på min systers acne och acne ärr, en riktigt grym produkt på många sätt. Max 2-3 droppar räcker. På min torra hud funkade den bara inte. Min hud blev varm och stram och jag var tvungen att sluta efter bara ett par veckor, läs varför här. Produkten fick därför bara 3.5/5 när jag testade de första veckorna. Hela min recension och mer information om OST vitamin C20 serum här.

Missha The Style Nail Polish Remover, Sweet
OK nu kanske koreanerna är bäst på hudvård jag vet, men Missha The Style Nail Polish Remover Sweet var inte riktigt så bra som jag hoppats på. Det är en helt OK nagellacks remover som gör jobbet. Men den är inte bättre än något du kan köpa på närmsta ÖB. Ett litet plus är det billiga priset och den söta goda doften efteråt, men det är också allt. Missha The Style Nail Polish Remover, Sweet fick betyget 3/5 i min recension här.

Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1
Det är kanske förvånande att denna koreanska toner hamnade på listan, inte för att det är en dålig produkt, utan för att den är otroligt verksam mot porer. Man ska vara lite försiktig. Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1 är en av Koreas mest kända och populäraste toners som behandlar porer. Hyllad och älskad av många. Men den här tonern funkar absolut inte på känslig hud. Om du har det minsta känslig hud så kan Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1 vara uttorkande och ge dig breakouts och finnar (jag har sett det på 3 olika personer i min närhet). De porsammandragande egenskaperna funkar inte alls på känslig hud. Med det sagt så är detat grymt effektiv och djuprengörande toner som behandlar porer vilket ändå resulterade i höga betyg 4.7/5 i min recension här.

Holika Holika Healing Nails Strengthener
Jag köpte den här produkten för att få ordning på mina mjuka och sköra naglar som lätt delar sig. Holika Holika Healing Nails Strengthener är en helt vanlig nagelförstärkare. Naglarna blir blanka och Holika Holika Healing Nails Strengthener skyddar väl en del. Men det är ingen wow-effekt utan något man kan förvänta sig av budgetmärken som t ex Depend eller Isadora. Med tanke på det billiga priset 3 euro så är det en helt OK produkt, men den har blivit liggande i lådan knappt använd, så därför hamnar den bland mina ”sämsta produkter” här idag. Den fick betyget 3.5/5 av mig. Läs min recension på Holika Holika Healing Nails Strengthener här.

Har du testat några Koreanska produkter som var dåliga eller som du inte alls gillar, kommentera gärna.

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail

Etude House Give Me Chocolate Eye Shadow & Sweet Recipe Collection från Korea

Har ni sett koreanska märket Etude House Give Me Chocolate Shadow? Men hur söta är inte dessa ögonskuggor, jag som bara älskar choklad!

Men ni vet hela den här trenden med Too Faced Chocolate Bar Eye Shadows. Här kommer det koreanska märket Etude House’s bidrag till choklad inspirerade ögonskuggor. Vad sägs om ”Cherry Truffle”, ”Salted Caramel” eller ”Cacao Fudge”. Det finns även en highlighter i Sweet Recipe Collection som heter Etude House Sweet Recipe Chocolate Highlighter och den ska tydligen vara bra. Man blir ju choklad sugen bara man pratar om de här produkterna! Och förpackningarna är ju bara så fina, som alltid från Etude House.

Jag har inte testat just dessa ögonskuggor från Etude House själv, men kvalitén ska vara helt ok enligt recensioner online. De flesta av färgerna är skimriga i paletterna och förpackningarna är mindre än de ser ut på bild. Men jag menar, vem vill inte ha en sån här i väskan!

♥ Etude House Give Me Chocolate Eye Shadow
Finns i färgerna ”Cherry Truffle”, ”Salted Caramel” eller ”Cacao Fudge”. Kostar just nu 160kr. Såg att det fanns några kvar fortfarande.
Jag vill ha ➥

 

Spread the word, dela gärna
Facebooktwittergoogle_plusredditpinteresttumblrmail